מי אני לעזאזל????????

גידעון1

New member
אבל תסתכל על התמונה הרחבה יותר

המון מהערבים כן מגדירים עצמם כפלסטינים שחיים בישראל(שוב פעם אני מפנה אותך לשמו של הפורום), נבחרי הכנסת שלכם שדואגים בעיקר לערביי הרשות הפלסטינית גורמים ליהודי ישראל לעשות מתמטיקה פשוטה- אם נבחרי הציבור דואגים לאינטרס הפלסטיני אז על אותו משקל אם זה הולך כמו ברווז ומשמיע קולות של ברווז אז זה ברווז. את הדוגמא הכי טריה אני יכול להביא לך לפני שעה. בשרשור זה תראה מה ערבהYבוכיה כתבה, לא אני אילצתי אותה לרשום את זה ולא אף יהודי אחר

KingTino

New member
חברי הכנסת הערבים

מעולם לא יצגו אותי, ולא ייצגו אותי, אני לא בוחר בהם, ואני לא מכיר בהם, הם הבושה הכי גדולה של ערבי ישראל, ואם היהודים שונאים אותנו ךרוב זה בגלל השטיות של חברי הכנסת הערבים

גידעון1

New member
הבעיה לא רק בחברי הכנסת שלכם

מצד אחד של החברה הערבית קח לדוגמא את ההודעות של "סלטעון עצבני" שנחשב לפי הצבע האדום למומחה בפורום. הוא מפיץ שנאה ברמה שלא תיאמן ולמרות שהוא טוען שהוא לא תומך חמאס הרי ששאר הודעותיו מעידים על ההיפך. מהצד שני יש לנו אותך ואת וויזרד שמראים את הצד השני של החברה הערבית שזה צד שחושב בצורה יותר מתונה ולא קם כל בוקר עם שנאה בעיניים. הנקודה שלי היא שהחברה הערבית בישראל בעצמה לא סגורה על הזהות שלה או יותר נכון החברה הערבית לא יודעת למי היא רוצה להצטרף. מצד אחד יש לנו את הקיצוניים ומצד שני את השפויים אך נכון להיום לפחות ככה אני מרגיש הצד הקיצוני הוא השולט בחברה הערבית ולכן היחס החשדני של היהודים כלפי הערבים בהתאם.

respecta1

New member
למה למחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח יעני לקחתם במטרה לשגע אותי.. וויזי ההוא אמר "אני ערבי נוצרי ישראלי"

aviadbarel

New member
דעתי בנושא וגם תגובה לערבהYבוכיה

קודם כל בנוגע לדבריך: יפסיקו להתייחס אליך כפלסטינאי כשיקרו 3 דברים: 1. אתם תפסיקו להתייחס לעצמכם כפלסטינאים (ראה את שם הפורום) 2. השיח ראאד סלאח לא יצליח למלא מגרשי כדורגל בעשרות אלפי שונאי ישראל. 3. תכבדו את החוק במדינה, ולא בכל פעם שמשהו לא מתאים לכם (למשל שסוגרים את המים כי לא שילמו כבר שנים) לצאת לשרוף את המדינה ולצעוק גזענות. ולערבהYבוכיה: קודם כל אני אתחיל ואומר שגופה של אישה מקדשה, ולאף אחד אין הזכות לבצע בה מעשה בניגוד לרצונה. אבל אחרי ההקדמה הזו, את באמת חושבת ששתי נערות שרק הכירו מספר גברים, בוחרות לשתות איתם, וללכת איתם למקום מבודד וחשוך, לא יכלו לצפות את שעומד לקרות? הרי כל עוד הן היו בכיכר, או איפה שהן הכירו אותם, אין ספק שלא יכלו לעשות להם כלום. אז למה להיות מפגרות? או שאולי הן פשוט מתחרטות כי מישהו ראה אותן עם הגברים הללו? נגיד אני מטייל לי בתל אביב, פוגש בחורה נאה, ואז היא אומרת לי בוא נלך לתחנה המרכזית הישנה, אני צריכה לפגוש שם חברה, נראה לך שאני אלך? אני אגיד לה - שיהיה לך לילה טוב, ותרימי טלפון. סלאמת. מי שלא שומר על עצמו שלא יצפה מכל העולם לשמור עליו. ובלי קשר אם הן באמת נאנסו שיסרסו את החארות שעשו את זה.

THE WIZARD 55

New member
הכנסת את נושא האונס

אז קודם כל אצרף את הכתבה. הם הכירו אותם בכיכר ושתו איתם אלכוהול עדיין לא ברור, אולי שמו להן משהו בשתיה אולי הבנות היו בגילופין, ולכן לא פעלו בשיקול דעת. אונס, זה מין בכפיה, ואני לא מוצאת פה טעם להאשים את הבנות. אם אני רוצה לשתות איתך בכיף ולהמשיך לשתות בחוף הים, זה לא אומר שאני רוצה שתאנוס אותי. למרות קלות הדעת של הבנות, זה לא אומר שידעו מה עומד לקרות

