מי הייתם רוצים שיודח בפעם הבאה?

just Orli

New member
נו, כנראה שבסוף אני סתם גרופית

מ.ש.ל. בהתחלה לא שמתי לב שזה באמת אתם

ואז נהיה לי נעים..

אבל עכשיו לא ממש מזיז לי..

הייתם זוג מזעזע שעבורי כצופה די הרס חלק מהצפיה והייתי מעדיפה שיזכה כל זוג אחר ולא אתם.

ויכול להיות שכאן בפורום מתחנפים אליכם, אבל תקרא קצת מה היה כאן בעונה הקודמת, כשלא היית נוכח, ותראה שהרבה מאוד אנשים לא אהבו אתכם.
ובצדק.

just Orli

New member
למה סתם לפגוע באנשים?

לא התחברת - זכותך...
אבל מה הטעם לבוא לבנאדם בפרצוף ולהגיד לו "אני שונא אותך", בלי שום היכרות ובלי שום דבר שיכול לצאת לך מזה? הם הרי לא פגעו בך בשום דרך, ולא אשמתם שהם לא כוס התה שלך. אז מה היה הטעם בהודעה הזו? בשביל מה בכלל לכתוב אותה?

כמו שכתבתי - בהתחלה לא שמתי לב שזה באמת הם

ואחרי שראיתי את התגובה שלו זה גם לא מזיז לי.

גם הם פגעו בדי הרבה אנשים במהלך המירוץ ועשו את זה בשושו, ולא נראה לי שהיה להם מאוד אכפת.

קובי&טליה אתם בהחלט הייתם הזוג המועדף עלי בעונה שעברה!

היישר מיד לאחר הסגולות והסוורים!...
&nbsp
אם תרצה, אני גם אסביר לך למה..

SivanCA

New member
למה מישו חייב לך משו?....זה עסק שעושה ומראה מה שמביא לו רווח

ראבק....תקרא את החוזה....זה עסק שצריך להרוויח...לא לבדר אותך ולא להיות הבייביסיטר שלך (טוב בשביל זה יש את ביביסיטר:)
) הם מראים מה שמוציא אותם הכי טוב כדי בשביל להרוויח והם מחליטים הכל .....ממי יזכה ועד למה שתראה לפי מה שמביא להם הכי הרבה רווח......אם זה לא יהיה ככה הם יפשטו רגל.... להפקה אין כסף להרים כאלה הפקות בלי לגייס ספונסרים.... ואם הם יפשטו רגל לא יהיה מי שיבדר ומי שיגרום לכמה כאן בפורום להרגיש שכל המטרה של המירוץ....הליהוק שלו....המשימות.....הזוכים.....הכככככללללל.....זה רק בשביל שהם יהנו ויעבירו זמן בסבבה.... המתמודדים יודעים את זה יותר טוב מכולם ומסכימים לזה הכי מכולם... כי הם חותמים על חוזה שקובע שלהפקה מותר לעשות ולקבוע הכל מכל סיבה שהיא.....תסתכל בישראל היום

תסתכל על הישרדות...

זה היה ככה מההתחלה ועד הסוף וכל עונה הרייטינג ירד וככה גם הרווחים. כלומר זה היה ככה והם היו בדרך לפשוט רגל (גם ככה זה קורה לערוץ 10 כל הזמן). הם לא חייבים להיות כאלה מניפולטיבים בשביל להרוויח כסף. שתיהיה מריחה, זה מבחינתי הרע במיעוטו, אבל הם לא צריכים לשנות את הכללים בזמן אמת באופן שרירותי, זה עדיין יהיה מבדר.

