מי בא לתחרות בניר דוד?

Edubite

New member
אני לא בטוחה אם זה יהיה ככה ב-90

אני רק יודעת שב- 80 זה ככה... תבררי.. בדרך כלל לא עושים זמן אופטימלי מעל 80..

Shai Felton

New member
מההה?????../images/Emo74.gif

למה??? איזה נאצים!!! זה הכי גרוע בעעעעעעעולם! אווווווף........ דורון! תכנסי לאייסי!!

TauraMan

New member
2 חלקים זה כיףףף../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

למרות ששמעון שונא את זה אבל למי אכפת.. חחחח טאורה אוהב
איסיקיו זה איככס! פוייי

Shai Felton

New member
אבל זה מאכזב ר-צ-ח../images/Emo74.gif

כי אם הייתה לך איזה הפלה בחלק הראשון את מרגישה שעשית רק חצי מסלול..... זה מעצבן נורא....... כי אי אפשר להמשיך לחלק השני....

Vintage Queen

New member
אני.....

בעע לא בטוח! אני אדע מחר! כנראה ל 90!.... על החיים ועל המוות מה שאומרים!....... גם אם יהיה סירוב על המכשול הראשון הו פאקינג קיירס?!?! פפפפ קיצר היום התחיל בזה שנסעתי להביא תמגנים (קידמיים אחוריים) וצ'אפס שהיו אמורים להגיע מגרמניה אבל בגלל השביתה הדפוקה הזאתי והאנשים המשועממים שאין להם שום דבר יותר טוב בחיים מאשר להתבכיין על זה (אל תשימו לב אני עצבנית!) אז זה לא יגיע עד שהם יחליטו להפסיר עם השטויות שלהם! אז המגנים והצ'אפס שלי עדיין תקועים במכס החלפתי את השמיכה מלבנה לשחורה (בעיות עם המגפיים-עזבו!) וזיהו... הלכתי לרכב והיה לי שיעור עשיתי מסלול של 7 מכשולים בגובה של 90 - 100 מיסי בובה!! היא קפצה הכל הפילה רק פעם אחת בלי סירובים או שטויות כמובן איך אפשר בלי הריצות שלה אבל הכל היה טוף! אניווי........ (בלי קשר!) קיבלנו 3 סוסים חדשים! אחת קווטר פלמינו גיזעית הסוסה הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי! כזאתי שנראית כאילו השנייה הוציאו אותה מתצוגה יפיפייה! בת שנתיים וחצי פרטית שנמצאת אצלינו באילוף! קוראים לה מרלין (מונרו!) והיא מושלמת וקיבלנו עוד סוסה בובה עם סייח בן חודש וחצי! הוא הדבר הכי מתוק ומושלם שפגשתי בחיים שלי!!! פשוט לאכול את הדבר הזה כזה קטן ושובב אמא שלו ממש דומה לגולן (ששחכתי להזכיר את זה פה ביומולדת שלי שהייתה לפני שבוע וקצת זה היה שנה למותו!) יש לה פניםן של מוסטנג משהו יפה אני ממש אוהבת אותה היא שמנה וקטנה פפפפפ וזיהו.............. :) :/ :)

SHoooKoLaTa

New member
סתיו..

אם תתחרי אז המון בהצלחה!! ויש לי שאלה.. הגיעה אליכם סוסה אחת בשם סקאלי? איך היא נראית? יש לך תמונה?

Shai Felton

New member
90 90 90 90 90 90 90../images/Emo74.gif

אני רוצה לראות אותך
ואני יודעת שאת יכולה

אשקרה שביתה מזד****!!!!!

שילכו לעזעזל!!! אבא שלי קנה ג'יפ והאונייה הייתה אמורה להגיע או היום או מחר לפרוק את המשלחת של כל הג'יפים!!!! פפפ ובגלל השביתה של הנמלים אז זה יקח יותר זמן!!! זונווווות! (מצטערת על הגסות).. פפפ

SHoooKoLaTa

New member
דורון, איזה שרשור יצרת!!

מ-ו-ט-צ-י-ה!! סתאם, זה ממש אחלה שרשור לדעתי, סופסוף יש על מה לדון פה....... דיזל או גיל? עקימות? טחחחחחחח..

Vintage Queen

New member
אתם לא מודעים לכמות העצבים ש

נאגרה אצלי! גררררררררררררררררררררר (כל הזכויות שמורות לגל פפפ) אני רציתי תמגנים החדשים לתחרות (אם נצא..) בעעעעעעעעסהה! ותצ'אפס!! אוףףףףףףףףףף וסקאלי כבר לא אצלךינו היא מדהימה סוסה דיי גדולה בצבע של אזארו!

Vintage Queen

New member
אנחנו לא יוצאים בסוף!

אבא של עמית הפתיע אותם והם נוסעים היום בלילה לניו יורק אורלנדו ומיאמי! אז היא לחא תהיה וההורים שלי רוצים לנסוע לסופשבוע איפשהו אז אני כנראה גם לא אהיה קיצר נצא לניר דוד פעם הבאה זה לא מסתדר הפעם! ובקשר לסקאלי היא יפה היא הייתה אחרי המלטה והיא ממש מושכת וכשהיא הייתה אצלינו היא לא קפצה משו בכלל!

למעלה