"מי אני ומה הוא שמי"

Cobe1982

New member
שרשור מי אני מה אני...

יאללה, כרגיל: שם, גיל, מיקום, מין, מוצא, גובה, צבע שיער, צבע עיניים, חבר/ה- יש/אין, תחביבים, לאן יוצאים בשישי, מתי היתה הנשיקה הראשונה, עיסוק כיום, שאיפות לעתיד, קעקועים, פירסינג, מוסיקה אהובה, סרט אהוב, ספר אהוב, ספורט מועדף(לעשות, לא לראות!), חברים בפורום, חיות מחמד, משהו מעניין על עצמנו... זהו.

Cobe1982

New member
כל כך ישראלי... למה שלא תתחיל אתה?

אני גולש עם סלולר, אז יהיה לי קצת קשה... אבל בשביל לא להיות קטנוני: קובי, 22, גר בכרכור, 1.83, עיניים ירוקות, שיער שטני, יש לי חברה מדהימה- impossible dreamer (דקלה, מכירים?...), אהבתי את הסרט רקוויאם לחלום, ספר- מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, מוזיקה- בעיקר רוק (אבל לא רק..), ספורט אהוב- כדורסל, ריצה, שחיה, רולר`ס, טיפוס קירות, חדר כושר, קליעה (קיצר- הרבה, הבנתם את זה, לא...?) תחביבים- מנגן על גיטרה, מצייר, כותב, מצלם.. נשיקה ראשונה- גיל 11 וחצי, עיסוק- חייל, משתחרר בעוד 46 ימים (עד מתי נוב 01?!) שאיפות לעתיד- להיות פסיכולוג, לחרוש את הארץ, לטייל קצת בחו"ל. משהו על עצמי... בשישי שעבר הרסתי את האוטו בהתהפכות.. אני בטוח שפיספסתי משהו, אבל לא נורא, זהו.

Cobe1982

New member
ידעתי שפיספסתי משהו...

אז ככה... חברים בפורום.. חוץ מדקלה, שכבר הזכרתי, יש את עודד WHITE RAVEN, אבי- האדם האחר, וכמובן... מרינה:) קעקוע- יש אחד- עכביש על כתף ימין, שהולך יפה עם הפירסינג בפטמה שמאל.. שישי בערב- אף פעם לא אותו דבר.. פאב, מסיבה, סרט, התנחלות, רוקי... לפעמים גם סתם נשארים בבית עם חברים.. חיות מחמד כרגע אין, אבל בחצר אני תמיד דואג שיסתובבו חתולים. עכשיו באמת זהו:)

pain is MY love

New member
איך אני אוהבת דברים כאלה! ../images/Emo13.gif

שם: מרינה גיל: 18 ו-5 חודשים מיקום: ראשון לציון מין: לפעמים בסופי שבוע
מוצא: אוקראינית גאה. גובה: 165 ביום טוב צבע שיר: בלונד אמיתי!
צבע עיניים: ירוק-דבש חבר: בחלום אולי... תחביבים: מוסיקה והרבה, מועדונים והרבה, ספרים, אינטרנט ובילוי זמן איכות עם חברות. יום שישי: או מסיבה בהרצליה פיתוח או בת"א אבל העיקר שתהייה מסיבה! נשיקה ראשונה: גיל 15 עם איזה חייל חמוד שהכרתי.... לא, הוא לא היה חבר שלי. וכן, נדלקתי עליו מממממש חזק. עיסוק קיום: בילויים בילויים ושוב פעם בילויים!!!! עוד שבוע צה"ל לוקח אותי ופה בעצם נגמרים החיים שלי.... שאיפות לעתיד: להיות פסיכולוגית. ועם 98 בבגרות בפסיכולוגיה אני גם מקווה שזה ייצא לפועל....
קעקועים: שניים. אחד על הישבן ואחד טרי טרי על השכם. פירסינג: 11. בכל הגוף. 7 בסחוסים של האוזניים (משהו נדיר! באמת שאין הרבה כאלה בארץ...) בטבור, בלשון, בשפה ובפיטמה. וכן.... הכל יורד לפני הגיוס. 7 כבר ירדו
מוסיקה אהובה: הרבה ישראלי מכל הזמנים, היפ הופ ודאנס במסיבות ורוק אבל לא כבד מדיי... סרט אהוב: הצילצול. פשוט כי הוא גרם לי ממש ממש לרעוד מפחד. ספר אהוב: ההנאה שבאיטיות של מילן קונדרה. באמת גרם לי לחשוב על כמה דברים... ספורט מועדף: כדורגלנים
חברים בפורום: אורן כפרה עליו! וקובי (אפשר לקרוא לך חבר נכון?) ידידי המקועקע
חיות מחמד: רק אח אחד גדול... משהו מעניין על עצמי: בעוד שבוע נגמרים לי החיים. זה כל מה שיש לי להגיד בערך....

