מישהו ראה כבר את 3X16?

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

אבל זה לא יהיה אותו דבר השחקנית עשתה את השדה לא השדה את השחקנית

psycho girl297

New member
אולי השדה עדיין בחיים ../images/Emo58.gif

אבל הגוף בטוח מת, בובי ירה בה בפרק 4 אז גם אם היא תחזור קייטי קסדי לא תחזור, שזה ממש חבל כי היא ממש מעולה

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

בובי ירה בה בקולט שלא פועל ועם את מתכוונת לגוף אז גם לילית' שברה לה בערך את המפרקת

Charmed Or

New member
סהר יקירי,../images/Emo112.gif

בחיים היא לא. היא הרי שדה, נכון? אולי היא תחזור בגוף אחר! אני מאוד מקווה. גם היא וגם בלה. [למרות שאני רוצה את לורן כהן שוב :(]

the covenant

New member
|ספויילר|

בלה לא הגיוני שתחזור, כאילו, מאיזה סיבה יחזירו אותה "אההה ברחתי מהגהנום כדי לגנוב לכם את הסכין?" ואני בספק עם יחזירו את רובי, כאילו, לילית' לא ניראה לי כל כך היתה נחמדה עליה והשאירה אותה במקום שהיא תוכל לברוח ולא יודע, מתאים לילדים קטנים להגיד על מישהו שהוא מת שהוא נמצא במקום רחוק מאוד(זה מה שהיא אמרה נכון?)

ספויילר

לדעתי רובי תחזור, בטח לילית' שלחה אותה לאיזה מקום שהיא תלמד לקח..XD (כמו שבסמולוויל ברייניאק שלח את קארה..XD)

the covenant

New member
ספויילר

לא הגיוני במיוחד, סביר להניח שהיא כרגע באחד ממדורי הגהינום הנמוכים יותר

Charmed Or

New member
כן, זה גם מה שאני חושבת.../images/Emo112.gif

אבל הן עדיין היו דמויות מגניבות, לא?

אז?!

זה שהיא שדה לא אומר שהיא לא חיה..XD אם היא הייתה רוח זה דבר אחר.. אבל היא שדה..XD חע.. ובלה לא תחזור.. כי הגהנום לא יפתח מחדש.. וגם כי קריפקי אמר שאין לו שום כוונה שבלה בלה תחזור..XD

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

קריפק אמר הרבה דברים
אה ובקשר לרובי, זה כמו זה: Poisoned Drops Of Venus. אומר/ת (18:46): דין לא מת Poisoned Drops Of Venus. אומר/ת (18:46): דין בגיהינום! Poisoned Drops Of Venus. אומר/ת (18:46): וסאם יציל אותו משם The Phoenix אומר/ת (18:46): אני לא מפגר.. אני דווקא חכם מאד..XD Poisoned Drops Of Venus. אומר/ת (18:46): אם קריפקי רוצה לחיות :mad: The Phoenix אומר/ת (18:46): נכון.. הוא בגיהנום.. והוא גם חי.XD The Phoenix אומר/ת (18:46): כי הכלבים לא "קרעו" לו ת'צורה..XD Poisoned Drops Of Venus. אומר/ת (18:46): ששששששששששש Poisoned Drops Of Venus. אומר/ת (18:47): אתה רוצה שאני שוב אבכה? :(

ספויילר..

נחמד ששמרת את השורה האחרונה..XDDD ואני לא מבין למה את לא מבינה, שרובי הצליחה לברוח מהגיהנום.. משמע שהיא חיה.. שדה, אבל חיה..XD ודין מת.. והוא בגהנום!!! XD

Alarma

New member
../images/Emo58.gifבלה

בלה ודין ייפגשו בגיהנום :) הרי לשניהם הזמן נגמר יש מצב שהוא ימצא אותה שם ברגע שיצליח להיחלץ מאיפה שהוא נמצא.... לא ברור לא תיארתי ככה את הגיהנום :)

Charmed Or

New member
אני חושבת,../images/Emo112.gif

שSPN זו לא הסדרה הכי מקורית בעולם, אבל לא נראה לי שהם יגנבו עלילות מבאפי או אנג'ל. אני היחידה שלא רוצה שיהיו להם כוחות על? הרי כל הקטע הוא שהם מכסחים לשדים את הצורה עם כלי נשק. אני חושבת שזה מגניב ומייחד את הסדרה. :)

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

תאמת, שכן זה מיחד את זה, אבל כל הקטע היפה ששלוש עונות עברו ועוד לסם אין ממש כוחות כאילו פה ושם ראינו הברקות, אבל בטחלס לא יזיק להם קצת כוח אש רציני יותר מה שגם סביר להניח שסם לא ינצל את רוב כוחו כי עד כמה שאני אוהב אותו, הוא והרגשות אשם שלו והחוסר ביטחון שלו לא יתנו לו ככה שאני לא מאמין שניראה אותו עם כוחות מטורפים אבל, כן, סביר להניח שעונה הבאה ניראה אותו עם כוחות כבר שהיתה לזה בניה די יפה יו, אני חופר היום

שוב?!

מתי הוא לקח אותך פעם ראשונה בדיוק?! לא יודע, חשבתי שאתה עדיין לומד..

למעלה