דעתי בנושא וגם תגובה לערבהYבוכיה
קודם כל בנוגע לדבריך: יפסיקו להתייחס אליך כפלסטינאי כשיקרו 3 דברים: 1. אתם תפסיקו להתייחס לעצמכם כפלסטינאים (ראה את שם הפורום) 2. השיח ראאד סלאח לא יצליח למלא מגרשי כדורגל בעשרות אלפי שונאי ישראל. 3. תכבדו את החוק במדינה, ולא בכל פעם שמשהו לא מתאים לכם (למשל שסוגרים את המים כי לא שילמו כבר שנים) לצאת לשרוף את המדינה ולצעוק גזענות. ולערבהYבוכיה: קודם כל אני אתחיל ואומר שגופה של אישה מקדשה, ולאף אחד אין הזכות לבצע בה מעשה בניגוד לרצונה. אבל אחרי ההקדמה הזו, את באמת חושבת ששתי נערות שרק הכירו מספר גברים, בוחרות לשתות איתם, וללכת איתם למקום מבודד וחשוך, לא יכלו לצפות את שעומד לקרות? הרי כל עוד הן היו בכיכר, או איפה שהן הכירו אותם, אין ספק שלא יכלו לעשות להם כלום. אז למה להיות מפגרות? או שאולי הן פשוט מתחרטות כי מישהו ראה אותן עם הגברים הללו? נגיד אני מטייל לי בתל אביב, פוגש בחורה נאה, ואז היא אומרת לי בוא נלך לתחנה המרכזית הישנה, אני צריכה לפגוש שם חברה, נראה לך שאני אלך? אני אגיד לה - שיהיה לך לילה טוב, ותרימי טלפון. סלאמת. מי שלא שומר על עצמו שלא יצפה מכל העולם לשמור עליו. ובלי קשר אם הן באמת נאנסו שיסרסו את החארות שעשו את זה.