"מי אני ומה הוא שמי"

קורטי

New member
במעלה אדומים

ועם מי? מטאליסטים מקומיים בד"כ... לפעמים גם מגיעים ממקומות אחרים... למה?

Cobe1982

New member
אה, סתם, אני מכיר מטאליסטים מאזור

המרכז ומהאזור שלי.. גם קצת מרוקי..

TheWhiteTigris

New member
ברוכה הבאה.

וכשרשמו את הסעיף "נשיקה ראשונה" אין הכוונה לנשיקה מהדודה, או נשיקה על הלחי מידיד.

קורטי

New member
זו באמת הייתה הנשיקה הראשונה...

חח האמת זה די מוזר... אבל אם הייתי מדברת על נשיקות מקרובים או על הלחי הייתי אומרת שמלידה..חח

בשלולית

New member
היי אנשים...

דבר ראשון, למרות שזה משורשר לקובי אני פונה למיטל בהתנצלות. היעלמותי לאחרונה לא הייתה בכלל בגלל משהו שקשור בך ובטח שלא כדי לפגוע בך, אז אני מתנצלת. לקחתי קצת הפסקה מהפורום בגלל כל מיני סיבות, ביניהן אחותי התאומה. החלטתי לחזור... ורציתי להגיד שכל הזמן הזה נכנסתי וקראתי את כל ההודעות והתגובות של כולכם ואני מצטערת שלא שיתפתי פעולה לתחיית הפורום.. אבל הנה אני פה... ומי יודע.. אם ירדן עדיין בחיים.. חח אז אולי נפתח מחדש את הפינה שהייתה אמורה להגיע לידיים שלנו ועזבתי את הפורום ממש אחרי שניסינו להתחיל בה מחדש.. ועכשיו לשרשור של קובי... שם: הדס גיל: 17 ו13 יום! :) מיקום: מושב ליד יבנה הידוע בשמו - כפר הנגיד. מין: נקבה מוצא: חצי תימניה חצי בולגריה גובה: 1.57 ביום טוב צבע שיער: חום צבע עיניים: חום ירוק=דבש חבר\ה-יש\אין- אין תחביבים: אירובי (!!) מחשב טלויזיה לאן יוצאים ביום שישי: מסיבות, סרטים, בתי קפה, סתם חבר'ה מהמושב. מתי הייתה הנשיקה הראשונה: 14 וחצי בדיוק עיסוק כיום: תלמידה ממחרררר..... שאיפות לעתיד: הכיוון הוא כימיה! קעקועים: אין פירסינג: אין מוסיקה אהובה: הכל...... בעיקר... לא מתה על מזרחית של בכיינים ורוק כבד כבד כבד.... ספורט מועדף: אירובי! ספינינג! חברים בפורום: עומרית (שבעיסטית ראשל"צית), זוהר, רביב, אורן, ירדן,ומיטל! חיות מחמד: כלב בולדוג. מקווה להתקבל שוב בברכה ומצטערת על ההיעלמות הזאת התגעגעתי לכולכם באמת!

TheWhiteTigris

New member
ו - 13 יום!

חשוב להקפיד על זה הא?
ומה זה "חום ירוק"? לא זכור לי שיש בדבש צבע ירוק...

בשלולית

New member
ברור שחשוב! כדי שתגידו לי מזל טוב!!

וואייי שכחתי בחברים את נילי!! אופססססס זאת שנולדה איתיייי
וזה חום ירוק כי כשאני בוכה זה נהיה ירוק... חחח

yardenj

New member
ירדן חי ובריא...

כפי הנראה
ואם את חזרת לתחייה,אני גם אענה על השאלון הזה...למרות שאני לא מסתובב כאן...מפחיד כאן שאין אףאחד,כמו סמטה חשוכה בדרום ת"א. שם-י ר ד ן . גיל- ~19. מיקום-עד לא מזמן-השרון...עכשיו אני רועה בערבות השפלה-מערב ראשון. גובה-~1.87,תלוי אם יש לי כוח לעמוד זקוף ולהרים ראש. שיער+עיניים-חום?אם הייתי בחורה הייתי אומר חום .... אבל אני לא מבין בצבעים ולכן אגיד-חום. חברה-תלוי למה קוראים חברה,אבל בעיקרון-לא? תחביבים-בעיקרון נגינה,על סקסופון בעיקר. בילוי-חברים-כל דבר שאפשר לעשות עם חברים,בחורות-מסעדות שאני אוהב,ים,אצלי בבית...כל דבר שכיפי. נשיקה ראשונה?פעם,פעם,פעם,גיל 11 בערך. עיסוק כיום-חייל בדח"ש,ממציא לא מוערך,אימוני כושר... העתיד?אל תגלו לאף אחד,אבל אני הולך להשתלט על העולם,ובינתיים איזה תואר שני בכימיה,התמחות בתור טכנולוג מזון או משהו כיפי. מוזיקה-ג'ז,בלוז,לד זפלין,ישראלי(חלק). ספורט-כדורעף חופים(נותן הזדמנות לגיטימית לקפוץ בחוף בלי חולצה...מצוין לפוזה,ועושה כושר). חברים בפורום-מי מכיר כאן מישהו בכלל?(הדס,מיטל,אל תכעסו
)

