מישהו ראה כבר את 3X16?

dance13

New member
מישהו ראה כבר את 3X16?../images/Emo58.gif

פרק.....אחד הטובים. הסוף היה פשוט מצמרר ועצוב. יש עונה רביעית? בקיצור: ואו.

psycho girl297

New member
אני כרגע רואה את הפרק

ולא רוצה שהוא יגמר...... יש למישהו מושג מתי אמורה העונה הרביעית להתחיל? אני יודעת שעוד המון זמן, אבל למישהו יש מושג מתי?

כן, החוכמה....

היא להתחיל טיפה יותר מאוחר כדי שיהיו יותר מקורות. למזלי זו לא בעיה. כשיש יום עם אבודים וסמולוויל אז אפשר להשאיר את סופרנטורל לסוף....

Adi Levy

New member
וווווווווואוו!!!!!!!!!! ../images/Emo58.gif

איזה פרק נוראי!!!!!! למה השאירו אותנו ככה בסוף?? חשבתי שסאם יעשה עסקה או משהו ויציל את דין וככה יגמר הפרק. איזה פרק איום!!

Adi Levy

New member
תמונות מהפרק: ../images/Emo58.gif

מחכה כבר לעונה הרביעית איזה מתח... http://marishna.livejournal.com/

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

הם לא ימחזרו את עצמם שוב ויעשו עוד עסקות כאלה, כאילו די, הם עשו כבר 2 כאלה בסדרה לא צריך שגם סם יעשה

Adi Levy

New member
לא יודעת זה היה צפוי כזה ../images/Emo58.gif

באמת לא צריך שימחזרו את עצמם כי זה סתם יהיה צפוי. אבל נראה לי שזה מה שיקרה בתחילת העונה הבאה

psycho girl297

New member
לא נראה לי שהם יעשו את זה שוב

אני חושבת שזה יהיה יותר עניין של הכוחות החדשים של סאם ובעזרתם הוא יחזיר את דין או משהו כזה....

the covenant

New member
ספויילר

בהנחה שסם יותר חזק מלילית' מה שנאמר לנו ומה שהיה ברור כל הזמן הזה עם היא מסוגלת לעשות עסקאות ולמקור חוזים סביר להניח שגם הוא מסוגל הרי הוא her little antichrist super star

אוייש.. ספויילר..

זה כמו שתגיד שאם הוא היה מקשיב לרובי, דין לא היה מת, ורובי לא הייתה נעלמת..XD

ספויילר

אם מי הוא בדיוק יעשה עסקה?! כולם רוצים שהם ימותו, ולשדה היחידה שיכלה לעזור לו הוא תקע כדור בין העיניים..XD

Adi Levy

New member
אולי - ספוילר

רובי לא מתה והיא זו שתעזור לו בעזרת הכוחות האלו שלו.. אבל בטח יש כאן איזה תכסיס:) בכל מקרה יהיה מעניין

Charmed Or

New member
אבל דין אמר ש../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

הוא לא רוצה שסאם יעשה את העסקה. הוא לא רוצה שסאם ימות בגללו. זה שהם דיברו על זה שהם החולשה אחד של השני. *בוכה*

למעלה