SivanCA

New member
אין שום הבדל בין הישרדות למירוץ

הטעות שלך זה שיש הבדל בין הישרדות למירוץ....בשני המקרים מוכרים לך מוצר מוגמר וערוך לפי האינטרסים של מי שמוכר את המוצר...בשני המקרים הדבר היחיד שמעניין את ההפקה זה שורת הרווח וכל האמצעים וההתערבוית בכאילו תחרות כשרים שהרווח יהיה הכי גדול שאפשר.....
מה שכן..... ההבדל הוא שבגלל המצב הכללי של ערוץ 10 הוא לא יכל לתמוך ולתת גב לחברת ההפקה של הישרדות כמו שערוץ 2 ורשת יכולים. כלומר... במירוץ של קשת וערוץ 2 יכולים להשקיע...יחסי ציבור.....השקות....באזים....... מאקו.....בלעבוד עליך ולמכור לך מוצר שכאילו אין בו התערבות ושכאילו לא מיועד אך ורק להרוויח כמה שיותר וכל האמצעים וההתערבויות כשרים....
נכון... לערוץ 10 לא היה את הכסף הזה לתמוך בחברות ההפקה שלו ובגלל זה היה להם יותר קשה להסתיר את האינטרסים האמיתיים ולהשקיע כסף בהסתרה שלהם ובעבודה בעיניים על הצופים... אני לא עקבתי אחרי כל הישרדות אבל עכשיו שזה עובר לערוץ 2 תוכל לראות שהכל יהיה אותו הדבר......אותה חברת הפקות.....אותם ספונסרים.......אבל ההבדל יהיה בכסף שיש לערוץ 2 וקשת להסתיר ולמכור לך עבודה בעיניים...מה שלא היה לערוץ 10 להשקיע ולכן זה עבר לערוץ שיכול לעמוד בהוצאות של העבודה בעיניים.....ובסוף היום להרוויח הרבה יותר

לא התכוונתי שיש הבדל במוצר...

התכוונתי שיש הבדל ברייטינג. אני לא חושב שהעובדה שערוץ 10 נמצא בקרשים קשורה למוטיבציה שיש לחברת ההפקה לשמור על דברים בסוד. גם על המירוץ נחשפו כל מיני דברים בהתחלה (למרות שברמה הרבה פחות חודרנית) וגם למאסטר שף. ההבדל הוא שעם הישרדות, היא התחילה לפני כל אלו. אז היא קיבלה חדירה גבוה יותר, לא בגלל שלערוץ 10 לא היה כסף לשמור על הדברים בסוד.
אני מתאר לעצמי שלא יחשפו הרבה פרטים על העונה החדשה של הישרדות בגלל שיש כל כך הרבה תוכניות ריאלטי שזה כבר נורמה ואני לא יודע כמה התקשורת תתאמץ בשביל להשיג מידע לגבי אופן עשיית התוכנית.

Gרר

New member
אתמול, אגב, הופרכה אחת מהתיאוריות החביבות כאן

וזה שיש זוגות שמקבלים יותר זמן מסך כי אלו הזוגות שההפקה מייעדת לגמר. דובר בעיקר על אלכסה ורז ועל תום ואוריאל. לא עזרו כאן כל ההסברים של קובי וטליה שזוגות שמגיעים ראשונים הם "דוגמני משימה" שעליהם תופרים את הפרק. מבחינת חובבי הקוספירציות זה ברור הזוגות המועדפים על ההפקה מקבלים יותר זמן מסך.

והנה אתמול במשך חצי פרק כמעט ולא הראו לא את תום ואוריאל ואל את אלכסה ורז. למה? כי הפעם הם לא היו במקומות הראשונים. פתאום חצי פרק ראו את שי ושני ואת דניאל ומאירי. אז מה, עכשיו זה בגלל שההפקה החליטה שאלו הזוגות שיהיו בגמר? לא. פשוט בגלל שהם במשימות האלה הגיעו ראשונים.

בקיצור - לא כל מה שמראים הוא באמת מה שקרה. ברור שבפעם השניה או השלישית שזוגות התחרו נגד הקיאקיסט המקומי - הוא "נתן" להם לנצח ולא "התעייף" וכן הלאה וכן הלאה. ברור שההפקה משנה קצת את התנאים תוך כדי משחק, רק שאני מאמין שזה יותר קשור לגורמים "בשטח" מאשר כדי לקדם זוג או אחר.