הי...אני חדשה פה אז ככה גם תכירו

אותי... שם: שלומית גיל: 18 ורבע מיקום: בית שאן מין: נקבה מוצא: בעיקרון מרגישה צברית אבל חצי עירקית רבע תורקיה ורבע פרסיה גובה:1.68 צבע שיער: חום צבע עיניים: גם חבר: אין תחביבים: רק לצאת מהבית כמה שיותר (סרטים מסיבות פאבים חברות קניונים) לאן יוצאים בשישי: ליחי מתי היתה הנשיקה הראשונה: אאמממ עיסוק כיום: חיילת לעתיד ממיינת תמרים בהווה שאיפות לעתיד:קעקועים (אין) פירסינג (בלשון,כאילו השאיפה) וגם למצות את עצמי מוסיקה אהובה: ישראלי בעיקר אבל כמעט הכל סרט אהוב: למות ביום אחר וכל שאר סרטי ג'יימס בונד ספר אהוב: פיתוי ספורט מועדף: הליכה ושחייה חברים בפורום: הזה? אניחדשה.. חיות מחמד:היו לי ארנבות אפרוחים דגים תרנגולות ותוכים. דרסו לי את הכלבה מול העיניים :( ועכשיו אין משהו מעניין על עצמי... אוהבת מאוד את ערוץ 3.... מאוהבת בפלא שלי... וזהו...

TheWhiteTigris

New member
את לא מלווה לי שקל? ../images/Emo46.gif

לא, סתם, צוחק...
ברוכה הבאה, שהות נעימה

ייפי.

שם- רותם. גיל- 14. מיקום- מרכז. מין- נקבה. מוצא- פולנייה. גובה- 1.65 צבע שיער- חום כהה. צבע עיניים- כחול\ירוק. חבר- יש
תחביבים- שרה ורוקדת :] לאן יוצאים בשישי- עם חברות לסרט או סתם לשבת בבית קפה או בכל מקום אחר.. או עם החבר :] בדר"כ סתם מסתובבים או יושבים איפשהו, בים וזה :] מתי הייתה הנשיקה הראשונה- שנה שעברה בחופש. עיסוק כיום- תלמידה [?]
שאיפות לעתיד- לדעת לעמוד על שלי. קעקועים- אחרי צבא. אני רוצה. אבל לא רוצה לעשות משהו שאני אתחרט עליו ואני חושבת שרק אחרי צבא אני באמת אדע מה אני רוצה. פירסינג- בטבור, בקרוב יצטרף ליפרינג. מוסיקה אהובה- רוק \ פאנק \ מטאל. סרט אהוב- שר הטבעות- כל הטרילוגייה, מטריקס, שרק, מלך האריות!. ספר אהוב- ההוביט. ספורט מועדף- ריקוד? ממ ריצה וכאלה. התעמלות קרקע. חברים בפורום- אין ;[ חיות מחמד- כלב וחתולה. משהו מעניין? אין לי :]

רק כי אתה ביקשת... :)

שם דקלה גיל 18 מיקום אריאל מין נקבה מוצא חצי פרסייה חצי פולניה, אבל אני וקובי סיכמנו שהם מבטלים אחד את השני.. גובה 1.73 צבע שיער שחור צבע עיניים חומות חבר/ה- יש/אין קובי :) לאן יוצאים בשישי: משתנה.. עיסוק כיום יועצת מדור שכ"ל.. קעקועים: קעקועים זה לאנשים החלטיים, אני לא כזאת.. פירסינג בפופיק מוסיקה אהובה, בעיקר רוק, אבל לא רק.. סרט אהוב יש הרבה...לא עולה לי כרגע אחד ספציפי.. ספר אהוב: 11 דקות, ויש עוד כמה, שוב, לא עולה לי כרגע.. ספורט מועדף(לעשות, לא לראות!). תרשו לי-פחחחחחחחחח חברים בפורום, קובי.. חיות מחמד אין :( משהו מעניין על עצמנו.... אני לא בן אדם מעניין במיוחד.סורי.

bali

New member
מנהל
מי אני ומה שמי...

