כאב ראש? לך? ומה לי? ולעוד אנשים?
טוב אלי לא היה כאב ראש. רק השיעול שדופק לי את בית החזה. האם גם אתם התעוררתם עם דפיקות רמות בראש
אז זהו שאני כן
אבל את האמת.... זו הייתה אמאל'א שלי שהייתה צריכה שאני אקפיץ אותה או לפחות אתן לה את הרכב שלי. בואו נגיד ככה, כששמעתי את הדפיקה הראשונה בדלת, חשבתי שסוף העולם שלי הגיע. חשבתי שהנה, כל מה ששתיתי אתמול עומד לצאת... אבל די מהר הבנתי שדופקים לי בדל, והדפיקות הן לא בתוך הראש שלי. אז היה מאוד נחמד אתמול, מה נחמד
היה כיף, היה מעולה היה נהדר. יעל, העוגה שלך... איך להגיד את זה בצורה עדינה.. פשוט....
מ-ג-ע-י-ל-ה. אני פשוט... לא רוצה את המתכון שלה לא רוצה לאכול ממנה שוב מקווה שלא אראה אחת כזו שוב.... מה את חושבת ברצינות על מה שרשמתי
לא שפוי נכון
אז נכון. עוגה פשוט מדהימה, אבל אסון לאנשים כמוני. טלי, שיחקת אותה עם העוגה שלך... 661 מדהים וטעים
הרבה שוקולד והרעיון של הסוכריות הכתומות.... מדהים. בפעם הבאה, אני רוצה ליצור את החורים בעוגה
גבר גבר ... נו, איך המתנה של אישתך
... טוב נו, לא נעשה פאדיחות כאן לפני כולם.... תצלם ותשלח לנו
כלת המסיבה.... נראית זוהרת אתמול לפחות... לפחות.... לפחות... כמו כלה... מעניין רק האם הזוהר הגיע בעקבות הזיעה שנטפה ממצחך או שסתם זהרת
ג'קי... בפעם הבאה, הסבון עליך
חחח והשתייה עלי
אך... כמה זמן לא שתיתי ככה כמו שצריך... מתי שוב פעם
תגידו דרך אגב, טלי ויעל... האם לעוגות היה הכשר של בד"צ
אני חושב שכן, ואם אני אבודק אולי אפילו יש לי הוכחות לכך (שכמובן לא יפורסמו
). בד"צ קצת הפחדת אותי אתמול, אבל נסלח לך... רק הפעם. את בלי הניק... חושבת שהמוזיקה שבקעה מהרכב שלי, מתאימה גם לספינינג
כי ניסיתי לעשות תנועות, ואנשים חשבו שהמצאתי ריקוד חדש... ברמזוריים אנשים ניסו לעשות גם... אבל אחרי תנועה אחת הם הפסיקו לזוז... ולא, המוזיקה המשיכה לנגן... הם פשוט לא יכלו לזוז. מה זה אומר
שיריל'ה... מה אומר ומה אגיד עליך.... בעצם אשמור את מילותי בשבילך באופן אישי. ארמוז לך רק... ש...... וגם ש...... ועוד קצת ......
על הכל
זהו, אני חוזר למיטה שלי, אסור להפסיק לישון ככה, פשוט אסור... אני צריך/זקוק/רוצה עוד כמה דקות ארוכות מאוד מאוד של שינה הגונה... בלי שיפריעו לי... הבעיה היא, שברגע שאני מתעורר קשה לחזור לישון, ובעיה נוספת... התוכים שלי עושים רעש. גיא אולי תיקח את האחים שלך מפה
פליזזזזזז