aviadbarel

New member
שתיית אלכוהול

מטשטשת גבולות, ומשחררת עכבות. אני שותה אלכוהול רק בלווית חברים טובים, שלא אתבזה ושלא ועשה דברים שלא רציתי לעשות. מי שצורך אלכוהול בכמויות לא יכול לצפות שהמשך הערב יהיה תלוי בו. המשך הערב יכול להגיע לכל מיני מקומות. אחותי אומנם רק בת 14 אבל היא יודעת טוב מאוד מה לעשות ומה לא. ואם יום אחד אני אשמע שהיא שתתה אלכוהול עם גברים חבל לה על הזמן. היא יודעת טוב מאוד מה לעשות ועם מי. אם יש לה חבר (ובע"ה לא יהיה לה עד גיל 20) שתשתה איתו עד צאת הנשמה, אבל ללכת להשתכר עם אנשים שרק הכירה זה חוסר אחריות והיא לא תצא מהבית שנתיים אח"כ.

THE WIZARD 55

New member
אז אל תחשוב שכל הבנות

בגילה יודעות מה הן עושות לפעמים החינוך בבית הוא מתירני, אל תשכח שזה גיל הטיפש עשרה לא סתם קוראים לו כך. בכל מקרה ועל אף הטעות שהן עשו, הן נאנסו ע"י חיות!

aviadbarel

New member
כבר אמרתי שאם הן באמת נאנסו אז צריך לסרס את

החארות שאנסו אותן. אבל צריך לזכור שלפעמים בנות מתלוננות תלונות כזב. אולי הן באמת רצו להעביר את הערב כך אבל חבר מבית ספר ראה אותן עם ערבים, והן פחדו מההשלכות? וחוצמזה לי זכור סיפור אחד שהופיע בטלויזיה לפני איזה שנה שנתיים, על איזו בחורה שהתלוננה על אונס, הוציאו את הבחור אשם (!!!) ואחרי שנתיים שהוא כבר יושב בכלא, משפחתו שכרה חברת חקירות, ששלחה בלשית להתיידד עם ה"נאנסת" והיא הצליחה להקליט אותה אומרת שבכלל לא היה אונס ושזו היתה נקמה. התגובה שלי חלילה לא מורידה מחשיבות של אונס, אני מאמין שאנסים צריכים לעבור סירוס (כימי או כירורגי) כדי שלא יוכלו לפגוע שוב. אני רק אומר שלא כל פעם שמישהי מתלוננת על אונס צריך לתלות את הבחור, ולהחליט ישר שהוא אשם. אם הן באמת נאנסו אני אשמח אם יסרסו את החארות, אבל אם לא אז הן צריכות לשבת בכלא על אונס. אני חושב שכל מי שמגיש תלונת כזב במשטרה ומאיים להרע לחברו, צריך לקחת בחשבון שאם יוכח שהוא שיקר, יקבל את העונש על העבירה שייחס לחברו. נגיד אני משקר עליך שגנבת לי משהו, והעונש שתקבלי על אותה גניבה הוא 4 שנים בכלא, אם הוכח ששיקרתי אני צריך לשבת 4 שנים בכלא, כדי שאני ואחרים כמוני יפחדו להגיש תלונות כזב.

THE WIZARD 55

New member
וזאת כבר סימפוניה אחרת

בגלל זה יש בית משפט.. אולי תפתח שרשור על אונס..כי יש הרבה אספקטים שיכולים לדון בהם.

KingTino

New member
תקשיב אבי

שם הפורום לא מיצג אותי ומעולם לא יצג אותי, אני לא מאללה שהולכים עם העם הפלסטיני דבר שני השיח ראיד סלאח לא מעניין, אני בעד שיתלו אותו בדיוק במגרש שהוא מביא אליו אלפים ומסית לשנאה ואני מכבד את החוק ואת המדינה , ואני לא מאללה ששורפים אלה ששורפים דווקא הכי חביבים על המדינה לא? בדרוזים זו הבעיה

aviadbarel

New member
אהלן תינו

נעים להכיר... קודם כל קוראים לי אביעד, לא אבי. אבל זה לא קריטי עכשיו. לא האשמתי אותך בחתרנות, אמרתי רק שבגלל שיש לא מעט חתרנים באוכלוסיה הערבית מתייחסים לכולם בחשדנות. זה הכל...

מוחמד5

New member
../images/Emo88.gif תצמדו לנושא השרשור ../images/Emo88.gif

אתה תינו, ערבי , נוצרי פלשתיני בעל אזרחות ישראלית . אתה קורבן של סכסוך שפרץ לאחר אירועי מלחמת העולם השניה, אם לא הייתה מלחמת עולם שניה , הסכסוך של היום לא היה בכלל.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ערבי נוצרי פלסטינאי אינדיאני אמירקאי

אינזדונזי...ורק בסוף ישראלי...

KingTino

New member
מוחה אני לא פלסטיני

ובחיים לא אהיה כזה , אני נולדתי למדינה יהודית ישראלית , לא נולדתי בפלסטין , מי שנולד בפלסטין שיחשיב את עצמו פלסטיני, אני נולדתי בישראל, ישראלי שנולד באמריקה וחי באמירקה מה הוא יהודי ישראלי? לא הוא יהודי אמרקאני,, ואני גם ערבי ישראלי

למעלה