מישהו ראה כבר את 3X16?

darklighter

New member
לשיר קוראים../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

והשיר הזה מופיע בתחילת כל פרק סיום...Kansas- Carry On My Wayward Son

Charmed Or

New member
מה?!../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

זה לא הסוף!!! הם לא יכולים לסגור עונה ככה! לילית' מטרידה. מאוד. היא מתנהגת כמו ילדה קטנה ואז מנשקת את סאם. [זה היה כל כך תקוע.] וואו, השחקנית של רובי ממש ממש טובה. היא פשוט אחלה דמות. אבל צפוי שהיא מתה בסוף, דמויות נשיות לא מחזיקות הרבה בסדרה הזאת. :p וואו, הקטע שהם שדין אמרה לסאם שהם החולשה אחד של השני... וואו. אני ממש בכיתי. זה היה פשוט הקטע הכי נכון ואמיתי ומרגש בסדרה. וגם הקטע שהם שרו באוטו! פשוט צחקתי ובכיתי ביחד... זה כל כך... אמג, קריפקי גאון. בכללי הפרק היה מעולה, אבל עדיין אהבתי את 312 יותר. מה שעשה את הפרק הזה היה ללא ספק הסוף המותח [והפתוח! כאילו, WTF?!] אגב, מה קרה שלילית' לא הצליחה להרוג את סאם? ציפיתי לקצת יותר אקשן בקטע הזה, אבל לא נורא, כי הרי יש עונה רביעית והקרב הסופי עוד לא הגיע. הקטע שדין מת. אלוהים. לא הפסקתי למלמל לעצמי: "זה לא קורה זה לא קורה זה לא קורה." וכל שניה ציפיתי שסאם יעשה משהו או שדין ילחם ויחזור לחיים! אבל הוא בגיהינום! פאק, איך הם מתכוונים להמשיך מכאן?! אני לא מאמינה שצריך עכשיו לחכות חצי שנה כדי לדעת מה יקרה. זה פשוט עינוי! מה לעזאזל יקרה?!?! אני רוצה את דין שוב! *בוכה*

ספויילר

לא נראה לי שהיא מתה, בטח היא רק התעלפה או משו.. כי הוא לא דקר אותה.. אם הוא היה דוקר אותה אז לילית' לא הייתה יכולה לברוח..XD ואם את מדברת על השדה ולא על הגוף עצמו, אז לא נראה לי שהיא מתה, אחרת לילית' הייתה אומרת..

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מסכימה עם כל מה שאמרת חוץ מזה שרובי עיצבנה אותי נורא בפרק, אפילו עוד מלפני שהיא הייתה לילית'...אבל היא שיחקה ממש טוב בקטעים האלה... הקטע שהם שרים באמת היה יפה, והפעם גם סם שר די טוב לשם שינוי [אבל פחות מדין] אוף זה היה כזה עצוב שדין מת
פרק אחד בלה פרק אחרי זה דין איזו התעללות
אוףףףףףףףףףףףףף אני במתח!!! רוצה עונה 4 כבר!!!! מעניין איך דין יצא מהגיהנום... ומה יקרה עם סם...

ספויילר..

רובי תמיד מעצבנת אותך, אז מה אל תגידי "נורא בפרק"..XD ואמרתי לך שהרגו את כל הדמויות האהובות..XD

psycho girl297

New member
כרגע סיימתי לראות את הפרק ביוטוב ../images/Emo58.gif

ויש לי שאלה למה רובי נכנסת לחדר אחר לבד כשהיא וסאם עולים לקומה השנייה? זה ממש מפגר, אין לה סיבה, סתם רצו להרחיק אותה כדי שלילית' תיכנס לתוכה

Adi Levy

New member
../images/Emo58.gif גם לי יש שאלה

כנראה לא שמתי לב אבל לאן בובי נעלם? ברגע שהם נכנסו יחד לתוך הבית הזה הוא נעלם..., מישהי שמה לב?

the covenant

New member
ממש לא מוצר../images/Emo58.gif

אם הוא היה יוצא החוצה צבא של שדים היה אוכל לו את הראש

ספויילר..

