הגיוני במידה מסוימת
אבל איך אתה מסביר את זה שבכל פעם רגע לפני נקודת ההדחה, רז ואלכסה מוצאים באופן מסתורי בתוך חמש שניות מקפצה ישר לקו הגמר? מהמטריושקות בגאורגיה, דרך המדרגות בפינלנד, ועד לארמונות החול בקוסטה ריקה, שזה בעצם כמעט כל נקודות ההדחה שהיו עד עכשיו. לא משנה אם אלכסה פצועה, גוססת, צולעת או עצבנית על זוג ששם לה פרסה, נדמה שהשניים הללו הם אלילי המזל בכבודם ובעצמם. זה, או שמישהו מכוון אותם בעדינות אל הפרס. אפילו זוגות אחרים שמים לב לזה (ראה את העצבים של דניאל ומאירי "תכף אלכסה ורז יגיעו וימצאו את זה תוך שניה"). תשמע, אני תמימה ואופטימית מטבעי ואני מאמינה במזל, ומאמינה בנסים, ומאמינה בצירופי מקרים - אבל הדברים האלה אמורים לפעול בדיוק ככה, חד-פעמיים ומפתיעים לטובה. לא צפויים ועל סף ה-
. אין לי סיבה להאמין בתיאוריות קונספירציה מיוחדות, כי אחרת אין ממש טעם לצפות בריאליטי, אבל מתכנית ריאליטי אחת לשניה שאני צופה בה, אני נוטה פחות ופחות להאמין שמשהו שמתרחש באופן שיטתי הוא "מקריות". אז אם טום ואוריאל הסתבכו קצת בים וירדו למקום נמוך - אני מאמינה שזה מקרי. אם שי ושני חזקים, מי בפיזי ומי בחברתי, אני מאמינה להם כשהם מגיעים רחוק. אבל אם בצמד רז ואלכסה יש בחור אחד שעושה הכל, ובחורה שתמיד כואב לה / קשה לה / מעצבן אותה / לא יכולה ללכת / לא יכולה להיתלות על חבל / <הכנס קושי כאן>, ועדיין בדרך נס הם תמיד מקום ראשון/שני, בגלל שתמיד - ולא משנה כמה רחוק הם הידרדרו במהלך הלג - הם מוצאים באורח פלא את הרמז המכריע תוך חמש שניות, אז זה נראה לי קצת יותר מאשר מקריות (או דמיון מודרך מוצלח במיוחד). אפילו אני לא עד כדי כך תמימה.