מי אני לעזאזל????????

KingTino

New member
מי אני לעזאזל????????

שאלה קצת מסובכת, ומסבכת בתור ערבי נוצרי שנולד בישראל לפעמים הזהות שלנו מבלבלת, למרותש אני מרגיש שאני ישראלי לכל דבר, אבל הקולות מנגד מהצד של הערבים אומרות שאני פלסטיני השורושים שלנו, כאן נכבשו לפני 60 שנה, ומה שיותר מקשה זה הישראלים שלא נותנים לנו להרגיש ישראלים, ומסתכלים עלינו בעין לא יפה , מה כבר אנחנו זה לא ידוע, אם נתקומם נגד המדינה, היהודים יגידו לנו תתבישו לכם אתם חיים איתנו פה ואתם ישראלים, מצד שני לא נותנים לנו להרגיש ישראלים,ואם מצד שני אנו נהגן על ישראל כי המדינה שאנו חיים בה, הפלסטינים יגידו אתם ערבי ישראל בוגדים שכחתם את העם שלכם , שכחתם מאיפה באתם , שמתם אותנו בצד ואנחנו לא קיימים, אבל האמת היא , שהפלסטינים לא אוהבים את ערבי ישראל ושונאים אותם שנאת מוות אפילו יותר מהיהודים, והיהודים שפה שונאים את ערבי ישראל, כי הם ערבים ומחשבים אותם לפלסטינים ומשווים אותנו אליהם, לעזאזל למי אנחנו שייכים תגידו כבר?

THE WIZARD 55

New member
אתה תינו, לא?..

זהות-מורכב מאוד לנוכח המצב הנוכחי. היהודים רואים בך אוייב, הפלסטינים בשטחי הרשות שונאים אותך מדינות ערב שונאים אותך. אתה מושא לשנאה.זה בגדול. תשובה ארוכה תבוא בהמשך, אחרי שאשתה 2 אופטלגין ו-3 כוסות תה.

respecta1

New member
אם לא הייתם מתנהגים כמו אויב אולי לא היו

רואים אותכם כאחד

respecta1

New member
למשל,רק מהיום בבוקר ואתמול בערב

ערבי ישראלי מואשם שיצר קשר עם חיזבאללה שני ערבים ישראלים קנו נשק בשווי 50 אלף שקל מפעיל טרור

כן.. ושני צעירים מהמשולש אנסו שתי נערות

מנתניה.. ועכשיו תסביר לי איך יחידים קשורים לרוב ? [נגיד.. פלסטיני X התאבד באיזור Y ואז.. מיד.. כל אותם פלסטינים שחיים באיזור בו חי X מואשמים במעשה ונסגרים מיידית בתוך עירם / כפרם כבכלא חשאי - סודי, ללא מים ללא חשמל וללא תרופות.. אה.. כן.. וגם ללא מזון.]. איך זה שחברה שלמה מואשמת במעשים לא לה ??

respecta1

New member
מה קשור בכלל?

האונס של השתי נערות? זה מעשה פלילי יש בכל מדינה עבריינים כאלה ולמזלנו אנחנו לא מתקרבים לרמות של מדינות מערב אחרות וזה בכלל לא קשור מדברים איתך על דברים על רקע לאומני בפחות מ12 שעות יש כבר 2 אירועים כאלה.. אבל יש עוד מאות אם לא אלפים מקרים כאלה ואם יש מינימום מאות שפועלים אז זה בהחלט מראה על החברה כולה, כי רק הפנאטים ביותר פועלים..אבל אם אלפים מתוך חברה מסוימת פועלים במעשים כאלה זה רק מראה שבחברה הזו ההלך רוח אומרת שזה ממש לא איום ולא כלום לתכנן פעולות טרור ובכללי לשנוא את המדינה ואני לא אומר שכולם עובדה יש אנשים חביבים כמו וויזארד :p אבל כשרוב גדול ככה..אז זה כבר לא משנה אם יש מיעוט שלא..

respecta1

New member
וואי חשבתי את אמרת בציניות

באמת אנסו את ה2 נערות חבורה של ערבים =\ אז עזבי את הקטע הראשון אגב לפני שאתם בוכים על מדינה קיפוח וכו' קודם תטפלו בנוער שלכם, האלימות אצלו הרבה יותר חמורה ויש הרבה יותר מקרים משאר הסקטורים