שם: ענבל גיל: 25 מיקום: ג'רוזלם CT מין: אישה. לא נקבה חס וחסה. מוצא: מעורב אשכנזי, החצי השולט - טראנסילוואנית. גובה: 1.67 צבע שיער: חום. צבע עיניים: תכלת. חבר/ה- יש/אין: אין אבל אני עובדת על זה. תחביבים: בישול, קריאה, כתיבה, סרטים. לאן יוצאים בשישי: בד"כ לפאבים שקטים יחסית או לסרט. מתי היתה הנשיקה הראשונה: מאוחר מדיי, כשהייתי בצבא. עיסוק כיום: סטודנטית לחינוך וספרות אנגלית ותעודת הוראה. שאיפות לעתיד: לעבוד כמתרגמת ועורכת של ספרים. קעקועים: אין. פירסינג: חורים באזניים. לא נחשב. מוסיקה אהובה: רוק ישראלי ולא ישראלי, ג'אז, קצת קלאסי. מוכנה לשמוע כל מוסיקה פעם אחת ולהחליט אם אוהבת או לא. כבר יודעת שמזרחית כבדה ורוק כבד הם לא בשביל הלב שלי. סרט אהוב: כל הסרטים של פדרו אלמודובר ובמיוחד "הכל אודות אמא" ו "דבר אליה" ספר אהוב: "שתהיי לי הסכין" של דויד גרוסמן ספורט מועדף(לעשות, לא לראות!): סקס נחשב?
חברים בפורום: ה-קובי הוא היחיד שאני מכירה פה והוא בהחלט נחשב חבר (FRIEND, שדקלה לא תכסח אותי). חיות מחמד: תולי החתולי המסטולי. משהו מעניין על עצמנו... מעניין? חחח... אמממ... אתם תחליטו מה מעניין.

Piren

New member
לא ממש פעיל פה.. אבל צופה ../images/Emo13.gif

אז החלטתי לכתוב בכל מקרה.. כדי שלא תקפצו אם אני פתאום כותב משהו .. כמו זה
אורי, 21 אורנית זכר, פולני.. אבל כולם חושבים שאני או אמריקני או רוסי.. מוזר גובה - 167 או משהו כזה שער - חום כהה.. עיניים - חום כהה חברה - אין תחביבים - מוזיקה (אוניון גוד לשלטון), סרטים, מחשבים ולעצבן אנשים בדיונים (זה בא טבעי
) לאן יוצאים - היום .. לשום מקום.. עייף
.. בדרך כלל.. פאבים בארים או הופעות נשיקה ראשונה - אף פעם לא היה לי משהו שהייתי מעוניין להחשיב כנשיקה אמיתית... (בלי הרגש יענו) עיסוק - חיל הים, עוד חודשיים אני אדע אם אני ממשיך לקבע או משתחרר שאיפות לעתיד - בחורה טובה, לסיים את לימודי הסינית (אני מורח את זה יותר מידי
), לטוס לסין להרגיש עוד יותר טוב עם עצמי
קעקועים - אין.. פירסינג - בטח שאין מוסיקה אהובה - גראנג', מטאל ורוק... אוניון גוד וגיידנס בעיקר (www.guidanceband.com http://www.iarc.org/~4x4pf/OnionGod/ קצת פירסום לא יזיק
הם ישראלים אגב ) ... אליס אין צ'יינס, פרל ג'ם, אודיוסלייב,סינצ', ג'רי קנטרל, סיסטם אוף א דון, קריד, מיוז, REM, ואפילו דיויד בואי, ביורק, טאן דאן, בלאקפילד ... ונראה לי זה מספיק
סרט - גיבור!.. תוסיפו לזה סרטים אחרים של ג'ט לי, סרטים של טקאשי קיטנו, אקירה קוראסווה, פדרו אלמודובר, צ'או יאן פאט, מונטי פייטון ספר אהוב - אומנות המלחמה - סאן טזו ספורט מועדף - הוקי (כן לעשות.. לא יוצא הרבה קרח.. אז סטריט), פוטבול (אמריקני) חברים בפורום - עקב חוסר השתתפות אין לי.. אבל כולם פה חברים
חיות מחמד - חתולים.. שישה במספר .. משהו מעניין - אני

למעלה