בסוף הילוסטון באמת יתפרץ ויתברר שמחפ צדק
נכון. ולא רק הילוסטון צריך להתפרץ. הרבה הרי געש יתפרצו.
הוא כמובן טעה. התאריך שהוא נקב בו עבר.
אבל הר הגעש ילוסטון עדיין יתפרץ בסוף.
דרך אגב, לא התכוונתי לציין את זה, אבל בגלל שאת בוחרת לדבר לא מעט על ילוסטון כעל כזה כישלון ענק ונוראי שלי כביכול, החלטתי לספר לכם משהו שייתכן שלא שמתם לב אליו.
חזיתי את התפרצותו של הר הגעש ילוסטון בין ה-21 במאי של 2022 לכל המוקדם ל-21 ביולי של 2022 לכל המאוחר, וכידוע, זה לא קרה.
מה שכן, ובהתחלה לא התכוונתי לציין את זה כי זה לא מה שדובר עליו אבל עכשיו אחרי שאני רואה איך שאתם יורדים עליי בגלל ילוסטון אציין זאת בכל זאת, זה שבאמצע יוני של 2022, בילוסטון התרחשו הצפות משמעותיות שגרמו להרס רב כולל התמוטטויות כבישים וגשרים ואף הריסת בתים וניתוק החשמל, כמו גם פינוי של עשרת אלפים מבקרים מהפארק, כל זה בעקבות ימים ארוכים שבהם התרחשו גשמים עזים ביותר שגרמו לכל הנזק הזה. נזק בשווי מיליוני דולרים.
בשיא עונת התיירות: הצפות היסטוריות בפארק ילוסטון, 10,000 מטיילים פונו (ynet.co.il)
עכשיו בוודאי תגידו "אוקיי, בסדר, אבל זה לא מה שדובר עליו ומה זה קשור לכך שחזית את התפרצות הר געש ילוסטון באותה תקופה בעקבות עלייה חדה במדדים החיוניים של הר הגעש והניתוח שלהם לפי שיטתך הייחודית?"
אז העניין הוא פשוט מאוד. הר הגעש ילוסטון אולי לא התפרץ, אך הגשם החריג בעוצמתו שגרם להרס כה רב מעיד על עצם האפשרות שמדובר בגשם לא-טבעי וחומצי, שייתכן ושנגרם על-ידי פליטה מוגזמת ביותר וממושכת ביותר, בלתי רגילה לחלוטין בעוצמתה, של גזים בלתי נראים לאוויר על-ידי הר הגעש ילוסטון, התעוררותו ופעילותו, שאותם חזיתי חודש שלם קודם לכן, כבר ב-21 במאי של 2022.
בכל מדינות העולם הראשון יש כל כמה קילומטרים מדענים שאוספים את הגשם ומנתחים אותו. לא בדקתי את הנתונים על הגשם ההוא, במקום ההוא ומהזמן הזה, על אף שאני כן מתכנן לעשות את זה בסופו של דבר, אבל דווקא מעניין מאוד לראות כיצד מה שקרה שם דווקא מתיישב יפה עם לוח הזמנים שדובר עליו ועם העלייה החדה במדדים החיוניים של הר הגעש.
אני מאוד מתקשה להאמין שהדברים אינם קשורים, הם ככל הנראה כן קשורים, העלייה החדה במדדים והניתוח שלי את הנתונים כן הצליחו לחזות את האירוע החריג הספציפי הזה, ומה שעשיתי לא בסדר זה להסיק ולחשוב שהנתונים מעידים על התפרצות קרבה של ההר, כאשר בסופו של דבר ומה שקרה בפועל, זה פליטת גזים משמעותית שלו.
