מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

sick PIG

New member
../images/Emo53.gif

היי תגידו מישהו יכול להפנות אותי לאתרים של טוקיו הוטל? אבל אתרים איכותיים כאלה עם גלריות וכו'...
תודה מראש :)

16yaeli

New member
נצל"ש! בהופעה ישירו גם בגרמנית או רק באנגלית?

ויש פה מישהו שיודע ממש את כל השירים שלהם בגרמנית?

dorkiflitz

New member
הם ישירו גם בגרמנית וגם באנגלית!!!../images/Emo9.gif

זה יהיה כל כך כיףףףףףף ומוזר. אבל עדיין כיף.. ואת המידע הזה לרה קיבלה מחיים שהוא מי שאחראי על ההפקה של ההופעה.. את האמת שאני יודעת את המילים בגרמנית אבל זה ירגיש לי ממש מוזר לצרוח מילים בגרמנית בהופעה.. ובגלל זה אני מעדיפה באנגלית..

N i t z a n 42

New member
חח הקדמת אותי וכתבנו אותה כותרתXD

ולפי דעתי גרמנית הרבה יותר שווה מאנגלית!!! וממש לא מוזר זה באמת כיף! חיחי עוד 22 ימים ההופעה! שתגיע כבררר!!

N i t z a n 42

New member
הם ישירו גם באנגלית וגם בגרמנית =]

ואני יודעת את רוב השירים בגרמנית..

PerfectSP

New member
את דוברת גרמנית?D: ../images/Emo190.gif

אני יודעת חלק..לא טרחתי לקרוא הכל
אני יודעת את המילים שאני מבינהP: צום ארסטה מל אליינה...נהנה

N i t z a n 42

New member
חחח אני לא דוברת אבל אני לומדת גרמנ

גרמנית* וככה זה הרבה יותר קל ללמוד אותם..

PerfectSP

New member
חחחחח ../images/Emo190.gif

אני יודעת פה ושם כשאני שואלת את אבא שלי
את כאילו לומדת שיעור פרטי או משו? אני גם רוצהD: גם לפני שהכרתי את טוקיו רציתי

PerfectSP

New member
חחחחחחחחP: ../images/Emo190.gif

יש לנו בבית איזה משהו כזהXDD ויש לך איזה מישהו דובר גרמנית בבית,או סתם את רצית ללמוד?P:

N i t z a n 42

New member
הלאווי שהיהXD ..

אני רציתי בכבודי ובעצמי :] אני 3> שפות (אבל לא כולם כה?!) לפני זה למדתי איטלקית :] אבל פרשתי באמצע
וגם גרמנית זה יותר קל לי ללמוד מאיטלקית כי יש לי את טוקיו הוטל

N i t z a n 42

New member
הלוואי שהיהXD..

אני רציתי בכבודי ובעצמי :] אני 3> שפות (אבל לא כולם כה?!) לפני זה למדתי איטלקית :] אבל פרשתי באמצע
וגם גרמנית זה יותר קל לי ללמוד מאיטלקית כי יש לי את טוקיו הוטל
לך יש דוברים בבית נכון?^.^

PerfectSP

New member
לי?כן../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אבא שלי,דובר מהבית[מה שאומר שגם סבתי דוברת וסבא שליP:],ואמא שלי גם יודעת,כי כשהיא הייתה מסתובבת בחברת סבא וסבתא שלי מצד אבא ובכלל,הם היו מדברים המוןןןן גרמנית,אז היא כל הזמן הייתה שואלת,ועכשיו היא גם יודעת
אבל אבא יותר טוב
אה,יש לי גם משפחה בגרמניהXDD ואפילו דרכון גרמני
אבל בלי קשר,גרמנית זה הרבה יותר קל,כי זה ממש דומה לאנגלית... אני רוצה ללמוד עוד גרמנית,ולחזור לדבר ספרדיתP: כי פעם ידעתי...ושחכתי הכל:( וזה לא כולם אוהבים שפות,אבל אני מאוד!!!D: אני מדברת אנגלית ועברית כמובןP: אני אוהבת ערבית[
ולומדים בבצפר,למרות שלומדים לא משוP:],וגרמנית תמיד אהבתי[לפני שטוקיו הוטל היו בני10 אפילו
] וגם ספרדית... אחרי שאני אלמד את 3 השפות האחרונות טוב,אני אלמד צרפתית
חחחחחחחחחP:

N i t z a n 42

New member
חחחח מגניב לך^^

יו איזה כיף לך!P: גם אני רוצה דרכון גרמני וכל זה
גם אני פעם הייתי יודעת קצת ספרדית (מקטנטנותXD) אבל שחכתי הכל חוץ מ- כה פסה?(מה קרה) וקאשטה נאנה(שתקי ילדה)XD שפות שליטהה
למרות שערבית אני דווקא לא אוהבתP:

Leb Die Sekunde

New member
עונה:]] ישירו בהופעה את הכי טובים מכל האלובמי

ם.. ורשימת השירים שרצית.. schrei-- 1.schrei 2.durch den monsun 3.leb die sekunde 4.rette mich 5.freunde bleiben 6.ich bin nich' ich 7. wenn nichts mehr geht 8.lass uns hier raus 9.gegen meinen willen 10.jung und nicht mehr jugendfrei 11.der letzte tag 12 unendlichkeit שירים משראי זו לאווט דו קאנס בנוסף לשירים האלו נוספו עוד schrwaz beichte thema #1 zimmer 483 1. Ubers ende der welt 2. totgelibt 3.spring nicht 4.heilig 5.wo sind eure hande 6.ich brech aus 8.reden 9.nach die kommt nichts 10.wir sterben niemals aus 11.vergessne kinder 12.an deiner seite(ich bin da) וזהו מהאלבום... יש שירי בונוס שלא מופיעים באלבומים: wir Schliessen Uns Ein ויש עוד שתיים שאני לא יודעת לכתוב אותם באנגלית.. היף מי פלווגן-תני לי לעוף.. נראלי שיש עוד אחד וכרגע אני לא זוכרת אותו את רוצה גם את השירים של דביליש?

Leb Die Sekunde

New member
או שעשיתי טעות..

כבר ענו לך אופסס אממ לפי מה ששמת לב אני יודעת את השירים אם זה מה ששאלת=]] וואפסי=]] אה ויש את סקס.. ואת איש ליבה דיש.. עוד כמה אבל זה נראלי לא נכנס לשום מקום

למעלה