מישהו?

BlueBeIl

New member
just telling the truth

אולי לא ממש גרוע, אבל הוא די בינוני לא שזה משנה ממש

ADCMAN

New member
הוא לא גרוע

אבל אין ספק שהוא "אחלה מתופף שבעולם". הוא מתופף בינוני(לפי המוזיקה של גרין דיי , הוא כזה)

O L g i T

New member
אוקיי... אני דווקא אוהבת..

מתופף בינוני עוד לא יצא לי להכיר, אבל המתופפת של ווייט סטרייפס באמת גרועה

ADCMAN

New member
מתופף בינוני = מתופף רגיל

יש מלא מתופפים רגילים במוזיקת הפאנק, מכיוון שהעיקר של המוזיקה היא למסור את המסר שלה הלהקה ולא לבלבל תמוח עם הכלי נגינה.... מתופפים גרועים בד"כ אין להם חוש קצב. מתופפים טובים\ענקיים - הם פשוט הרבה יותר יומרנים והמוזיקה שלהם בד"כ הרבה יותר מורכבת את אומרת שהמתופפת של הוויט סטרייפס לא טובה רק בגלל שהיא לא כוסית...

BlueBeIl

New member
בטח שהיא כוסית

אבל היא לא גרועה... היא בדיוק כמו שאר המוזיקה שלהם - בסיסית. בלי התחכמויות ודאבל פדאל וכאלה. הגיטריסט מנגן תבניות בלוז פשוטות כאלה והיא פשוט מלווה אותו עם הקצב... זה כל הקטע שלהם. היה לפחות, עכשיו הם השתנו קצת.

O L g i T

New member
מההההה???????

מה קשור זה שהיא כוסית או לא וזה שהיא גרועה או לא? דרך אגב היא ממש לא כוסית.. רמת התיפוף שלה מזעזעת..

נועלה 123

New member
תפסיק להסית אותנו נגדו!!

אני בכלל בקטע של פרנקי מ-MCR. וגם של ג'ר. וגם של בלינקס בעצם..
לא משנה.

whatascene

New member
שמועות הן רק שמועות

ואם הם לא רוצים להגיע שלא יגיעו, מי שבאמת ירצה לראות אותם יעשה את זה בסופו של דבר. אבל בכייאת רבאק כמה כבר אפשר לשאול את זה?!?! אני חושבת שאם הם היו באים לארץ כבר היינו יודעים מזה, לא? jeez

BlueBeIl

New member
אבל זה מצחיק, פתאום מכל חור צץ

מישהו שטוען שאמרו לו שגרין דיי באים לארץ.... וכאילו... כן עכשיו שהם מצליחים בגלגל"צ, בדיוק עכשיו, הם החליטו לבקר.

punk never dies

New member
מה לא?

איזה שטויות!! למה הוא לא רוצה להגיע?... קטנה עליו המדינה....או אולי שוב החרא הזה של המצב הביטחוני?!

ADCMAN

New member
או אולי

הוא לא רוצה להופיע מול אנשים שהגזע שלהם הוא יהודי

whatascene

New member
אני בספק אם הם אנטישמים

אולי אנטי-ישראל, אבל לא אנטישמים.

ADCMAN

New member
as the rumers says

Billie joe is a huge fan of Ian Stuart and the "Whie power" Even he once thought to be like Ian Stuart, To be the main writter of Green day, But not to play in the band, The rumers also said that Bille Joe found a intersting in Hitler's philosphy, and in the Nazi's way.. Billie Joe's nickname in some messageboard once was: B.J 14\88 אלו רק שמועות...

למעלה