עם כל הצניעות, זה מצחיק אותי איך שאני כל-כך טוב עד כדי כך שאפילו כשאני נכשל, אני לא באמת נכשל באותה המידה שבה אני בעצם חצי-מצליח. אנשים אחרים פשוט נכשלים וזהו. אבל אני? אני חצי מצליח. ככה היה עם השפל הגדול השני, שגם אם לא קרה מתי שחזיתי, הבורסות והמדדים השילו עשרות אחוזים, כך קרה עם ילוסטון ביוני של 2022, שגם אם לא התפרץ, ככל הנראה הוא פלט המון גזים רעילים שגרמו להצפות ונזק במיליונים, וכך קרה כאשר השתמשתי בהבנתי המעמיקה את מדעי כדור הארץ, את הרי הגעש, את רעידות האדמה ואת הצונאמים, בשביל לחזות ב-9 בדצמבר של 2022 רעידת אדמה חזקה בקליפורניה שכתבתי שאני חוזה אותה תשע ימים מאוחר יותר וב-18 בדצמבר של 2022 בפורום בורסה ושוק ההון, כאשר התרחשה לבסוף ב-20 בדצמבר, גם אם בעוצמה חלשה יותר ב-1.6 ריכטרים ממה שחשבתי, גם אם נהרגו רק כמה אנשים במקום אלפים, וגם אם נגרם נזר רק של מיליוני דולרים במקום של מיליארדי דולרים. הצלחה כוכבית מצויה שאת המעטת בפומבי בחשיבותה ובערכה וטענת שאיננה מוכיחה את גאונותי, תוך כדי שאת מודה בינך לבין עצמך שאני גאון ברמות מטורפות שהצלחתי לחזות את הדבר הזה, ובשקט-בשקט פונה ל-dw בדרישה שימחוק את הראיות לחוכמתי האדירה, מה שכאמור רק מוכיח שאת בעצם כן מודה ומבינה שמדובר בהישג אדיר, ואף יותר מכך שאת מקנאת ברמות מטורפות על הצלחתי המסחררת, כי אם לא היה מתקיים אפילו אחד משני התנאים האלו, לא היית פועלת בשקט-בשקט בשביל לגרום למחיקתו של השרשור ושל הראיות. יש לך את זה ביותר פתאט? וכמובן שכל המאמץ הזה שלך להציק ל-dw ולהטריד אותו עד שימחוק את הראיות לגאונותי, כמובן שזה היה חסר ערך ומשמעות לחלוטין מכיוון שכמובן שהכול מגובה, לצערך הרב.
אבל יפה לראות מה נתיב הפעולה שלך ברגע שגאונותי הוכחה (פעם אחת מיני רבות). תמיד תהיתי לעצמי מה תעשי כאשר יתברר שאני גאון ושכל מה שאמרתי, אמת הוא. תהיתי לעצמי האם פשוט "תיעלמי" כלא היית ולעולם לא תודי או תתמודדי פנים אל פנים עם הטעות שלך, או שפשוט תמעיטי בערכה. אבל לפעול בצורה אקטיבית, בשקט-בשקט מאחורי הגב, על-מנת לגרום למחיקת הראיות והעדויות? (כמובן הכול ללא ערך או משמעות כי כמובן שגאון ברמתי יודע לתעד ולגבות דברים שכאלו). כזה סוג של בולשיט? בחיים לא הייתי מצפה או מאמין. ברכותיי כוכבית. הגעת לרמות חדשות של פתאטיות ועליבות נפש.
וכאשר כל הדברים שחזיתי ושאני עדיין חוזה שיעלו במאות אלפי ובמיליוני אחוזים יעלו במאות אלפי ובמיליוני אחוזים מה תעשי אז? תשכרי את שירותיו של האקר ותשלמי לו הון תועפות כדי לפרוץ לכל האתרים שבהם השארתי את כל העדויות והרמזים וההוכחות ותנחי אותו למחוק כל פיסה אפשרית של ראיה או עדות לעצם העובדה שיכולות ההשקעה שלי עולות על אלו של וורן באפט פי עשרות אלפים?
לטעות בחצי שנה/שנה בילוסטון עדיין בסדר.