אני לא קונה את זה שלהפקה יש זוגות שהיא "משמרת" לטובת הרייטינג וזה די מגוחך כשמסתכלים על זוגות שבסופו של דבר עפו בכל העונות ומבינים שחלק ממי שעף ההפקה היתה "מתה" להשאיר ובכל זאת עפו.

אני מאמין שיש מינימום בסיסי של תחרות שההפקה רוצה לשמר, כי אם זה לא יישמר וידלוף החוצה - עלול להגרם נזק הרבה יותר חמור מקצת יותר או קצת פחות רייטינג.

ברור שיש "יד נעלמה" שדוחפת קצת פה ושם - אבל אני מאמין שה"דחיפות" האלה מתפזרות בין כל הזוגות ולא רק בין זוגות ספציפיים, ובטח לא מאמין שההפקה "בוחרת" זוגות לגמר ועושה הטייה של המשחק לטובתם.

just Orli

New member
הגיוני במידה מסוימת

אבל איך אתה מסביר את זה שבכל פעם רגע לפני נקודת ההדחה, רז ואלכסה מוצאים באופן מסתורי בתוך חמש שניות מקפצה ישר לקו הגמר? מהמטריושקות בגאורגיה, דרך המדרגות בפינלנד, ועד לארמונות החול בקוסטה ריקה, שזה בעצם כמעט כל נקודות ההדחה שהיו עד עכשיו. לא משנה אם אלכסה פצועה, גוססת, צולעת או עצבנית על זוג ששם לה פרסה, נדמה שהשניים הללו הם אלילי המזל בכבודם ובעצמם. זה, או שמישהו מכוון אותם בעדינות אל הפרס. אפילו זוגות אחרים שמים לב לזה (ראה את העצבים של דניאל ומאירי "תכף אלכסה ורז יגיעו וימצאו את זה תוך שניה"). תשמע, אני תמימה ואופטימית מטבעי ואני מאמינה במזל, ומאמינה בנסים, ומאמינה בצירופי מקרים - אבל הדברים האלה אמורים לפעול בדיוק ככה, חד-פעמיים ומפתיעים לטובה. לא צפויים ועל סף ה-
. אין לי סיבה להאמין בתיאוריות קונספירציה מיוחדות, כי אחרת אין ממש טעם לצפות בריאליטי, אבל מתכנית ריאליטי אחת לשניה שאני צופה בה, אני נוטה פחות ופחות להאמין שמשהו שמתרחש באופן שיטתי הוא "מקריות". אז אם טום ואוריאל הסתבכו קצת בים וירדו למקום נמוך - אני מאמינה שזה מקרי. אם שי ושני חזקים, מי בפיזי ומי בחברתי, אני מאמינה להם כשהם מגיעים רחוק. אבל אם בצמד רז ואלכסה יש בחור אחד שעושה הכל, ובחורה שתמיד כואב לה / קשה לה / מעצבן אותה / לא יכולה ללכת / לא יכולה להיתלות על חבל / <הכנס קושי כאן>, ועדיין בדרך נס הם תמיד מקום ראשון/שני, בגלל שתמיד - ולא משנה כמה רחוק הם הידרדרו במהלך הלג - הם מוצאים באורח פלא את הרמז המכריע תוך חמש שניות, אז זה נראה לי קצת יותר מאשר מקריות (או דמיון מודרך מוצלח במיוחד). אפילו אני לא עד כדי כך תמימה.

אני התייחסתי אל זה באחת ההודעות שלי...

