מישהו?

ADCMAN

New member
יכול להיות

אבל אני כן מביר סיבה שהיא נכונה! העובדה שמספר המעריצים שלהם בארץ הוא יחסית נמוך מאשר מקומות אחרים, היא משמעותית מאוד. לעשות פה טור זה איבוד כסף מוחלט. הם אולי יכולים פה למלאות בערך את הבארבי שלושה פעמיים(שזה בערך 1500 איש) אבל לא יותר, וזה לא משתלם להם...

O L g i T

New member
מה פתאום..

יש להם יחסית הרבה מעריצים בארץ, ללהקת רוק.. כי הרוב פה מעדיפים את קובי פרץ או במיקרה הטוב את בריטני ספירס.. אנחנו מדינה קטנה, אז גם אם יהיו הרבה מעריצים זה עדיין יהיה קצת. בטח ההופעות שלהם באמריקה מפוצצות באנשים. יהיו הרבה מעריצים שירצו לבוא וכאלה שסתם לא ירצו לפספס ת'הזדמנות שסוף סוף "מישהו נורמלי" בא להופיע בארץ. זה בטח יהיה יותר מ-1500 איש. אבל אני מסכימה איתך, זה באמת בזבוז כסף...

t r e c o o l

New member
אן מצב שגרין די אנטישמים כי זה שהיה

לפני טרה היה יהודי! וגם בשיר הולידי בילי איכשהו משווה את בוש להיטלר.. אז בואו ניסגור את הדיון כשנגיד שגרין דיי לא אנטישמים!

חסבי

New member
אני לא מבין ואם הם אנטישמיים

למי זה אכפת? אני במילא אמשיך לשמוע אותם את במילא לא מכירה אותם אישית (ותאמיני לי מי רוצה?) ואם את רוצה להכיר אותם אני לא יודע מה עובר עליך... אז רק תשמעי- למי אכפת אם הם אנטישמיים או לא! אין פשוט אי אפשר יש אנשים שיסתכלו על הבני אדם לפני שהם שומעים מוזיקה חשבת פעם על המוזיקה לבד! רגע יש לי שאלה בשבילך: יש ת'בנאדם הכי שמן ומכוער בעולם (בתוך להקה והוא הסולן יעני) ויש להם מוזיקה כמו של גרין דיי. את לא תשמעי אותם? -במקרה שלך אני בטוח שלא
-

t r e c o o l

New member
סליחה? אתה חושב שאני עד כדי כך

רדודה? ממש לא משנה לי המראה! אני אוהבת את השירים שלהם! אתה יודע כמה זמרים יפיופים יש שאני לא שמה עליהם כי אני לא אוהבת את השירים שלהם! ואם הם אנטישמים (והם לא) אני אפסיק להעריץ אותם! ויש סיכוי שטרה יהודי! אבל אמרתי שהמתופף שלפניו היה יהודי ולא הוא (אז למה המתופף עזב?)

helenas

New member
הלוואי והם יבואו,

אבל המסע הופעות שלהם בכלל לא מתקרב לכאן על פי מה שהבנתי...

mogili

New member
אין מצב שבילי שונא יהודים

זה ישבור אותי אם כן...... ): ...............

coullette

New member
מה אכפת לך אם הוא אוהב יהודים או לא

??? אותך הוא בטוח לא אוהב. אז מה אכפת לך אם הוא שונא יהודים? לא חסר אנשים ששונאים את ישראל.וזה ממש לא משנה אם יהיה בן אדם אחד פחות או בן אדם אחד יותר. יש אנטישמים יותר גרועים ממנו..

whatascene

New member
ההבדל הוא שלהיות אנטישם זה לשנוא

את כל היהודים בכל מקום, ולהיות אנטי-ישראלי זה להיות נגד המדיניות של ישראל. להיות אנטי-ישראלי זה לא לשנוא את כל הישראלים, ובטח שלא את כל היהודים בעולם...

punk never dies

New member
דיי לשמועות!

בעיקרון גם אני לא חושבת.....סתם כולם ממציאים דברים כי נוח להם אבל תכלס אף אחד לא באמת יודע למה הם לא באים.....

סיפרו לי על זה משהו...../images/Emo4.gif

ואמרו לי שהם מתכננים לבוא לארץ ולהופיע פה בחלק מסיבוב ההופעות הבינלאומי שלהם ואני חושבת שזו יכולה להיות שמועה או משהו...

coullette

New member
הם לא באים!!!!!

תקלטו,תבינו ותפנימו: גרין דיי לא באים לארץ!!! ל-א ב-א-י-ם!!!!

למעלה