Anna begins cc
New member
חס וחלילה,
(הכנסתי את עצמי לפינה שאני לא בטוחה איך לצאת ממנה..)
אני נוטה להמנע מהכללות, כי אני לא מאמינה בהן. באמת.
לא התכוונתי לומר שכל הנשים אחראיות וכל הגברים זבלים אגואיסטים..
(ואין לי תכנון לרוץ ולשרוף את החזייה שלי בקרוב, היא הייתה מאד יקרה..)
יש לי איזו הרגשה שבחברה של ימינו הגברים הם אלה שנוהגים על המאזדה ליסינג שהם קיבלו מהעבודה והנשים הן אלו עם הסטיישן של הדוסים ודוחסות שם 4 ילדים, 2 חברים שלהם, צידנית, מזרון ים, 2 כסאות תינוקות, מצופים, תיק חיתולים וערכת עזרה ראשונה.
אני גם מרגישה שאם האישה הייתה אומרת פאק איט, אני קונה לי פרארי, שבעלי ידחס את כל הכבודה אצלו במאזדה- אנשים היו מרימים גבה, הרבה יותר מאם גבר היה עושה את זה (זה היה מתקבל יחסית בסלחנות בעיניי..)
בעצם מה שניסיתי להגיד בהודעה המקורית זה - זה לא שאנחנו לא רוצות ואוהבת דברים יפים ולא פרקטיים בעליל, אנחנו פשוט קצת נכנעות לתכתיבים של החברה שאומרת לנו שיש בזה משהו לא בסדר, לא נהוג..
(אוף, יצאתי שורפת חזיות למרות שממש לא רציתי.. מה עושים?!)
(הכנסתי את עצמי לפינה שאני לא בטוחה איך לצאת ממנה..)
אני נוטה להמנע מהכללות, כי אני לא מאמינה בהן. באמת.
לא התכוונתי לומר שכל הנשים אחראיות וכל הגברים זבלים אגואיסטים..
(ואין לי תכנון לרוץ ולשרוף את החזייה שלי בקרוב, היא הייתה מאד יקרה..)
יש לי איזו הרגשה שבחברה של ימינו הגברים הם אלה שנוהגים על המאזדה ליסינג שהם קיבלו מהעבודה והנשים הן אלו עם הסטיישן של הדוסים ודוחסות שם 4 ילדים, 2 חברים שלהם, צידנית, מזרון ים, 2 כסאות תינוקות, מצופים, תיק חיתולים וערכת עזרה ראשונה.
אני גם מרגישה שאם האישה הייתה אומרת פאק איט, אני קונה לי פרארי, שבעלי ידחס את כל הכבודה אצלו במאזדה- אנשים היו מרימים גבה, הרבה יותר מאם גבר היה עושה את זה (זה היה מתקבל יחסית בסלחנות בעיניי..)
בעצם מה שניסיתי להגיד בהודעה המקורית זה - זה לא שאנחנו לא רוצות ואוהבת דברים יפים ולא פרקטיים בעליל, אנחנו פשוט קצת נכנעות לתכתיבים של החברה שאומרת לנו שיש בזה משהו לא בסדר, לא נהוג..
(אוף, יצאתי שורפת חזיות למרות שממש לא רציתי.. מה עושים?!)