נכנסתי לקטע של הטריוייה שיחקתי עם אוראל השארתי לכם הוראות איך להגיע לא באתם!
M MaYcHuK New member 8/10/05 #49 נכנסתי לקטע של הטריוייה שיחקתי עם אוראל השארתי לכם הוראות איך להגיע לא באתם!
A a girl named tal New member 8/10/05 #52 חחחחחחחח אנחנו לא צריכים לשחק טריוויה אנחנו כבר יודעים הכל (נסיך די להציץ ותתחיל לעבוד!)
M MaYcHuK New member 8/10/05 #59 נסייייייייייייייייייך נסיךךךךךךךךךך בוא מהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
נסייייייייייייייייייך נסיךךךךךךךךךך בוא מהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
ל לא נסיך ולא מושלם New member 8/10/05 #47 ח ו צ פ נ י ת שעה אנחנו מחכים לגברת מאי. שעה ! מזל שטל היתה פה, אחרת באמת הייתי מתעצבן
ל לא נסיך ולא מושלם New member 8/10/05 #13 בהחלט חצופה לא רק שהיא חצופה היא גם חוצפנית. זה לא אותו דבר....
ל לא נסיך ולא מושלם New member 8/10/05 #39 אני אכין לך קפה אגיש לך אל המיטה, אכסה אותך, אתמוך בך עם כרית מאחורי הראש, אכין לך גם חביתה.. אלטף את שערך, אנשף באוזנייך מילים יפות, אשיר לך שיר קטנטן, אכבה את האור.... אכנס למיטה, אחבק אותך קלות, אצמד אל גופך, אנשף באוזנך ונירדם יחדיו
אני אכין לך קפה אגיש לך אל המיטה, אכסה אותך, אתמוך בך עם כרית מאחורי הראש, אכין לך גם חביתה.. אלטף את שערך, אנשף באוזנייך מילים יפות, אשיר לך שיר קטנטן, אכבה את האור.... אכנס למיטה, אחבק אותך קלות, אצמד אל גופך, אנשף באוזנך ונירדם יחדיו
M MaYcHuK New member 8/10/05 #41 אני פהההההההההההההההההההההההההההההה הלווווווווווווווווווווווווו מישהו רואה אותי?????????????????????? מישהו שומע אותי??????????????????????????????
אני פהההההההההההההההההההההההההההההה הלווווווווווווווווווווווווו מישהו רואה אותי?????????????????????? מישהו שומע אותי??????????????????????????????