לא ממש פעיל פה.. אבל צופה ../images/Emo13.gif
אז החלטתי לכתוב בכל מקרה.. כדי שלא תקפצו אם אני פתאום כותב משהו .. כמו זה
אורי, 21 אורנית זכר, פולני.. אבל כולם חושבים שאני או אמריקני או רוסי.. מוזר גובה - 167 או משהו כזה שער - חום כהה.. עיניים - חום כהה חברה - אין תחביבים - מוזיקה (אוניון גוד לשלטון), סרטים, מחשבים ולעצבן אנשים בדיונים (זה בא טבעי
) לאן יוצאים - היום .. לשום מקום.. עייף
.. בדרך כלל.. פאבים בארים או הופעות נשיקה ראשונה - אף פעם לא היה לי משהו שהייתי מעוניין להחשיב כנשיקה אמיתית... (בלי הרגש יענו) עיסוק - חיל הים, עוד חודשיים אני אדע אם אני ממשיך לקבע או משתחרר שאיפות לעתיד - בחורה טובה, לסיים את לימודי הסינית (אני מורח את זה יותר מידי
), לטוס לסין להרגיש עוד יותר טוב עם עצמי
קעקועים - אין.. פירסינג - בטח שאין מוסיקה אהובה - גראנג', מטאל ורוק... אוניון גוד וגיידנס בעיקר (www.guidanceband.com http://www.iarc.org/~4x4pf/OnionGod/ קצת פירסום לא יזיק
הם ישראלים אגב ) ... אליס אין צ'יינס, פרל ג'ם, אודיוסלייב,סינצ', ג'רי קנטרל, סיסטם אוף א דון, קריד, מיוז, REM, ואפילו דיויד בואי, ביורק, טאן דאן, בלאקפילד ... ונראה לי זה מספיק
סרט - גיבור!.. תוסיפו לזה סרטים אחרים של ג'ט לי, סרטים של טקאשי קיטנו, אקירה קוראסווה, פדרו אלמודובר, צ'או יאן פאט, מונטי פייטון ספר אהוב - אומנות המלחמה - סאן טזו ספורט מועדף - הוקי (כן לעשות.. לא יוצא הרבה קרח.. אז סטריט), פוטבול (אמריקני) חברים בפורום - עקב חוסר השתתפות אין לי.. אבל כולם פה חברים
חיות מחמד - חתולים.. שישה במספר .. משהו מעניין - אני