"מי אני ומה הוא שמי"

ScorpioID

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif../images/Emo67.gif

בעיקר בעיקר

אנייי

שם: מריאני
- נקבה. מוצא: צרפתיה גובה: 1.67 צבע שיר: חום עם גוונים.. צבע עיניים: חום עם טיפה ירוק מסביב לאישון חבר: בערך תחביבים: לאכול יום שישי: למה לא נשיקה ראשונה: גיל 13 בערך- כיתה ז' עיסוק קיום: o_O? שאיפות לעתיד: לחיות קעקועים: אין
פירסינג: 2 נזמים[?] מוסיקה אהובה: בעיקר רוק סרט אהוב: פרל הארבור ספר אהוב: שרה אנג'ל- נקמה ספורט מועדף: אין חיה כזו P: חברים בפורום: פה? רק מישל
חיות מחמד: דג מת משהו מעניין על עצמי: כרגע? תחתון חדש

המממממ.............

יאללה, כרגיל: שם , גיל , מיקום , מין, מוצא, גובה, צבע שיער, צבע עיניים, חבר/ה- יש/אין, תחביבים, לאן יוצאים בשישי, מתי היתה הנשיקה הראשונה, עיסוק כיום, שאיפות לעתיד, קעקועים, פירסינג, מוסיקה אהובה, סרט אהוב, ספר אהוב, ספורט מועדף(לעשות, לא לראות!), חברים בפורום, חיות מחמד, משהו מעניין על עצמנו... זהו. טוב אז רועי.. 22.5 עפולה הממ פעם יש פעם אין.. מרוקאי 1.79 שחור עיניים......????? וואלה לא יודע.. שחור או חום.... אין לצאת מוזיקה חברים כדורגל\סל מחשב אם לא יושב אצל חבר אז מועדון.. לא אוהב פאבים.. אני לא זקן.... 16 מתחיל ללמוד תיכף כלכלה... לא קעקועים לא פירסינגים.. מוסיקה...?... מזרחית וכושים... וג מ טי וי אני יודע מה שהולך.. סרט.....? אויב הציבור... ספר....?.. הארי פוטר...כולם... אבל קראתי בחיים הרבה אל תחשבו שאני... ספורט מועדף...?.. לא יצא לי מחוסר זמן הרבה זמן אבל כדורסל.. חברים בפורום....?.. חח את\ה רוצים להיות חברים שלי......??? חחח חיות מחמד...? זה כולל דרקונים...??? משהו מעניין על עצמי....? אני בעצמי מעניין.....

חח כן.....

אבללללל זה לא אויב הציבור עם ויל סמית...... למרות שזה סרט מצוין גם כן...... זה סרט שעשו בהונג קונג על איזה בלש כל כך דפוק שמתנהג כמו פושע ותוך כדי הוא צריך לתפוס איזה רוצח קיצר סרט קורע.... אבל אולי יפריע לך שהם מדברים בסינית בסרט..... אם לא יפריע אז זה סרט קטלני.... ותראה גם עם ויל סמית זה גם טוב...

Ka Dargo

New member
אוקיי

שם: אמיר מוצא: ישראל ארגנטיניי מיקום: צפון הארץ. מתעקשים? אי-שם על רכס הפוריות...
גיל: עוד חודשיים 19 גובה: 1.80 שיער ועיניים: שחורחום\חום חברה: כמה חבל שלא
תחביבים: ספורט, מד"ב - קלונוע וספרים, בע"ח, מחשבים לאן ביום שישי: לאיזה דאנס-באר כאן באזור...החברים שלי עצלנים מדי בשביל לנסוע רחוק יותר ולפתוח ת'ראש
נשיקה ראשונה: לצערי הרב עוד לא קרה
עיסוק: שאלה טובה
שאיפות לעתיד: וטרינריה... פירסינגים קעקועים: ממש לא עושה לי את זה - סולד מזה
מוזיקה אהובה: אלקטרונית ספורט מועדף: שחייה, צלילה, אופניים. חברים בפורום: אתם מוזמנים להיות
חיית מחמד: טרוקנו AKA טרונקי, האחד והיחיד!