יאללה. תגובת ספיישל סוף עונה..XDD פרק בן זונהההה... למרות שלדעתי היו קטעים מרוחים ודפוקים אבל נתגבר..XDDD אז.. "הדרך עד עכשיו"..XD סאם שוקע ברחמים עצמיים (1), כי דין לא רוצה שהוא (סאם) יעזור לו יהרוג את לילית'..XD בובי מגלה (לצופים) את ההבדל היחידי בינו לבין היומן של ג'ון - בובי יכול לקדש את המים, מה שהיומן של ג'ון לא יכול לעשות בכוחות עצמו..XDD רובי כמובן מנסה לעזור לאחים.. דין כמובן עקשן.. אבל סאם (מרוב רחמיים עצמיים) לא רואה שרובי היא היחידה שיכולה לעזור.. ונזכר לבקש עזרה ברגע האחרון, רק מתי שלילית' שלחה את רובי לכל הרוחות.. כשלילית' הייתה עוד ילדה, "עשתה" עיר של שדים, ורצחה כל מי שלא אהב אותה.. אפרופו לילית' (סאם שוקע ברחמיים עצמיים 2), לקח לסאם הרבה זמן לנסות לדקור את הילדה.. או שהוא בעצם חיכה שדין יבוא ויעשה בשבילו שוב את העובדה השחורה?! על זה רק הוא יכול לענות ולבכות..XD לילית', "שחררה" את הכלבים והם "קרעו" לדין את הצורה.. כל זה לא היה קורה אם סאם היה מפסיק לרחם על עצמו פעם אחת והיה מקשיב לרובי.. נחמד שהסכין של רובי קיבל את תפקיד ה"קולט" בפרק הזה.. בעונה הראשונה ובשניה ל"קולט" היה תפקיד מרכזי בפרקי סיום.. ובפרק סיום הזה, הסכין של רובי.. קיצר, פרק נחמד.. חבל שסאם לא זה שמת.. נחכה לעונה ה4.. אולי שם זה יקרה..XD

Charmed Or

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

ההבדל בין היומן של ג'ון לבובי XDD אני גם רוצה שיהרגו את בובי, אגב. ובאמת רציתי שסאם ידקור את הילדה! למה הם אף פעם לא הורגים חפים מפשע?! תכלס, מה הקטע של סאם. כאילו, אין לך אופי?! גם ראית איך הוא נלחם בלילית'? נשכב על הרצפה XD אה, משהו ששכחתי להגיד - חבל שלא ראו איך השדים באמת נראים מעיניו של דין. ולמה הוא ראה את סאם כיצור מפחיד... טוב, עוד תעלומות לעונה הבאה :)

ספויילר..

חוץ מעדי, נראה לי שכולם רוצים שבובי ימות..XD אם את לא זוכרת, אז כל מי שעשה עסקה עם שדת הצומת ראה אנשים, כמו שדין ראה את סאם..XD

Charmed Or

New member
הוא מיותר בטירוף.../images/Emo112.gif

אה, עכשיו נזכרתי. וואו, אני חייבת לעשות מרתון של העונה השניה. דחוף.

Gal El

New member
איזו עונה מעולה. ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

באמת, פשוט עונה טובה. הכי טובה של הסידרה. הם... הרגו את דין.
איך הם יצאו מזה עכשיו? הא! דין יחזור מגיהנום, יעשו איזה לחש, דין יהיה שד עם נשמה... אה, לא, זה אנג'ל! אבל לכו תדעו, אולי יקרה משהו כזה.
ואז אם לדין יהיו כוחות על זה באמת יהיה מגניב.
מעניין אם רובי תחזור או לא. אני ממש אוהב אותה, אני מקווה שכן. השחקנית גם ממש טובה. היא ממש הפתיעה אותי בקטע שהיא התחילה לצרוח על דין כשהם כלאו אותה שם ואח"כ כשהיא הייתה לילית' היא הייתה ממש טובה גם כן. אגב לילית', היא קצת משוגעת, כמו דרוסילה בבאפי. זה מוצא חן בעייני. בכלל, כל מה שהיא עשתה למשפחה של הילדה. משוגעת משהו. המוות של דין נראה כל כך נורא, וסם היה צריך לחזות בו... אווץ'. ומה סם עשה ללילית', זה מעניין. נו, שיהיו כבר לשני האחים קצת כוחות על טבעיים, זה יהיה טוב.

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

את השחקנית של רובי אין שום סיכוי שניראה שוב כמו את השחקנית של בלה הגוף מת ורובי השדה במקרה והיא עוד בחיים לא תספיק לחזר לגוף לפני שהוא ירקב ככה, שעד כמה ששנאתי את רובי בתחילת העונה עכשיו נורא עצוב לי כי ממש אהבתי איך שהיא פוצצה את דין במכות ובקשר למה שסאם עשה ללילית' הוא לא עשה לה כלום, פשוט הכוחות הגנוזים שלו סופר דופר מאמאמיה יותר חזקים משל לילית' ויש לו מגן כזה כמו לוויאט ממכושפות ככה שאי אפשר לפגוע בו עם כחות שדיים, חוץ מלהצמיד אותו לקיר חחח סתם, לא יודע אבל הוא יותר חזק ממנה וכניראה שהוא ניכנס לתנוכת סיסיסאם ומגן על הפרצוף קורה משהו או שinner power שלו פשוט הגן עליו

למעלה