מישהו?

ADCMAN

New member
לא!

לפי כמה שמועות שרצו בזמן האחרון בילי ג'ו בכלל לא רוצה להגיע לכאן!

חסבי

New member
מה את כועסת?

אני דווקא מאושר שהפרצוף אדיוט הזה לא מגיע לישראל יותר טוב אני לא רוצה לתת לו משכורת הייתי הולך להופעה של גרין דיי רק מתוך כבוד לג'יסון ומייק וזהו... וגם כן עושים טובה שהם נושמים -לא רוצים ישראל לא צריך!

חסבי

New member
טרה בסדר אבל לא משו מיוחד

פשוט אני חושב שההצלחה של בילי (וקצת טרה) נובעת מהחיצוניות שלהם ולא ממה שהם עושים קדימה ג'יסון וויט! ומייק! קצת כבוד!!

נועלה 123

New member
חושב** חושב** חושבבבב***********

סעמק עם השגיאות כתיב האלה

whatascene

New member
הלהקה היא מן הסתם להקה כשהם ביחד

אבל הרבה מהרעש האחרון שיש סביבם קשור בהחלט למראה של בילי.. טרה דווקא לא כל כך. לא יודעת, אני לא רואה כל סיבה להפסיק לאהוב להקה שאהבתי כמה שנים בגלל שפתאום הסולן שלהם עשה דיאטה.

חסבי

New member
לא אני לא חושב!

אם היו מחליפ את הסולן המעוך הזה הכל היה נשמע הרבה יותר טוב.. בילי היה רק הכותב אבל תכלס אני אוהב תלהקה נראה לי רק בגלל מייק וג'יסון! בילי מצידי יכול להידרס ואז ישיברו לו הצלעות ויהיו לו בעיות בדיבור ובשירה ואז הוא יפרוש ולא ירצה להראות את הפרצוף שלו כי הוא יהיה מלא עיוותים ואישתו תעזוב אותו וגם הילידים שלהם ילכו איתה והיא ישאר לבד חחחח סתאם בדיחה אבל מצחיקה אותי אז זה טוב

whatascene

New member
אתה יודע שג'ייסון מנגן ריפים

שבילי הלחין, נכון? חוצמזה בלי הצליל של הסולן ששר בלי אף גרין דיי לא היו גרין דיי.. חח

חסבי

New member
נו אמרתי בילי היה נשאר הכותב

אבל סולן אחר...זה יהיה יותר טוב אבל תכלס למי אכפת מהם יש להקות אחרות ששוברות את גרין דיי בכל פיפס מזויין...

whatascene

New member
אף אחד לא מכריח אותך לאהוב אותם

אם הם לא טובים לפי דעתך אל תשמע אותם

חסבי

New member
תשמעי לא אמרתי שהם לא טובים

אמרתי שיש יותר טובים מהם... הם טובים במה שהם עושים אבל רק חבל שיש עכשיו מלא מעריצים שלהם שאוהבים את החיצוניות

whatascene

New member
בערך מכל להקה שתיקח יש טובים יותר

עניין של טעם והקטע הזה באמת חרא, אבל מה, תפסיק לשמוע אותם בגלל זה? אין מה לעשות, זה יעבור כמו כל שיגעון חולף אחר שMTV הפיק. רק נקווה שזה יעבור מהר.

חסבי

New member
מסכים עם זה

אבל יאללה שכל אחד ישמע מה מתאים לו... (תפסתם אותי עכשיו מדבר על נושא כואב אז אין לי תגובה נורמלית)

ADCMAN

New member
הוא באמת רצה להיות הכותב

כמו הלהקה האוהבה עליו SKREWDRIVER. הוא טען שהוא איאן סטוארט האמריקאי

ADCMAN

New member
אין ספק שזה מה שהוא רצה להיות.

להיות איאן סטוארט קטן.

למעלה