מי בעצם המפלגות המתמודדות?

Wainshtein Lev

New member
דני שובבני, חמוד שלי

1. אני לא חושב שאני מגזים. אם הייתי חושב שאני מגזים - מן הסתם לא הייתי מגזים. מן פרדוקס כזה. 2. אני אמרתי\כתבתי שאסור ו\או בזוי לרצות כח פוליטי? להיפך: אני (תקרא את דברי) ציינתי לא אחת שהדבר היחיד שאני מכבד במפלגות הדתיות הוא שבכל דרך אפשרית הם מצליחים לדאוג למימוש האינטרסים שלהם\של בוחריהם. רק מה לעשות, והאינטרסים שלהם מנוגדים כמעט תמיד לאלו שלי? 3. אני לא שונא אותם על כך ואינני בז להם על כך. אני שונא אותם על כך שהם מתערבים בחיי, נכנסים לי לצלחת, לעבודה, לכיס, לחופה ואפילו לקבר. ועוד לא הגעתי לאלו שעושים את כל זה תוך שהם חיים על חשבוני, עוד לא דיברתי על אלו מביניהם שניסו בזמנו להצתרף לשיחות השלום עם הפלשטינאים כחלק מהמשלחת הפלסטינאית. ואני בז להם על כך שלהבדיל להנצרות למשל, שהשכילה (ברובה) להתאים את עצמה לרוח התקופה בה אנו חיים הם אפילו לא מנסים. אני בז להם על כך שהם לא רוצים לחשוב בעצמם ואפילו גאים על כך. לא אחת שמעתי מהם ש"למה אני צריך לחשוב על כך, בשביל זה יש את הרבי: מה שהוא יגיד לי - אני אעשה"

Honey Bunny

New member
יש אתר שמפרט את כולן?

חיפשתי באתר הכנסת ולא היה. איפה כתוב על כ-ל המפלגות המתמודדות, גם הקטנות שאין להן סיכוי להכנס? (מה לעשות, במצב של המפלגות היום חייבים להתפשר..)

bhnadav

New member
חכה קצת...

עוד לא החל מועד הרישום לבחירות הבאות. קודם שיחליטו אם באמת הבחירות יהיו ב-28 במרץ, כי תיאורטית לא עברו 21 היום בהם יכול כל חבר כנסת להביא 61 שתומכים בו ולהיות ראש ממשלה עד המועד הנורמלי, כפי שניסה לעשות מיודעינו ביבי.

bhnadav

New member
איבדנו אותה כבר בגללו...

ב-96

yogniz

New member
הלוואי...../images/Emo109.gif

שתצטרף למר"צ-יחד- המפלגה היחידה כיום בכנסת ששמה משהו על הנושא הזה... מפלגות של נושא אחד כגון הירוקים ועלה ירוק זה בזבוז קול...

One Echoe

New member
../images/Emo45.gifאבא שלי יצביע להם.

אין לו למי להצביע. את שרון הוא לא רוצה - מושחת. את עמיר פרץ הוא לא רוצה - מושחת. את הליכוד, בכלל לא. אמרתי לו שיצביע למען איכות הסביבה.

למעלה