מי בעצם המפלגות המתמודדות?

לימור75

New member
מי בעצם המפלגות המתמודדות?

יש: קדימה עבודה ליכוד שינוי מר"ץ מי עוד?

TheHock

New member
אמממ

רע"מ בל"ד מרץ עבודה- מימד קדימה שינוי ש"ס יהדות התורה ליכוד איחוד לאומי ישראל ביתנו מפד"ל עלה ירוק קחתור לא חסר אבל נתנחם בזה : הגמלאים הודיעו שהם לא יתמודדו, וכמוהם גם זהב (זכויות הגבר במשפחה)

shay or eli

New member
זכויות הגבר במשפחה הודיעו שיתמודדו

אבל על טיקט אחר - איזשהו סוג של ימין קיצוני חילוני.

bendelac

New member
מה עם ביתר של גיידמאק?

וגם ברונפמן מקים מפלגה עצמאית.

Nellie Bly

New member
כן ../images/Emo5.gif

הייתה כתבה,באחד הערוצים על המפלגות הקטנות ששוכחים מהן ביום לאחר הבחירות.ראיינו את ראשי המפלגה הזו(שני אנשים)ואחד מהם פלט משהו על הקונספירציה של רצח רבין.בדיוק כאלו אנחנו צרכים בכנסת.

Wainshtein Lev

New member
אז מי בעצם מתמודד? בואו ונראה:

קדימה: שרון (דיקטטור, אבל ביצואיסט, אה כן: גם לא מריח הכי טוב בפרשת הבן שלו) פרס (עם כל הכבוד לאיש, ויש, הוא שם בשביל הכסא) דליה איציק (מי זאת) ורמון (דמגוג מושחת) ליכוד: ביבי (כבר ראינו, ישן ולא טוב) לנדאו (אופס... פרש) מופז (מי זה?) לימור ליבנת (די לנו במה שהיא הרסה במשרד החינוך, לא צריך יותר) וסילבן שלום (שוב: מי זה? מה הוא שווה?) העבודה: פרץ (אופורטוניסט, דמגוג, ההתתדרות בהנהגתו עזרה רק לאלו שמצתלמים טוב או לאלו שיש להם מספיק כח או לובי) ברק (ראה ביבי) וילנאי (פרש) פואד והרבה "כוכבים נולדים" מר"ץ: יוסי ביילין (אידאליסט חולם, לחליפין: דמגוג) שינוי: בולטת בחוסר ביצוע טוטאלי ובחוסר עמוד שדרה כרוני, מפלגה של איש אחד שיעשה הכל כדי לא להתנתק מכסאו. דתיים: בסיוט הגרוע שלי לא רוצה אותם שוב בממשלה. ערבים: ראה דתיים. ימין קיצוני: ראה יוסי ביילין\מר"ץ. מפד"ל: אילו רק היה זבולון המר... אבל מי יש כיום במפד"ל?! בקיצור, מישהו זוכר את הסרט בכיכובו של ריצ'רד פריור "המליונים של ברוסטר" (לא זוכר את שמו בעברית)? היה לו רעיון טוב:
Vote: "None of the above"!

bhnadav

New member
מה הקשר בין ברק לעבודה?

לא רק שהוא לא מתמודד בפריימריז, הוא גם אמר ב-2 ראיונות (ערוץ 1 וערוץ 10) אתמול שהמצע של קדימה מוצא חן בעניו.

Wainshtein Lev

New member
או.קיי. קיבלתי את התיקון. הוא רק

מוכיח ומדגיש את הנקודה שלי: ברק, שעד כה היה "עבודה" מוצהר ואף היה מתמודד על תפקיד יו"ר, אבל "בחר לא להתמודד בשביל לא להגביר את סיכוייו של פרץ לנצח" (כן, בטח!) עכשיו כבר איש "קדימה".
None of the above! NONE OF THE ABOVE!!!

alonlee green

New member
כולכם שכחתם את חד"ש

חד"ש - החזית הדמוקרטית לשלום ושיוויון, הסיעה היחידה בישראל שמוגדרת כיהודית ערבית (ישראל היא חברה מעורבת...). החזית כוללת את מק"י - המפלגה הקומוניסטית הישראלית, הפנתרים השחורים, ועד גופים שמאליים ואנשים שמאליים אחרים. חד"ש ממוקמת הכי שמאלה במפת הפוליטיקה הישראלית. שווה להצביע!

Wainshtein Lev

New member
כן, כן...

