מי הייתם רוצים שיודח בפעם הבאה?

deathly hallows

New member
אני מאד מקווה שיוכי ולינור יעופו

או יוכי וכוכי בשמם האמיתי חחח
ומי באמת יודח? אין לי דרך לדעת את זה חחח

אגב אני חדשה

דיאנה

נעים מאד

Bar EL

New member
אצלי

רוצה שיודחו-יוכי ולינור
חושב שיודחו-אלכסה ורז

מבחינת סדר הפייבוריטים שלי לעת עתה:
1.שי ושני-הם גם מצחיקים ואותנטים וגם יכולים להיות מאוד חזקים ולסיים לפני כולם בפער(וזה קרה כמה פעמים), הבעיה שלהם כרגע היא שזה מתפקשש להם מהר מאוד והם מאבדים את כל הפער שצברו בגלל שטויות/ריבים מטופשים, אבל לדעתי הם יכולים להגיע לגמר ואפילו לנצח עם קצת יותר התמדה ופחות אגו(מצד שי בעיקר).
2.טום ואוריאל-גם הם מצחיקים וחמודים מאוד, אוריאל חזק מאוד ולא פראייר ומתקתק בקלות את רוב המשימות, טום שנראה שברירי ועדין אף פעם לא נשבר ותמיד עושה את מה שהוא צריך לעשות ונלחם, אין להם מזל לפעמים ובגלל זה הם מפשלים קצת בזמן האחרון אבל גם הם בתכלס יכולים להגיע לגמר.
3.דניאל ומאירי-אחלה של זוג שכרגע שולט ללא עוררין במשחק, אשמח אם ינצחו ומגיע להם.
4.אלה ו-וובה-גם אני לא יכולתי שלא להתאהב בהם על המסך אבל הם הזוג הכי חלש או השני הכי חלש במשחק, ולמרות הקטעים המצחיקים והחמידות יתר שלהם אני לא אשמח אם הם ישארו על חשבון ה3 שלמעלה, אפילו לא על חשבון רז ואלכסה/גל וליאל באיזה שהוא אופן.
5.רז ואלכסה-בהתחלה ממש אהבתי אותם אבל העריכה עשתה(לה בעיקר) עוול, לא יודע אם בצדק או לא אבל זה לא משנה, היא גם נחלשה פתאום והתחילה להתבכיין בכל משימה מה שהפוך לגמרי מההתחלה שהיא פשוט הפציצה והייתה המתמודדת הכי חזקה במשחק, אבל קשה לי לשכוח את זה והם חייבים להגיע ל5 הראשונה לפחות, מצידי בתכלס שתעוף לפני הגמר, זה גם יהיה הכי מבאס.
6.גל וליאל-האמת שאין לי ממש משהו נגדם והם מהזוגות החזקים במשחק(אולי הכי הרבה אחרי דניאל ומאירי כרגע) אבל פשוט לא התחברתי אליהם באופן מיוחד, למרות שהם חמודים לגמרי, פשוט פחות זמן מסך לפעמים...
7.יוכי ולינור-בהתחלה חיבבתי אותן אבל מהר מאוד הן נמאסו, לדעתי הן מזליסטיות בטירוף ויוכי גרועה מאוד רוב הזמן, לינור בתכלס מחזיקה אותה המון ובלעדיה היא כנראה לא הייתה מגיעה כזה רחוק, סה"כ הן חוזרות על עצמן יותר מדי וגם מבחינה משחקית אני מעדיף שהן יעופו אבל לצערי זה לא יקרה...

מה שאני חושב שיקרה עכשיו זה שרז ואלכסה יקבלו עצור/פרסה ע"י יוכי ולינור כמובן, שי ושני שכבר שמו להם עצור, אלה ו-וובה ששמים להם עצור כל פעם וטום ואוריאל שלפי מה שנראה הם גם ישימו להם פרסה מ2 סיבות:הראשונה היא שכשאוריאל שם עצור בפעם האחרונה לאלה ו-וובה הוא אמר שאם הם לא מודחים גם עכשיו הוא לא שם להם יותר, ובפרק הזה הראו אותו מדבר על אלכסה ועל כל העניין של המקובלים ושהוא מעדיף את יוכי ולינור, לדעתי לא הראו לנו את הקטע הזה סתם, ככה שאחרי ההצבעה הזאת אלכסה לדעתי תאבד את זה לחלוטין וכבר במילא ראינו בפרק האחרון שהם מפגרים מאחור ככה שזה עוד יותר ידפוק אותם והם יודחו.

סורי על החפירה, זו השעה

just Orli

New member
לא בטוחה שוובה ואלה הם הזוג הכי חלש

אובייקטיבית - בפרק הקודם הם הגיעו מקום חמישי (ואז שניים עקפו אותם בגלל העצור), בפרק הזה הם הקפיצו את מקומם שוב ממקום אחרון למקום שלישי-רביעי בערך (לא ממש הראו אחרי משימת החרקים). בחצי עונה עד עכשיו, מהפרק של בילבי ואילך, היה קשה לדעת האם הם חלשים באמת או שפשוט הם ממש מתבאסים מהפרסה כל שני פרקים בממוצע - בעיקר פרסות בלתי אפשריות שנתקעים בהן שעות. אחרי שהם למדו להשתלט על עצמם ולא להיתקע ולא להתבאס, וגם הפסיקו לריב, הם מתקתקתים משימות די מהר. הם לא טיפשים, הם לא חלשים פיזית (במיוחד לא וובה), הם לא ממש פחדנים יחסית לכמה מהזוגות האחרים, וגם נדמה שהם די מחושלים כבר לכל עיכוב שיכול להתרחש. שתי הבעיות העיקריות שלהם, לדעתי, היא הקושי שלהם עם העברית ואנגלית (שמקשה עליהם במשימות מסוימות, למשל כמו שינון הטקסט לנובל), והנטיה של אלה להתלונן. אבל התושיה שלהם עוזרת להם בבעיה הראשונה, וקור הרוח (שלא לומר האדישות המסוימת) של וובה די עוזרת בבעיה השניה, כך שסך הכל הם מתקדמים בקצב טוב. הדבר שהכי תוקע אותם עד עכשיו זה, פשוטו כמשמעו, המתמודדים האחרים. אבל אני מקווה מאוד שאחרי הריב של אלכסה ויוכי/לינור סוף סוף יעברו להתמקד בפרסות למישהו אחר, ואחד משני הזוגות הללו יעוף, רצוי אחד אחרי השני

אגב - מדהים לראות כמה אלכסה מלכת הכיתה לא מסוגלת להתמודד עם התדהמה שמישהו לא מחבב אותה. היא פשוט נשברת - בקושי יכולה לעשות משימות מרוב עצבים, בכי, זעם עיוור. אוריאל ממש צדק באבחנה שלו: היא יכולה להיות חביבה אליך כל עוד אתה משתחווה כיאות, אבל אם לא - היא תטיל עליך חרם ותסית את כולם נגדך, פשוט כי היא מלכת הכיתה, והיא לא רגילה אחרת. התנהגות מגעילה. יוכי ולינור, להבדיל, דווקא פורחות מהריב הזה - זכרונות ממוצקין? - ואני מקווה שהן ישעטו קדימה, לא כי אני מחבבת אותן במיוחד, אלא כי אלכסה עלתה לי כבר על העצבים.

למעלה