Zz kitty cat zZ

New member
נעים להכיר

שלום לכולם... שם: אורלי גיל: 18 וקצת מיקום: חיפה... מין: i'm working on it - נקבה מוצא: חצי פולניה חצי תימניה (ואני גאה !) גובה: 160 ואולי עוד קצת.... מי יודע אולי גדלתי מאז שנה שעברה..(אני בספק) צבע שיער: חום צבע עיניים: שילוב מוזר של ירוק וכחול. חבר: אין לצערי. תחביבים: בעיקר לרקוד ולישון. לאן יוצאים ביום ששי: מועדון אם יש משהו טוב, בית קפה או סתם לשבת על נרגילה באיזה גן ציבורי נטוש עם עוד כמה חברים. נשיקה ראשונה: עכשיו כשחושבים על זה... 16.. תמיד חשבתי שאני מאלה שהתנסו מאוחר.. מגניב לי : ) עיסוק: בתאוריה מחפשת עבודה אבל במעשי אני לא עושה כלום חוץ מלבזבז דלק! שאיפות לעתיד: או ללמוד פסיכולוגיה.. או לרקוד. קעקועים/ פירסינגים: אחד בפופיק.... אולי בעתיד גם בלשון ואני מאוד מאוד רוצה קעקוע. מוזיקה: כמעט הכל חוץ ממזרחית סרט אהוב: אמריקה X / החיים יפים. ספר אהוב: והילד הזה הוא אני של יהודה אטלס ספר ילדות שלי. ספורט: לרקוד!! חברים בפורום: יצחק!! : ) חיות מחמד: 2 חתולות ואחד ז"ל משהו מעניין על עצמי: זה בטח לא יעניין אף אחד אבל אני רוקדת כבר 14 שנים. ו... אםםם זהו.

TheWhiteTigris

New member
ברוכה הבאה...

אומרים שבעידה התימנית יש הכי הרבה כוסיות מבין עדות המזרח...

Zz kitty cat zZ

New member
תודה רבה!../images/Emo13.gif

מישהו פעם אמר לי שהוא חושב שתימניות יפות... אבל חוץ מזה כל מה ששמעתי מאנשים לגבי הימניות שלי זה and i quote "חחחחח" לא באמת איכפת לי אבל תודה i'll take that as a compliment

HyPeR SoNiC

New member
אני! אני! אני!!! ../images/Emo13.gif

שם: אורן
מוצא: רבע רומני, רבע גרמני, רבע אוסטרי, ורבע ספרדי..... או בקיצור - אשכנזי-ספרדי
גובה: 1.75
שיער: שחור
עיניים: חום כהה
חברה: יוצא עם מישהי, המצב בינינו לא כל כך ברור.... סיפור ארוך...
תחביבים: הבולט ביותר הוא מוסיקה... זה החמצן שלי!
לאן יוצאים בשישי: אמממ.... מסיבות, פאבים, בתי קפה, מסעדות, סרטים, התנחלויות אצל חברים..... כל פעם משהו אחר
נשיקה ראשונה: גיל 14 אם אני לא טועה.... בסילבסטר בין 1999 לבין 2000
עיסוק כיום: מוכר בגדים ב"לי קופר"
שאיפות לעתיד: אני חושב שאני קצת צעיר מדי כדי לדעת מה אני רוצה מהחיים שלי... אבל כרגע הכיוון הכללי הוא פיסיקה ו\או הנדסת אלקטרוניקה.
קעקועים ופירסינג: אין. אני עוד מעט מתגייס... מה אני צריך את זה עכשיו?
מוסיקה אהובה: אלקטרונית... על כל גווניה וסוגיה... אבל אני שומר על ראש פתוח להכל.... אני שומע גם הרבה מוסיקה שחורה, ישראלי, רוק.... ועוד המון סגנונות.
סרט אהוב: ואללה לא יודע... אני פריק של סרטים.... ראיתי כל כך הרבה שאני לא יכול להחליט...
ספר אהוב: "ההנאה שבאיטיות" מאת מילן קונדרה. למרות שזו לא חוכמה כי רק לא מזמן התחלתי לקרוא ספרים וזה הספר הראשון שלי... אבל זה באמת ספר מעולה!!! ותודה רבה למרינה שהמליצה לי עליו!!!
ספורט מועדף: כרגע הספורט היחיד שאני עוסק בו הוא אימונים בחדר כושר... אבל אני גם אוהב לשחות, לשחק כדורגל, כדורסל, כדורעף.... בקיצור - מה שכיף, אני אוהב
חברים בפורום: מרינה הנשמה התאומה שלי, שני (רק באתי להגיד שלום), נזי (נזנז), אילנה (ilana4ka), עומרית (שביעיסטית ראשלצית), הדס (בשלולית), שירי (שירקוש), שני (זאת עם הכנפיים), ואיך אפשר לשכוח - מיטל!!!
אגב, אני יודע שכולן בנות..... זה לא בכוונה... פשוט ככה יצא
גם ככה רובן כבר לא ממש פעילות פה...
חיות מחמד: יש לי 5 ארנבים בחצר (אמא ארנבת, ו-4 ארנבונים שלה)
משהו מעניין עליי: אני אחשוב על זה ואחזור אליכם