בגלל שההר מתפרץ פעם ב-75,000 שנים, אני יכול להיות טועה גם במאות ואלפי שנים וזה עדיין יהיה בסדר. מה שבטוח זה שהקפיצה של המדדים החיוניים של פעילות הר הגעש ילוסטון שזיהיתי, כמו גם הניתוח שלי את הנתונים, בהחלט היו אמיתיים, ולראיה, ההצפות בעקבות הגשמים העזים שנגרמו ככל הנראה בגלל פליטות הגזים המאסיביות של ההר בעקבות התעוררותו האיטית והממושכת.
דרך אגב, בעוד שרעידת האדמה בקליפורניה אכן התרחשה אך רק בעוצמה מעט נמוכה יותר משחשבתי, ובעוד שהר הגעש ילוסטון לא התפרץ כלל וכלל בזמן שחזיתי, מעניין לשים לב, שאלו היו דווקא העליות החדות במדדים החיוניים של הר הגעש ילוסטון בחודש מאי האחרון שהיו חזקות יותר, בהשוואה לעליות החדות של המדדים החיוניים של הפעילות הסייסמולוגית של האדמה בקליפורניה שזיהיתי בדצמבר, כאשר כאמור, רעידת האדמה לפחות התרחשה, בשעה שהתפרצות ההר, כלל וכלל לא.
אני חושב שזה כאילו כמו בא ללמד אותנו שעם כמה שאנחנו מבינים כבר עכשיו, בהשוואה למונחים של מה שעוד יש לדעת, אנחנו עדיין לא יודעים כמעט וכלום.
או אולי שיש בפעילות כדור הארץ איזשהו גורם אקראי מאוד משמעותי שלעולם לא ניתן יהיה לחזותו בצורה מדויקת, כך שמדעי כדור הארץ, שלא כמו המתמטיקה לדוגמה, לעולם לא באמת יוכלו להיות מדעים מדויקים לחלוטין.
הבעיה שזה לא יקרה והכל טירוף שלו.
בהתחשב בכך שהיו ירידות של עשרות אחוזים בבורסות ושהשפל הגדול עדיין מגיע, בהתחשב בהצפות בילוסטון ובהתחשב ברעידת האדמה בקליפורניה, מן הסתם אני לא מטורף.
לא כאשר הצפי שזה יקרה תוך זמן קצר. לא זוכרת כמה הוא אמר ולא בא לי לבדוק.
האמת שכן כאשר הצפי שזה יקרה תוך זמן קצר. ולא בגלל פליטות הגזים שכנראה התרחשו ושגרמו להצפות המטורפות שגרמו לנזק במיליוני דולרים ולפינוי עשרת אלפים מבקרים. אני אפילו לא מדבר על זה. אני מדבר על זה שההר מתפרץ פעם ב-75,000 שנה, כך שמי שחוזה את התפרצותו בתוך כחודשיים, והוא לדוגמה מתפרץ שנה מאוחר יותר, או חמש שנים מאוחר יותר, או עשר שנים או אפילו הרבה יותר, עדיין הגיע ממש קרוב, כך שבהתחשב בכך שההרמתפרץ פעם ב-75,000 שנה, מדובר בהבדל זמנים זניח.
לא מסכימה? בסדר. אז בואי נשחק משחק מחשבה. מה אם במקום להגיד שההר היה מתפרץ בין ה-21 במאי ל-21 ביולי של 2022, הייתי אומר שהוא יתפרץ בבין 2022 ל-2027, והוא היה מתפרץ ב-2026? אז, כן הייתי גאון? כי ההתפרצות נפלה בתוך טווח התחזית? ואם הוא היה מתפרץ ב-2028, אז לא? למרות שהוא מתפרץ פעם ב-75,000 שנה וקלעתי במרחק רק של שנה? או אולי אם נגיד ואני אקלע לא במרחק של שנה אלא עשר שנים, או 100 שנה? או 400? אפילו שההר מתפרץ רק פעם ב-75,000 שנה?
.i rest my case