מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

כרמלי6

New member
אממ .. לא יודעת ..אולי .. אבל ביקשתי סתם את

התמונות שיהיה לי ליומן וכאלה חח וסתם שיהיה לי על המחשב חחח

Leb Die Sekunde

New member
יש לי את כל הסט מאחורי הקלעים של רטה מיש וכמה

תמונות של שרינג נישט.. יש לך מסן?

כרמלי6

New member
כן יש לי

[email protected] שלחי לי את התמונות חח תודה

עונה בתקווה לעזור..

אם יש לך את הכסף לכרטיס את לא חייבת לקנות אותו בכרטיס אשראי.. אם יש לך 219 במזומן זה אחלה לדעתי.. אני חושבת שהחיסרון היחידי הוא שתצתרכי ללכת לשם כמה ימים לפני ההופעה ולקנות כרטיס משם ולא דרך הטלפון (כיוון שאין כרטיס אשראי) בקשר לאיך להגיע אני חושבת שאירגנו הסעות מכל רחבי הארץ, תדברי פה עם בנות שגם באות מבא"ש אני בטוחה שהם ייסמכו לעשות איתך הסעות או לסוע איתך בהסעות שאירגנו P:

16yaeli

New member
עזררהההההההה

החלתי שנאני רוצה ללמוד גרמנית ואני בטח ימצא איזה קורס או משו.! אבל מלחיץ אותי הקטע שאני לא קולטת שום שיר בגרמנית טוקיו למרותש התחלתי לשמוע אותם רק לא מזמן איך הצלחתם? אני לא מבינה אפ מילה שביל אומר:(( מה עליי לעשות? ואיזה כיפ לכם שאתם מבינים מלא גם אני רוצההההה!!

LiHiLuSh

New member
אמ לישמוע ושוב לישמוע ושוב לישמוע

חח ולחכות לפינה של הגרמנית פה חח XD אמ אמ נירא לי שזה וזה מה שאני עושה לפחות ולא ניכנס לי כלום בערך אבל לאט לאט אצלי צכיך ליקרות חח

16yaeli

New member
וואלה? וואי זה ממש קשה אני אפילו לא מצליחה

להפריד מילים או לקרוא תמילים איזה שפה קשה ! יאללה!!:] ואגב ממתי הם יהיו פה במאה אחוז? ועד מתי?

LiHiLuSh

New member
חח אני שומעת באנגלית ובגרמנית וככה קל לי לזהו

לזהו תאת המילים כי אני יודעת לשיר את זה בשני השפות והם היו פה יום ליפני ההופה ועד מתי אמ לא יודתע נירא לי כול השבוע

הצעתי אלייך

א. אל תלחצי הכל יהיה בסדר, זה לא לוקח דקה אבל בעיקרון אם את תשבי פעם אחת לשמוע את המילים של השיר עם השיר, את תתחילי לקלוט את המילים , וזה לא צריך לבוא בפעם אחת יישר, פשוט תשמעי אותו כמה פעמים, אפילו לא ברצף אבל תחרשי עליו כזה חח ואם את ממש רוצה לדעת את הפירושים של השירים את יכולה למצוא באתר הישראלי לטוקיו - יש שם את כל התירגומים בעיברית וככה אולי זה ייתן לך מושג, ושוב המליצו לי על ספר שנקרא- "גרמנית בהנאה" ואני הולכת לקנות אותו, זה ללימוד עצמי הבנתי שהוא מעולה (; בכל מקרה תמיד אפשר להוציא מיידע מהאנטרנט וכאלה אבל אל תבני על זה כי (מניסיון) המידע לא תמיד מאומת.
בהצלחה

16yaeli

New member
תודה רבה!!:] אבל יש בעיה חח זה לא שיר אחד

זה כל השירים שלהם לקראת ההופעה ויש להם לא מעט! אגב אני ממש מעריצה אתכם על זה שהצלחתם ללמוד את כל השירים שלהם ועוד בגרמנית פלוס בונוס עוד אתם זוכרים איך רושמים תשמות של השירים חח הלוואי עליי ואני דווקא אוהבת שפות!:]

חח גם אני אוהבת שפות ^^ בקשר למסר

בהודעה הפרטית- דברי איתי במסן שלחתי לך את המסן שלי שמה D:

למעלה