מי בא לתחרות בניר דוד?

SHoooKoLaTa

New member
שי כנסי שנייה..

את רוכבת טוב. את מתאמנת המון על גיל. ויש לך את השיווי משקל טוב עליו. התחרית עליו כבר השנה, יש לך ביטחון, ואם לא, אז קבלי את ההודעה כביטחון. את הולכת לרכב, כמה שאת יכולה. את הולכת לחשוב: אני הולכת לרכב כמה שיותר טוב ויפה שאני יכולה. קודם כל התחרות הזאת באה אלייך כעוד צעד וצעד ב... תורת רכיבתך!! זה כבר משפר אותך!! ואני בטוחה שתסיקי מסקנות מהאימונים.. ומהתחרות הקודמת ותתקני ותשפרי. ומה שנותר לי לאחל לך זה: המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון בהצלחה!! בהצלחה!! בהצלחה!! בהצלחה!! בהצלחה!! בהצלחה!! בהצלחה!! בהצלחה!

Shai Felton

New member
תודה../images/Emo13.gif אבל זה לא קשור....

חחח.... וגם לא התחרייתי עליו שנה, התחרייתי עליו רק פעם אחת. תנקס

TauraMan

New member
../images/Emo45.gif!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ברגע שיוש תבין שהיא יכולה היא תקרע את כולםםםםםםםם!! מותק את הולכת לרכב הכי הכי טוב שאת יכולה יום שבת!! אי נו יו ויל!

Vintage Queen

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ברור שכן!! שיוש אהובתי הניצחית את יכולה ואת רוכבת מהמם ואת מושלמת ועובדה שהולך לך זה סתצם בראש שלך!!!!

למעלה