TheWhiteTigris

New member
יאללה, אני.

שם: רביב גיל: 21 מיקום: בבית שלי.
לא, סתם, יבנה
מין: זכר מוצא: צבר. אם הכוונה עדה - אני לא אתחיל, יש לי מליון חלקיקים של עדות
לא סתם זה נקרא כור היתוך...
גובה: 1.82 צבע שיער: שטני, וכשמתחשק לי פעם בשנה שנתיים - מחומצן. צבע עיניים: תכלת. חברה: אין. תקופת יובש רצינית. כנראה יש קללה עליי
(לא ברצינות הקטע של הקללה כמובן...) תחביבים: אמ... כדורגל
,מכבי בצהוב כחול של כדורגל וכדורסל, מחשבים... נו להמשיך? קיצר כל הדברים הרגילים שמעניינים אנשים
לאן יוצאים בשישי: אין מקום קבוע. אנחנו מסתובבים בכמה שיותר מקומות, מגוונים. הגבול הוא בערך איפשהו באיזור השרון (הרצליה, כפ"ס וכל "קו הרוחב" שלהם...) נשיקה ראשונה: אמ... 16 נראה לי... עיסוק כיום: נטחן פסיכומטרי רשמי. שאיפות לעתיד: מנהל חברת היי טק גדולה ומכובדת. קעקועים ופירסינג - אין לי התנגדות להם, אבל עליי אין וכנראה גם לא יהיה. מוסיקה אהובה: אני לא בוחר "שירים אהובים" לפי סגנון מוזיקה ספציפי, אלא אם השיר עצמו עשוי טוב. סרט אהוב: וואו. הרבה. זה לא בודדים... ספר אהוב: עיין סעיף מעל. אבל יש עדיפות לספרים העוסקים בהיסטוריית ישראל ועיניינים פוליטים כיום. ספורט מועדף: כאמור: כדורגל חיות מחמד: כלבה בת 8. שכלתי בעבר 4(!) תוכים קטנים שממש אהבתי אותם (במיוחד את הזכר שבניהם...) משהו מעניין על עצמי: זה אחד המשפטים הכי מפגרים שיכולים להיות בסקר. "אין הנחתום מעיד על עיסתו", ולכן לא אתחיל בהרצאה על עצמי. תוספות שלא נכתבו בסקר: ----------------------------- צבע אהוב: כחול (מעורבב: צהוב כחול, כחול לבן) בושם: Titanium. משקפיים או עדשות: משקפיים. ללא ספק. עדשות לא אשים גם באיומי אקדח. צבא: זיכרון נוסטלגי (כבר שנה עברה). העדפה פוליטית: מרכז-ימין.

אני

שם: יצחק גיל: כמעט בן 19 מיקום: ירושלים (ובעוד שבוע: מכינה קדם צבאית באדרת) מין: זכר מוצא: אמריקאי (במקור,לפני איזה 3 דורות, פולני) גובה: 180 צבע שיער: שוטני עיניים: כחולות חברה- יש תחביבים: המממ.... לישון! סרטים, ספרים, לא ללמוד (עדיין בטראומה מיב'), וסתם לצאת ולכיף אם חברים ואם חברה שלי בשישי: לא יוצא למועדונים וכאלה כדי לא לפגוע בהורים (דתיים...), בדרך כלל הולך לחבר ורואה אצלו סרטים... נשיקה ראשונה: נראה לי ש16, ביום העצמאות עיסוק כיום: מתבטל, עוד שבוע מתחיל מכינה שאיפות: להיות מאושר קעקועים/פרסינג- אין מוסיקה: בריטני ספירס/ מדונה וביונסה! סתם! נראה לכם? צריך לשרוף את הדיסקים שלהן! אני מקשיב ל: רוק/ רוק כבד/ מטאל סרט אהוב: אין, בעצם יש המון, אבל לא אחד ויחיד, ראיתי היום את eurotrip שהו ללא ספק אחד מהסרטים הכי מצחיקים שקיימים! ספר: קשה... הספר היחיד שקראתי יותר מפעמיים הוא "משהו לרוץ איתו" משהו מעניין: כשהיתי קטן ההורים שלי אף פעם לא היו בבית כשחזרתי מהביצפר (כן, היתי ילד מפתח...), אז לימדתי את עצמי איך לבשל, ועכשיו אני מבשל יותר טוב מההורים שלי