או במילים אחרות: אם הערבים לא היו רואים

ביהודים/ציונים מאז תחילת היישוב היהודי כפולש קולוניאליסטי זר ובעצם רק כיליד הבלעדי של הארץ אז היהודים לא היו רואים בערבים כאויב. מכאן הכל מתחיל, מגישת "אני יליד - אתה פולש קולוניאליסטי"

respecta1

New member
נהה.. הכל התחיל מהבזיזות שעשו

ערבים לישובי יהודים עוד בתקופת העותנאמית והמשיך למאות תרפ"ט ורת"ט וכו' וכו' רק אחרי כמעט מאה שנים שהיהודים בארץ רק נטחבו ונפגעו מפעולות איבה.. הם התחילו לעשות משהו

ינשוף4

New member
אם הם באותה כוס- באמת יש לזה טעם

של תרופה. אבל זה יעיל באותה מדה (ואולי יותר, בלי שהאלכוהול יתנדף באויר מהחום), בכוסות נפרדות. רק בסמיכות זמן...

THE WIZARD 55

New member
תודה, נראה לי שזה מה שאעשה

כבר זולגות לי דמעות מהעיניים מרוב שאני חולה.

גידעון1

New member
שים לב למה שרשמת

ציטוט "והיהודים שפה שונאים את ערבי ישראל, כי הם ערבים ומחשבים אותם לפלסטינים". ואני שואל אותך, אם אתם מחשיבים את עצמכם לפלסטינים(ראה את שם הפורום הזה) אז מדוע שאנחנו לא נחשיב אתכם כפלסטינים?

"נחשבים" ?

מי "נחשב" ?? חחח ואתה לא פלשתינאי ? האין אתה חי על אדמת פלשתינה ? כולנו פלסטינים בין אם נרצה או לא. רק ש.. צד אחד כובש וצד אחד נכבש. ונכבש. ונכבש.

fifanowftw

New member
אנחנו ישראלים ../images/Emo104.gif

על אדמת ישראל
יש לך בעיות עם זה...? חבל אבל לנו לא אכפת

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

אנחנו יהודים שנמצאים במקומנו הטבעי שזה ישראל לעומת זה הערבים מה הקשר שלהם לפה? זה כל כך מגוחך להגיד מה שאמרת האמתי לא נכנסתי לוויכוח כי אין לי בעיה שתקראו לעצמכם עם ואין לי בעיה שתחשיבו את עצמם עם.. אבל כשאת אומרת "חחח ואתה לא פלשתינאי ? האין אתה חי על אדמת פלשתינה ? כולנו פלסטינים בין אם נרצה או לא. רק ש.. צד אחד כובש וצד אחד נכבש. ונכבש. ונכבש." זה כבר משהו אחר עזבי את זה שאת אומרת "פלשתנאי אדמת פלשתינה" אז כולנו "פלסטינאים" אפילו על השם אתם לא סגורים יודעת מה, אני לא אחפור על ההיסטוריה של האזור כי אולי אני בכלל לא מכוון למקום הנכון כי עדיין לא שמעתי לפי פלשתנאי\פלסטינאי מה העבר של העם הפלסטנאי\פלשתנאי יש פה מישהו שמוכן לספר?

KingTino

New member
גדעון

אני תמיד שנאתי את זה שמארו לי את ערבי פלסטיני וויז תעיד על כך אני תמיד אמרתי את זה בבטחון מלאה ובגאווה ענקית אני ערבי נוצרי שחי במדינת ישראלי(ישראלי) אני שונא את הגדרה הזאת ערבי פלסטיני, כי הפלסטינים לא גרים פה אלה גרים שם, ואם הם מחשבים אותי על פי ההיסטוריה אני לא רוצה לדעת מה היה בהיסטוריה, שכחתי אותה, ולא רוצה לזכר בה, אלה אני מסתכל על העתיד ועל הווה

respecta1

New member
הם קבעו שאתה פלסטיני

לפי זה שהאש"ף אמר ב1964 אמר.. שכל מי שהיה בארץ לפני ב1947.. מלבד היהודים
הוא פלסטיני מגוחך ואבסורד

למעלה