"הסיעה היחידה בישראל שמוגדרת כיהודית ערבית" רק שהיא מורכבת מערבים בעיקר. "כוללת את מק"י - המפלגה הקומוניסטית הישראלית" רק שאם לא שמת לב, בכל העולם (מינוס קובה) הקומוניזם גוסס (אפילו סין הקומוניסטית חיה ע"ח התמסחרות קפיטליסתית) "שווה להצביע!" ...אופס... כתבת את זה בנימה סרקאסטית?

טולאי

New member
אתה סותר את עצמך

אפילו את כתבת רובם, משמע, יהודים וערבים. קובה, למרות שסובלת מאמברגו קטלני כב 46 שנים, שורדת בלוע הדרקון, ומספקת לאזרחיה צרכים שבמדינת עולם ראשון כמו ישראל לא מספקים (חינוך חינם, מגורים, תעסוקה וכו') בהחלט, שווה להצביע!

Wainshtein Lev

New member
מה בעצם אתה רוצה שנגיד על

המפלגות החרדיות? שיש להם את המצביעים שלהם שלא הולכים לשום מקום? יש. הרבי אמר "דגל התורה" - "דגל התורה" IT IS! הם לא ילכו לשום מקום ויקבלו את המנדטים שלהם. הם גם ילכו עם כל אחד שיהיה ראש ממשלה כי אין להם עקרונות מלבד שלושה: 1. לדאוג לציבור הבוחרים שלהם. (לגיטימי ומקובל עלי) 2. לדפוק אותנו, החילוניים, עם כל מיני חוקים אידיוטיים דיקטטוריים כמו "חוק החזיר", חוקי כשרות למיניהם, עבודה (אי עבודה) בשבת וחוקים אחרים שמתערבים לי בחיים כי "כל ישראל ערבים זה לזה" והם לא יכולים לסבול שאני חוטא. 3. למצוץ כמה שיותר ממון כח ושליטה ממנגנון השלטון. ומי שיתן יותר - איתו ילכו. אפילו עם טומי, אם הוא זה שציע יותר. זו הסיבה שאני התעלמתי עד כה מהמפלגות הדתיות. מקובל עליך?

יוסף1000

New member
בושה וחרפה

שבשנות האלפיים ישנם אנשים שחושבים באופן טיפשי ופרימיטיבי שימו לב שבשנתיים האחרונות החרדי כמעט ולא היו שותפים בשלטון ואיזה סירחון עולה מכל המפלגות החילוניות

Wainshtein Lev

New member
החכם יוסף, איפה ראית שטענתי שאני

לא פרימיטיבי או טיפש? אבל אם להתייחס אליך ברצינות (צריך, אגב?) אז תענה לי אתה: 1. מה אחוז הדתיים הארץ ומה אחוז החילוניים? מי הרוב? 2. כמה שנים היו המפלגות הדתיות לשון המאוזנים בין הימין והשמאל בארצנו וכמה שנים הם ניצלו את העובדה הזאת, סחטו את הרוב החילוני והעבירו איזה חוקים שרצו? (סתם דוגמאות: חוק החזיר, חוק הפורנוגרפיה, חוק ההפלות, נישואים דתיים בלבד, קבורה דתית בלבד, ויש עוד הרבה) 3. האם אני (חילוני) מפריע להם לחיות כרצונם? לחליפין: האם הם מפריעים לי (לחילוני) חיות כרצוני? 4. האם המצב השתנה מאז שהם לא בקואליציה? אם כן, במה? אם לא, למה? (רמז: גם שריק שרון וגם כל האחרים עדיין יודעים שהם יזדקקו בעתיד לדוסים) הסרחון עולה בצדק. לא נראה לך? זכותך. וגם זבש"ך.

benjil

New member
לידיעתך: החילונים הם מיעוט בישראל

לפי כל המחקרים והסקרים בעניין, האוכלוסייה היהודית בישראל מתחלקת בגול ל- 10% חרדים, 10% דתיים לאומיים, 10% דתיים מסורתיים, 25% מסורתיים לא דתיים, ו45% חילונים (כולל הרבה חילונים עם "זיקה למסורת"). 65% מהיהודים שומרים כשרות במידה זו או אחרת וכו... כלומר: למשל חוקי הכשרות אינם חוקים של החרדים אלא חוקים שהרוב תומך בהם ורוצה אותם. הרוב רוצה מדינה יהודית עם סממנים יהודיים - כשרות, שבת וכו... כך שהמיעוט שמנסה לכפות על הרוב את השקפותיו זה המיעוט החילוני הקיצוני.

למעלה