זה ידוע שהמתמודים הראשונים צריכים להסביר את המשימה (ואני אמרתי שאפשר לשנות ולרענן את העריכה ולעשות שמתמודדים מאוחרים מסבירים אותה) אבל אלכסה ורז המשיכו לקבל תשומת לב גם כאשר הם לא היו ראשונים. במיוחד עם הפציעה של הבלונדה והירידה (הזמנית) שלהם לאמצע הדירוג. אני מודה שהליליאנים פחות קיבלו זמן מסך כאשר הם היו מאחורה, אבל אלכסה ורז לא. לרוב מראים אותם בלי קשר למיקום שלהם.
חלק מאותם גורמים בשטח הם צורך להשאיר את המירוץ מותח. במשימת הבבושקות מי יודע מה הלך שם, כנ"ל עם ארמון החול. זה יותר בר ביצוע כאשר המתמודדים פועלים במקביל ופחות בר ביצוע כאשר לכל אחד יש תור משלו (משימת העוגות לפרצוף).
היו זוגות שעפו מוקדם אבל זה כי אי אפשר באופן בוטה לעזור להם כל הזמן. בעונה הראשונה אני חושב היו צמד אשדודים נחמדים שעפו ראשונים וההפקה אהבה אותם ונתנה להם נקודה ללא הדחה על ההתחלה. זה בולט מדי ומאז זה לא קרה. איך? כאשר אומרים להם משהו במהלך המשימה. עוזרים להם קצת ולא מצליחים אותם. רמז קל יכול לעזור אבל לא בטוח שהוא יציל אותך מהדחה.
איך אלכסה ורז מצאו את הבבושקה מהר כל כך ואת ארמון החול ואת "דלגו לנקודת הסיום" במשימת המדרגות? כולן משימות מזל שממוקמות בדיוק לפני נקודת הסיום.
אגב, ה"דחיפות" הללו הן שינוי בוטה של הכללים כאות נפשם של ההפקה, זה כשלעצמו צריך להיות רע. ואלו דברים דומים שעשו בהישרדות. אז להגיד שהם למדו לקח וחושבים שזה לא הכרחי זו תמימות.

Gרר

New member
במקרה של אלכסה ורז

נראה לי שזמן המסך העודף היה בגלל הפציעה. מישהו שם כנראה חשב שזה יוצר דרמה ששווה להעצים בשידור ולכן הוסיפו לזה זמן מסך הרבה מעבר למה שהגיע לזה לדעתי...

בקשר ליד המכוונת - כל עוד זה לא נעשה כדי ממש להטות ניצחון לזוג מסויים על חשבון זוג אחר אלא יותר כדי לפתור בעיות שיכולות "לדפוק" זרימה של פרק כלשהו, בלי קשר אם מדובר על זוג זה או אחר, אז אין לי בעיה עם זה. לעומת זאת אם היה מוכח שבתכנית כלשהו הטו ניצחון לטובת זוג כלשהו - זו יכולה להיות פגיעה מאד קשה בתכנית ולכן קשה לי להאמין שהם ייקחו סיכון עד כדי כך גדול.

Gרר

New member
במקרה של אלכסה ורז

נראה לי שזמן המסך העודף היה בגלל הפציעה. מישהו שם כנראה חשב שזה יוצר דרמה ששווה להעצים בשידור ולכן הוסיפו לזה זמן מסך הרבה מעבר למה שהגיע לזה לדעתי...

בקשר ליד המכוונת - כל עוד זה לא נעשה כדי ממש להטות ניצחון לזוג מסויים על חשבון זוג אחר אלא יותר כדי לפתור בעיות שיכולות "לדפוק" זרימה של פרק כלשהו, בלי קשר אם מדובר על זוג זה או אחר, אז אין לי בעיה עם זה. לעומת זאת אם היה מוכח שבתכנית כלשהו הטו ניצחון לטובת זוג כלשהו - זו יכולה להיות פגיעה מאד קשה בתכנית ולכן קשה לי להאמין שהם ייקחו סיכון עד כדי כך גדול.

SivanCA

New member
גם דבי משנה שעברה יצאה טוב מזה שכל הזמן המצלמה היתה עליה?

