אני! אני! אני!!! ../images/Emo13.gif
שם: אורן
מוצא: רבע רומני, רבע גרמני, רבע אוסטרי, ורבע ספרדי..... או בקיצור - אשכנזי-ספרדי
גובה: 1.75
שיער: שחור
עיניים: חום כהה
חברה: יוצא עם מישהי, המצב בינינו לא כל כך ברור.... סיפור ארוך...
תחביבים: הבולט ביותר הוא מוסיקה... זה החמצן שלי!
לאן יוצאים בשישי: אמממ.... מסיבות, פאבים, בתי קפה, מסעדות, סרטים, התנחלויות אצל חברים..... כל פעם משהו אחר
נשיקה ראשונה: גיל 14 אם אני לא טועה.... בסילבסטר בין 1999 לבין 2000
עיסוק כיום: מוכר בגדים ב"לי קופר"
שאיפות לעתיד: אני חושב שאני קצת צעיר מדי כדי לדעת מה אני רוצה מהחיים שלי... אבל כרגע הכיוון הכללי הוא פיסיקה ו\או הנדסת אלקטרוניקה.
קעקועים ופירסינג: אין. אני עוד מעט מתגייס... מה אני צריך את זה עכשיו?
מוסיקה אהובה: אלקטרונית... על כל גווניה וסוגיה... אבל אני שומר על ראש פתוח להכל.... אני שומע גם הרבה מוסיקה שחורה, ישראלי, רוק.... ועוד המון סגנונות.
סרט אהוב: ואללה לא יודע... אני פריק של סרטים.... ראיתי כל כך הרבה שאני לא יכול להחליט...
ספר אהוב: "ההנאה שבאיטיות" מאת מילן קונדרה. למרות שזו לא חוכמה כי רק לא מזמן התחלתי לקרוא ספרים וזה הספר הראשון שלי... אבל זה באמת ספר מעולה!!! ותודה רבה למרינה שהמליצה לי עליו!!!
ספורט מועדף: כרגע הספורט היחיד שאני עוסק בו הוא אימונים בחדר כושר... אבל אני גם אוהב לשחות, לשחק כדורגל, כדורסל, כדורעף.... בקיצור - מה שכיף, אני אוהב
חברים בפורום: מרינה הנשמה התאומה שלי, שני (רק באתי להגיד שלום), נזי (נזנז), אילנה (ilana4ka), עומרית (שביעיסטית ראשלצית), הדס (בשלולית), שירי (שירקוש), שני (זאת עם הכנפיים), ואיך אפשר לשכוח - מיטל!!!
אגב, אני יודע שכולן בנות..... זה לא בכוונה... פשוט ככה יצא
גם ככה רובן כבר לא ממש פעילות פה...
חיות מחמד: יש לי 5 ארנבים בחצר (אמא ארנבת, ו-4 ארנבונים שלה)
משהו מעניין עליי: אני אחשוב על זה ואחזור אליכם