s h i r k u s h

New member
גמאני רוצה לענות ../images/Emo9.gif

שם: שירי גיל: 20 וחצי מיקום: איזור השרון מין: נקבה מוצא:אשכנזיה פולניה גובה: 1.63 צבע שיער: חום שחור צבע עיניים: חום חבר/ה- יש תחביבים: לקרוא, לכתוב שירים, באולינג, לשיר ולהיות עם החבר. לאן יוצאים בשישי: לא אוהבת מועדונים, אז בד"כ הולכת לפאב או בית קפה נחמד או סרט. מתי היתה הנשיקה הראשונה- נראה לי שבגיל 14. עיסוק כיום- בעוד חודש משתחררת מצה"ל- משרתת כמשקית חינוך ופקידה שאיפות לעתיד: ללמוד שיווק ופרסום ותקשורת ולעבוד. קעקועים- ממש לא פירסינג- ממש לא מוסיקה אהובה: רוק ישראלי סרט אהוב: הממ...האצ וסטרסטקי ספר אהוב: יש מלא... ספורט מועדף(לעשות, לא לראות!)- הליכה ספורטיבית עם חברה טובה חברים בפורום- אורן, מיטל חיות מחמד: חתול בשם ג'סי משהו מעניין על עצמנו- אני לומדת פיתוח קול כבר שנתיים.

TheWhiteTigris

New member
ושכחת

לכתוב סיכומים
אגב, זמרת לעתיד הא? אפשר כבר מעכשיו חתימה? (אח"כ היא תיה שווה הרבה כסף...)

Stripperella

New member
אנייייייי../images/Emo9.gif

אוקיי אז ככה אני מונה בת 14..... נקבה עליתי מרומניה (כן כן....) אני גובה 166 יש לי שיער שטני עיניים חומות אין לי חבר....
תחביבים- לרקוד, לצאת לבלות, להתנחל אצל חברות, מחשב, אינטרנט, אייסי יביום שישי אני בדרך כלל יוצאת לעיר ויושבת באיזה בת קפה או משו
כיום אני תלמידה עולה ל-ט'
עדיין לא החלטתי על שאיפה לעתיד... מוסיקה- כמעט הכולללל
סרט- גלדיאטור ספר- הארי פוטר (?) ספורט- אני אוהבת לראות אקסטרים וכל מה שקשור לזה
יש לי חתולה קוראים לה טומי ואני חולה עליה
משו מעניין אליי.....אמממ.....אני יכולה להיות ממש ממש מתוקה עד שפוגעים בי או מעצבנים אותי

Zoharrr

New member
אני

שם:זוהר גיל:15 מיקום:נווה מיכאל,אזור ירושלים מין:נ מוצא:חצי מרוקאית חצי עיקרית גובה:1.64 צבע שיער:חום כהה צבע עיניים:חום דבש נוטה לירוק חבר:אין תחביבים:מוזיקה,מוזיקה,מוזיקה,לשיר ולצייר לאן יוצאים בשישי:לא יוצאת בשישי אני גרה אצל הההורים והם דתיים. מתי היתה הנשיקה הראשונה:בגיל 13 (שבוע לפני היומולדת שלי...) עיסוק כיום:תלמידת שישית שאיפות לעתיד:תואר במשהו,עבודה טובה ומישהו שיאהב אותי קעקועים, פירסינג,:אין מוסיקה אהובה:כעיקרון רוק מכל הסוגים אבל יש חריגות... סרט אהוב:יש לי מלא.."תא הטלפון" ספר אהוב: "אניהו" של אתגר קרת ספורט מועדף(לעשות, לא לראות!):כדורעף כדוריד חברים בפורום:הדס חיות מחמד:אין משהו מעניין על עצמנו:אהמ...אין לי... זהו.

Zoharrr

New member
חצי עיקרית = חצי עיראקית

ומשו מעניין על עצמי: ההורים שלי לא יודעים מילה באנלית ואיכשהו ייצא שאני דוברת אנגלית וגם יש לי איכשהו את המבטא האמריקיאי הזה... נראה לי שזה בגלל שמגיל קטנטן שמעתי המון המון המון מוזיקה באנגלית.

TheWhiteTigris

New member
אני מתאר לעצמי...

הוא: אז מה, עוד שבוע יום הולדת הא?... את: כן! 13! איזה כייייף לי!! הוא: את יודעת, יש לי מתנה בשבילך! את: שו?
הוא: *מדביק נשיקה גדולה* חחחחחחחח

מיטללל

New member
"מי אני ומה הוא שמי"

להלן שרשור ההתפקדות שפתח הקובי...
בסופו נדע ב-דיוק מה המצב וכמה אנשים עדיין מסתובבים פה

Cobe1982

New member
איזה חמודה את...