הממ אני

שם-עומרית גיל-17 מיקום-ראשון מין-נ' מוצא- 1/4רומניה, 1/4 טורקיה, 1/4 מרוקאית ו-1/4 פרסיה גובה-1.54 בערך.. צבע שיער-חום בהיר צבע עיניים-חומות חבר/ה- יש לאן יוצאים בשישי-בתי קפה, סרטים... מתי היתה הנשיקה הראשונה -אוי ואבוי... גיל 14... עיסוק כיום-ממחר, תלמידה. שאיפות לעתיד-הממ להיות עו"ד? חחח... קעקועים-
פירסינג-
מוסיקה אהובה-רוק.. סרט אהוב-10 דברים שאני הכי שונאת בך.. ספר אהוב-הממ יש הרבה.. ספורט מועדף(לעשות, לא לראות!)-עזבו, אני פדלאה. חברים בפורום-אורן (הייפרסוניק) והדס (בשלולית). חיות מחמד-שני אחים משהו מעניין על עצמנו-עזבי עכשיו.. אני עייפה..

קורטי

New member
אני חדשה פה..

שם: בלה או קורטי גיל: 16 מיקום: סביבות ירושלים מין: נקבה- יש אנשים עם ספקות בנושא..חח מוצא: אוקראיני גובה: 1.72 צבע שיער: שטני צבע עיניים: דבש- ירוק חבר: בתהליכים... נגדיר את זה ככה... תחביבים: לנגן על גיטרה, לשמוע מוזיקה, לצייר, לשחק כדורגל, להסתובב עם חבורות מטאליסטים, לשגע אנשים ברחוב וסתם לעשות שטויות. לאן יוצאים בשישי: או "פארק" או מסיבות שתיה\ מטאל נשיקה ראשונה: אמממ בגיל 9 נראה לי.. עיסוק כיום: למה להזכיר? תיכוניסטית לא גאה בכלל! שאיפות לעתיד- 1- המתופף שלי... יאמי 2- או משהו בתחום המוזיקה או בתחום הביולוגיה.. פירסינג- גוף נקי מכף רגל עד ראש- 0! מוסיקה אהובה- מטאל, פאנק, פרוג וכל דבר אחר שיש בו מוזיקה טובה דוגמאת בלוז, ג'אז (שונאת ראפ, פופ, מזרחי וכאלה...) סרט אהוב- "ואמא שלך גם" ספר אהוב- בין דירות\ יהלי סובול התפסן בשדה השיפון\ סלינג'ר ספורט מועדף- כדורגל, ריצה ( 3 קילומטר שטח- הייתי הכי קטנה והגעתי איזה מקום 19 מתוך 50, עם רגל פצועה ועשיתי את זה בפחות מ-15 דקות.. ובאלף מטר זכיתי מקום ראשון!!! איי רולז!) חברים בפורום: אין... עדיין..חח חיות מחמד: צב וארבע או חמש דגים... אחות נחשב? משהו מעניין על עצמי: אוהבת להתמסטל מאלכוהול, לנגן על גיטרה, להקשיב לקול של המתופף שלי, להסתכל על המתופף שלי.. אני מפסיקה עם האובססיביות הזו..., אוהבת לטייל במקומות יפים- וזה לא משנה אם צריך להפעיל שרירים- אני לא נגד!, אוהבת להקשיב ללהקות חדשות ולהביע דיעה עליהם, לנסוע להופעות, לנסוע על רולר ולדבר עם אנשים...

Cobe1982

New member
היי קורטי, ברוכה הבאה!

אגב מטאליסטים, איפה את מסתובבת ועם מי?

למעלה