מי אני לעזאזל????????

../images/Emo45.gifוהלוואי שכולם היו ישראלים נאמנים כמוך.

ואני לא רק מדבר על ערבים...
אנו חיים במדינה יהודית ודמוקרטית, ישראל ולא פלסתין. יש ערבים ויהודים החיים ביננו שפשוט קשה להם לקבל את זה, זו זכותם. אך זכותי למחות על כך!

respecta1

New member
אלוהים ישמור

"אתה תינו, ערבי , נוצרי פלשתיני בעל אזרחות ישראלית ." הוא בעל אזרחות ישראלית? הוא לא ישראלי? סבבה אז בעצם כל השטויות שאתה אומר על קיפוח וכו' זה מוצדק אם אתה מקופח אם אתה רואה את עצמך כמוחמד ערבי מוסלמי פלשתיני בעל אזרחות ישראלית אז למה שמישהו בישראל יהיה חייב לך משהו? אתה הרי לא מגדיר את עצמך כישראלי אתה מגדיר את עצמך כערבי מוסלמי פלשתיני ובסופו של דבר אפילו לא ישראלי..אלא בעל אזרחות ישראלית לא יודע מה לגבי אחרים, זה תלוי איך הם מגדירים את עצמם אבל לך, המדינה לא חייבת בשיט

שום אזרחות לא

הערבים החיים בישראל לא נחשבים אזרחי המדינה. איזו אזרחות ? הלוואיי. ובעצם מי מהם ירצה אותה..

חחח אתה לקקן לכל דבר.

בלא איסראאילי בלא בטיח. אנתא מתאאקד אנכ איסראאילי??.. טייב לייש אלדאוולה מיש מתאקדה זאייכ ?

aviadbarel

New member
מי שיש לו אזרחות ישראלית הוא ישראלי

אם אינו ישראלי לא הייתה לו האזרחות. ואם קיבל את האזרחות במרמה ואינו מגדיר עצמו ישראלי מצופה ממנו יושרה וכנות, ושיחזיר את הת.ז. אפשר להיות תושב בישראל (כמו תושבי מזרח ירושלים) והם לא ישראלים (למרות העליה של אלפי האחוזים במבקשי האזרחות מאז שנודע להם שהם צריכים לחיות יחד עם אחיהם, כי משום מה הכובש היהודי הקולוניאליסטי עדיף), מי שיש לו אזרחות ויכול לבחור ולהיבחר, הוא ישראלי. זה בדיוק הפרדוקס. ובגלל דיעות כמו אלה, תינו נתקל בחשדנות כלפי הערבים. כל עוד הערבים לא מגדירים עצמם ישראלים, אלא רק מבקשים לקבל שיוויון זכויות, הם יהיו בבחינת "כבדהו וחשדהו", מי שלא מוכן להכריז נאמנות למדינה ולהכיר בהיותו ישראלי, הוא אזרח סוג ב', ולא כי כך המדינה מגדירה אותו, כי הוא עצמו מגדיר אותו ככזה. מאוד ציער אותי לקרוא שאתה לא מחשיב עצמך ישראלי. אבל זכותך להגדיר עצמך גם אינדיאני אם אתה רוצה, זה היופי בלחיות במדינה חופשית, תגדיר עצמך איך שאתה רוצה, אבל אם בריאיון עבודה תגדיר עצמך ככה, אל תתלונן שלא קיבלת אותה. אם בועדת קבלה לישוב תגדיר עצמך ככה אל תתלונן שלא נכנסת וכו'. כי זו עבודה לישראלים, וישוב ישראלי וכו'.

כל מי שלא רואה עצמו ישראלי, שלא יחיה בשקר

וצביעות עצמית. הרי הוא מרמה את עצמו בעבור הטבות (שהם לא מי יודע מה ביחס למדינה מערבית אירופאית..) יממש את האני העצמי שלו ויחזיר את ת.ז. ימצא את מקומו היכן שרואה עצמו שייך. ואני לא מדבר רק על ערבים.

junior gong

New member
למה לך להגדיר זהות?

ברומא שחק אותה רומאי.....בפריז שחק אותה פריזאי
אם ישאלו אותך בישראל מה אתה, תגיד שאתה נוצרי ישראלי, אם יתעקשו, תגלה שאתה ערבי ישראלי. אם ישאלו אותך בירדן מה אתה, תגיד להם שאתה פלסטינאי, ואם בטורקיה ישאלו אותך, תגיד שאתה בכלל דרום אמריקאי כי שם לא ערבי ולא יהודי הולך טוב. חבר את עצמך למקום בו אתה נמצא, זיקית אח צ'לו זיקית ! זה כל היופי בלהיות עם לאום מבולבל ומבלבל, יש לך את זכות הגיוון :)

respecta1

New member
למה כפרה בטורקיה עובד להגיד ישראלי

חח לפני כשנתיים הייתי שם כמה צחוקים.. אתה רואה אתה מסתובב שם בשוק כל איש שני מדבר איתך עברית היה שם אחד בחנות ילקוטים חבר שלי הסתכל שם על משהו וכשהתחלנו ללכת הוא אמר "בואו בואו זה פצצות לגבות"
אוהבים שם ישראלים אולי לא באיזורי כפרים נידחים אבל ברוב האזורים אין להם בעיה ההפך גם הם לא ביחסים משהו עם מוסלמים דתיים

מוחמד5

New member
תינו ידידי

אני מבין את הצורך לקבוע את הזהות (וזאת לא בפעם הראשונה , כבר היו לנו דיונים בעניין גם מחוץ לתחומי הפורום),אדם יכול לקום בוקר אחד ולקבוע את הזהות שלו, הוא יכול לקום בוקר אחד ולהצהיר זאת הזהות שלי עכשיו. מצד שני יש גורמים שלא תלויים בך ואין לך שליטה עליהם והם אלה ישיקבעו את הזהות שלך. בנושא הזהות הרגשית אי אפשר להגיד שהיא תלויה גם באותה גורמים איתניים.. אלא זהות והזדהות על סמך הרגש .

wakka1

New member
אךך שווה להגיע לפורום הזה

רק בגלל ה-SHIT STORMS שאתם מנהלים כאן.

mike00

New member
לדעתי אתה ערבי ישראלי,חבל מאוד

שאתה לא מרגיש ככה והלוואי שאני הייתי בעמדה שבה אני יכול לתקן את ההרגשה שלך.... לעומת זאת לא הייתי נוקף אצבע עבור כמה מהגולשים הפלסטינאים פה... מי שמרגיש ישראלי הוא ישראלי לכל דבר,מי שמרגיש פלסטיני ישאר פלסטיני לעולם... ומי שמרגיש פלסטיני ורוצה להרגיש ישראלי צריך איבחון פסיכיאטרי.... בכל אופן,הסיבה שבגללה לציבור היהודי במדינה מצטייר שהערבים הישראלים הם פלסטינים היא פשוטה מאוד... את יחסי הציבור שלכם עושים חברי הכנסת,התנועה האיסלאמית ועוד כמה אליטות ערביות ישראליות וארגונים/עמותות למיניהן.... תוסיף לזה את האחוז הקטן אבל הקיים של ערבים ישראלים שעוזרים ותומכים בטרור וביחד אתה מקבל כדור שלג שגודל מרגע לרגע. אם היתה תנועה של ערבים ישראלים שמגנים,מפגינים נגד,משמיעים קולם בכל דרך שהיא כנגד אותם גורמים אז הכל היה נראה אחרת.

למעלה