לא מספיק שהשתלטת לי על השירשור, את אפילו לא עונה בעצמך.. מה קרה? אה? אה?

מיטללל

New member
רק מוכיח שאני מזדקנת...

באתי לענות ואז שכחתי מזה.....
שם:
מיטל
מוצא:
אשכנזיה
גובה:
1.71
צבע שיער:
שחור.
צבע עיניים:
ירוק חום
חבר:
לא משו רשמי\קבוע\מבטיח
תחביבים:
אמ... לא זוכרת מה זה.
לאן יוצאים בשישי:
לאחרונה הכוח למסיבות דיי ירד לי. אני עייפה ללא הפסקה. זה בעיקר תלוי בשכנוע והאיומים של חברים שלי :) או מסיבות בת"א או בתי קפה/ים/בילוי בייתי אם זה תלוי ברצוני.
נשיקה ראשונה:
14.
עיסוק כיום:
חיילת בצבא הגנה לישראל.
שאיפות לעתיד:
להיות מאושרת?
אבל באמת. להיות מאושרת. אני מסתכלת הרבה מסביבי (חברים, מבוגרים) ולא רואה אצל כולם את ה*חיוך*. אולי להיות טיפין בקבע בצבא. (זה שווה ביחידה שלי :) ואני לא מפסיקה להנות) לעשות כיף משוגעים אחרי הצבא, למצוא את אהבת חיי, לעשות עוד קצת כיף, ללמוד פסיכולוגיה, להתחתן ולהיות אמא לאיזה 4 ילדים.
קעקועים ופירסינג-
דיי נגד האמת.
מוסיקה אהובה/סרט אהוב/ספר אהוב:
לא אוהבת לענות לשאלות כאלה. הטעם שלי רב.
ספורט מועדף:
אהממממממממממממממממממממממממממממ. אני פדלאה. לא עושה כבר ספורט
מקסימום אני רצה אחרי האוטובס אחרי הצבא
אני מניחה ששחייה? :)
חיות מחמד:
אין.
משהו מעניין על עצמי:
אני אחשוב על כך.

TheWhiteTigris

New member
4 ילדם?...

יו, זה גם מה שאני רוצה (לפחות) 4 ילדים
אבל עד ילדים, יש עוד ה-מ-ו-ן זמן...

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif

שם: נועית
מוצא: אשכנזיה
גובה: 1.60 בערך
צבע שיער: חום בהיר- שטני
צבע עיניים: כחול-ירוק
חבר- יש/אין:
תחביבים: ממ לאדעת.. משחק, שירה, ריקוד
טלוויזיה, מחשב, לצאת סתם, טלפון, וכ'ו
לאן יוצאים בשישי: מועדונים, סתם מסתובבת, HANGING אצל חברות, ועוד..
מתי הייתה הנשיקה הראשונה: אפריל השנה.
עיסוק כיום: תלמידה. גם כן.
שאיפות לעתיד: אין.
קעקועים: בקרוב יהיו.
פירסינג: אין
מוסיקה אהובה: פופ, היפהופ, R&B, ראפ, רוק
סרט אהוב: שלושעשרה, משחקי פיתוי
ספר אהוב: אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות
ספורט מועדף: מממ מחניים
חברים בפורום: אין
חיות מחמד: כלבה חצי שלי שקוראים לה מיקה
משו מעניין על עצמי: הבלוג שלי

ScorpioID

New member
אני כבר לא מבקר פה

בעיקר בגלל המנהלת
אז... שם: שלום גיל: 18 ו9 חודשים מיקום: חולון סיטי מין: מידי פעם מוצא: מזרחי. גובה: 175 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום חבר/ה- יש. תחביבים: להסתכל בתמונות שאני מפתח יותר מידי, לבהות בכוסיות ואז כשאני נותן להם את התמונות אני בשיא החוסר טאקט מעיר "וואלה אחלה תמונות" לאן יוצאים בשישי: לא יוצאים. יום מנוחה מתי היתה הנשיקה הראשונה: גיל 12 או 13 עיסוק כיום: חנות צילום. צלם. שאיפות לעתיד: לעסוק בתחום מעניין. ולהצליח בחיים קעקועים: 2 פירסינג: 2 מוסיקה אהובה: ווואו.. יש המון ז'אנרים... סרט אהוב: לוק סטוק ושני קנים מעשנים ספר אהוב: אין ספורט מועדף(לעשות, לא לראות!): לרוץ מהחנות למעבדה. חברים בפורום: נועה ואילנה. המנהלת הייתה... חיות מחמד: שתי כלבות. משהו מעניין על עצמנו... אני בת'כלס לא מעניין.. העבודה שלי כן.

למעלה