כתבו פה בפורום הרבה פוסטים מנומקים שהוכיחו מלא פעמים שהמירוץ זה עסק שצריך למכור ולהרוויח....זה לא תחרות ולא משחק עם כללים....זה עסק!!!....זה בטח לא גנון שנועד לבדר אותך ומה שאתה רוצה שזה יהיה לא מעניין אותם....תסתכל בחוזה של ישראל היום שנותן להפקה לקבוע מה שהיא רוצה....מתי שהיא רוצה...מכל סיבה שהיא....דרך אגב כמו שהיסברו כאן יפה מאוד במקרים המאוד נדירים שדברים יוצאים החוצה...כי ההפקה דואגת שלא יהיה משתלם לרוב לצאת החוצה אלא סוגרים איתם.... אז ההפקה מוכנה לשלם הרבה מאוד בשביל להשתיק את סער שינפיין או את עדנה קנטי......
בגלל שכמו שהיסברו יש השנה....הרבה מתמודדים מקושרים וסלבים ביחד עם רגילים אז המצלמה יותר על הסלבים...הזמן של המצלמה זה שטויות....הכי חשוב זה איך מוציאים אותך ואת זה קובעת רק ההפקה....תראה איך דבי יצאה רע שנה שעברה ואיך דנה יצאה טוב בגלל אותה מצלמה שהיתה עליהם הרבה יותר מאשר על אחרים הרבה יותר מעניינים.....ברור שאת התאומים ואת גל וליאל מוצאים רע שהמצלמה עליהם כדי שיהיה מתח וניגוד למתי שמראים את רז ואלכסה הטובים ויפים.....מה אתה חושב שאי אפשר להראות את גל וליאל בקטעים דביקים כמו רז ואלכסה?.... נראה לך שלא בוחרים מה לשדר? נראה לך שלא מכוונים אותם מה להגיד ואיך להוציא את עצמם....? נראה לך שאי אפשר למצוא קטעים שיוציאו את התאומים פחות אהבלים ופחות רבים?.....
אם אתה חושב שההדחות והזוכים זה בגלל משחק נקי וכללים של תחרות... אתה ממש נאיבי...ולא שופט נכון את המציאות.....

Gרר

New member
עד המשפט האחרון שלך הסכמתי

ברור שהעריכה לוקחת מישהו ובונה לו טייפקאסט ואין שום בעיה להציג מישהו בצורה מסויימת אם רק חותכים לעריכה את הקטעים שבהם הוא מוצג כפי שרוצים שהוא ייצא.

ברור לי וגם כתבתי לא פעם שלא כל מה שרואים הוא מה שבאמת קרה ולא פעם בשביל ליצור פרק שיהיה כיף לראות אותו צריך לתקן ולשנות תוך כדי תנועה את מה שתוכנן מראש.

כל מה שאמרתי בשונה ממך הוא שלדעתי ההתערבות הזאת לא חוצה קו מסויים שממנו והלאה זה לקחת זוג שהיה אמור לנצח ולגרום לו בצורה מאד חד משמעית להפסיד, ולהיפך.

כל "הוחכות" שהובאו כנגד זה לא שכנעו אותי עד כה. יכול להיות שאני נאיבי. יכול להיות גם שאחרים פנטזיונרים. לא נורא... כך וגם כך אפשר להנות מהתכנית.

SivanCA

New member
לגמרי... למשפט האחרון שלך

אם נפגעת מהמשפט האחרון שלי קודם...אז סליחה ובכל מקרה לא התכוונתי אישית אלא לגישה שלך לגבי התוכנית

Gרר

New member
לחלוטין לא נפגעתי - זה רק דיון והכל בחיוביות

יש קשת רחבה של דיעות בפורום בנוגע לעד כמה מגיעה ההתערבות של ההפקה וזה חלק מהכיף של הדיון כאן.

אני רוצה שיודחו

לינור ויוכי ורז ואלכסה במיוחד היא עם הקול המאנפף ובזה שהחיא חושבת שהיא חכמה יותר, יפה יותר מכל האחרים ובגלל המשימה שהיא העליבה את גל, וחוסר הספורטיביות שקיבלה עצור.

למעלה