מישהו ראה כבר את 3X16? פרק.....אחד הטובים. הסוף היה פשוט מצמרר ועצוב. יש עונה רביעית? בקיצור: ואו.
D dance13 New member 16/5/08 #1 מישהו ראה כבר את 3X16?../images/Emo58.gif פרק.....אחד הטובים. הסוף היה פשוט מצמרר ועצוב. יש עונה רביעית? בקיצור: ואו.
מישהו ראה כבר את 3X16?../images/Emo58.gif פרק.....אחד הטובים. הסוף היה פשוט מצמרר ועצוב. יש עונה רביעית? בקיצור: ואו.
P psycho girl297 New member 16/5/08 #2 אני כרגע רואה את הפרק ולא רוצה שהוא יגמר...... יש למישהו מושג מתי אמורה העונה הרביעית להתחיל? אני יודעת שעוד המון זמן, אבל למישהו יש מושג מתי?
אני כרגע רואה את הפרק ולא רוצה שהוא יגמר...... יש למישהו מושג מתי אמורה העונה הרביעית להתחיל? אני יודעת שעוד המון זמן, אבל למישהו יש מושג מתי?
א איירה גיינס New member 16/5/08 #5 כן, החוכמה.... היא להתחיל טיפה יותר מאוחר כדי שיהיו יותר מקורות. למזלי זו לא בעיה. כשיש יום עם אבודים וסמולוויל אז אפשר להשאיר את סופרנטורל לסוף....
כן, החוכמה.... היא להתחיל טיפה יותר מאוחר כדי שיהיו יותר מקורות. למזלי זו לא בעיה. כשיש יום עם אבודים וסמולוויל אז אפשר להשאיר את סופרנטורל לסוף....
A Adi Levy New member 16/5/08 #6 וווווווווואוו!!!!!!!!!! ../images/Emo58.gif איזה פרק נוראי!!!!!! למה השאירו אותנו ככה בסוף?? חשבתי שסאם יעשה עסקה או משהו ויציל את דין וככה יגמר הפרק. איזה פרק איום!!
וווווווווואוו!!!!!!!!!! ../images/Emo58.gif איזה פרק נוראי!!!!!! למה השאירו אותנו ככה בסוף?? חשבתי שסאם יעשה עסקה או משהו ויציל את דין וככה יגמר הפרק. איזה פרק איום!!
A Adi Levy New member 16/5/08 #7 תמונות מהפרק: ../images/Emo58.gif מחכה כבר לעונה הרביעית איזה מתח... http://marishna.livejournal.com/
תמונות מהפרק: ../images/Emo58.gif מחכה כבר לעונה הרביעית איזה מתח... http://marishna.livejournal.com/
T the covenant New member 17/5/08 #11 ../images/Emo58.gif הם לא ימחזרו את עצמם שוב ויעשו עוד עסקות כאלה, כאילו די, הם עשו כבר 2 כאלה בסדרה לא צריך שגם סם יעשה
../images/Emo58.gif הם לא ימחזרו את עצמם שוב ויעשו עוד עסקות כאלה, כאילו די, הם עשו כבר 2 כאלה בסדרה לא צריך שגם סם יעשה
A Adi Levy New member 17/5/08 #12 לא יודעת זה היה צפוי כזה ../images/Emo58.gif באמת לא צריך שימחזרו את עצמם כי זה סתם יהיה צפוי. אבל נראה לי שזה מה שיקרה בתחילת העונה הבאה
לא יודעת זה היה צפוי כזה ../images/Emo58.gif באמת לא צריך שימחזרו את עצמם כי זה סתם יהיה צפוי. אבל נראה לי שזה מה שיקרה בתחילת העונה הבאה
P psycho girl297 New member 17/5/08 #15 לא נראה לי שהם יעשו את זה שוב אני חושבת שזה יהיה יותר עניין של הכוחות החדשים של סאם ובעזרתם הוא יחזיר את דין או משהו כזה....
לא נראה לי שהם יעשו את זה שוב אני חושבת שזה יהיה יותר עניין של הכוחות החדשים של סאם ובעזרתם הוא יחזיר את דין או משהו כזה....
T the covenant New member 17/5/08 #57 ספויילר בהנחה שסם יותר חזק מלילית' מה שנאמר לנו ומה שהיה ברור כל הזמן הזה עם היא מסוגלת לעשות עסקאות ולמקור חוזים סביר להניח שגם הוא מסוגל הרי הוא her little antichrist super star
ספויילר בהנחה שסם יותר חזק מלילית' מה שנאמר לנו ומה שהיה ברור כל הזמן הזה עם היא מסוגלת לעשות עסקאות ולמקור חוזים סביר להניח שגם הוא מסוגל הרי הוא her little antichrist super star
phoenix force Member 17/5/08 #61 אוייש.. ספויילר.. זה כמו שתגיד שאם הוא היה מקשיב לרובי, דין לא היה מת, ורובי לא הייתה נעלמת..XD
phoenix force Member 17/5/08 #17 ספויילר אם מי הוא בדיוק יעשה עסקה?! כולם רוצים שהם ימותו, ולשדה היחידה שיכלה לעזור לו הוא תקע כדור בין העיניים..XD
ספויילר אם מי הוא בדיוק יעשה עסקה?! כולם רוצים שהם ימותו, ולשדה היחידה שיכלה לעזור לו הוא תקע כדור בין העיניים..XD
A Adi Levy New member 17/5/08 #19 אולי - ספוילר רובי לא מתה והיא זו שתעזור לו בעזרת הכוחות האלו שלו.. אבל בטח יש כאן איזה תכסיס בכל מקרה יהיה מעניין
אולי - ספוילר רובי לא מתה והיא זו שתעזור לו בעזרת הכוחות האלו שלו.. אבל בטח יש כאן איזה תכסיס בכל מקרה יהיה מעניין
C Charmed Or New member 17/5/08 #29 אבל דין אמר ש../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif הוא לא רוצה שסאם יעשה את העסקה. הוא לא רוצה שסאם ימות בגללו. זה שהם דיברו על זה שהם החולשה אחד של השני. *בוכה*
אבל דין אמר ש../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif הוא לא רוצה שסאם יעשה את העסקה. הוא לא רוצה שסאם ימות בגללו. זה שהם דיברו על זה שהם החולשה אחד של השני. *בוכה*