מי הם החוצנים

אייני

New member
והקשר להמצאתך או אי המצאתך הוא?

האם לרגע ראית כי אני טוען שהמצאת את זה? לא ברור לי מה אתה רוצה.

ושוב - איכשהו אתה מפספס לחלוטין את מה שאני אומר. לא באמת משנה לי אם היא מדע או לא. העיקר הוא כאן שתאוריה פסיכולוגית היא ברוב המקרים (אם כי לא בכולם כמובן) במעמד נמוך יותר מתאוריה פיזיקלית, כימית, או ביולוגית - באופן חד משמעי.
זה שיש בה וויכוחים לא מפחית ממעמדה - ברור. מסכים איתך לחלוטין. לא אמרתי לרגע אחרת. ישנם דברים *אחרים* בה שמפחיתים ממעמדה, ורק עליהם דיברתי. אם אתה רוצה לדעת מה - קרא מה שכתבתי. לא אחזור על עצמי בפעם השלישית כי זה כבר מוגזם.

Tiger Steve

New member
הדיון הזה עקר

כשלומדים את ההיסטוריה של המדע באוניברסיטה, מייחסים אותה ליוון העתיקה. ככה מלמדים בקורס.

כל השאר מעניין מאוד אבל לא משנה את העובדה הזאת.

אייני

New member
ושוב - אתה לא סותר את מה שאני כותב.

אני לא ממש בטוח אם אתה טורח לקרוא או סתם אוהב להתווכח, אם כי לא ברור לי על מה הוויכוח כאן. ראשית המדע - אמרתי בעצמי - אכן, ביוון העתיקה. אולם - המדע ה*מודרני* - עם המתודה המדעית, התחיל עם גליליאו. אני לא מבין למה הכל בשבילך זה "שחור או לבן".

Tiger Steve

New member
זה אידיאל מאוד יפה, אבל יש גם מציאות.

לפגיעה במניטין יש בסופו של דבר משמעות על היכולת שלנו להבין את התחום לעומקו ולהפריד באמת בין תופעות ארציות לתופעות חוצניות. ללא הכרה של הממסד, לא זורם כסף למחקר בתחום. אין חוקר שמוכן לעבוד בחינם ולרעוב למוות...

החוקרים היחידים בתחום עושים זאת בהתנדבות או שמצליחים לגייס תרומות, ואלה הם מתי מעט.

לפי האמונה של בת דודי, וגלקסיית אנדרומדה

הגענו לפלנטה הזאת כשהיא עדיין הייתה אדומה מחום, והלבה זרמה על מדרונות הרי הגעש. הגיעו לכאן כדורי גביש עמידים בחום, ובתוכם שכן "ארדיפור הגדול" המנהיג מגלקסיית אנדרומדה. הם הגיעו דרך חור תולעת שמאפשר תנועה בין הגלקסיות ללא התחשבות במהירות האור. ארדיפור הגדול היה מחולק לשבעים ושבעה חלקים, כל חלק בתוך כדור קריסטל ענק, בגודל של עיר. הוא ישב על אדמת כדור הארץ 440 מיליון שנה, עד שהאדמה התקררה. אבל בינתיים הוא ייצר את אדג ואת חוור בתוך אחד הכדורים. כשהאדמה התקררה מספיק, צמחו בה עצים בעלי גזעי קשקשים ועלי שרך. ואז ארדיפור שחרר את אדג ואת וחוור, ונתן בהם נשמות של מלך ומלכה מגלקסיית אנדרומה. הם הודו לו והקימו שלוש פירמידות. אחת במצרים, אחת במאצ'ו פיצ'ו ואחת בבבל , אלה שמות עכשיוויים, אבל אז הם נקראו, שרדונב, גילקוליר ו-סמבטרזל, בהתאם.
ביום מותם שך אדג וחוור הם התפרקו ל 7204 חלקים, וכל חלק הקים עם משלו. היבשות לא היו עדיין כמו היום, אסיה ואפריקה וכו', אלא פנגיאה אחת גדולה שהתפרקה לשש יבשות , אטלנטיס שקעה ונותרו חמש.
ארדיפור נמצא עדיין איתנו, במרכז כדור הארץ בתוך כדור קריסטל בתוך הלבה של סלע מותך, מתקשר עם אנדרומדה, מביא משם מבקרים, ושולט במדינות כדור הארץ בעזרת חלימה של מנהיגיהן.
הוא מכתיב את אורח ואורך חייו של כל אדם עלי אדמות, ומדווח לממונה עליו השוכן על שפת חור שחור ענק במרכז גלקסיית אנדרומדה.
זה כל הסיפור. אשרי המאמין.

סיפור מצוץ מהאצבע

מהאצבע שלי. המצאתי אותו תוך שלוש דקות, כסיפור נגד לסיפור של חני, אותו היא מספרת בביטחון כזה, ללא כל אישוש.

u333

New member
וואי - וואי - וואי

ואני כבר רציתי לכעוס ששוב שכחת לקחת את הכדור הכתום.....

חני 852

New member
הסיפור הוא כזה

tחרי שמדבדב סיים ביום שישי האחרון ראיונות עם חמישה עיתונאים, הוא לא שם לב כי המצלמות והמיקרופונים עדיין פועלים. כתבת ערוץ הטלוויזיה רן שאלה אותו אם הוא יודע אם חוצנים ביקרו בכדור הארץ.

ראש הממשלה הרוסי מיהר לספק תשובה מפתיעה. "יחד עם המזוודה עם הקודים הגרעיניים, נשיא המדינה מקבל תיקייה 'סודית ביותר'", אמר. "התיקייה הזו כוללת מידע על חייזרים שביקרו בכוכב הלכת שלנו. בנוסף, אתה מקבל גם דיווח משירות חשאי ביותר שעוקב אחרי חייזרים בשטח המדינה שלנו".

מדבדב אף הסביר לכתבת כי "את יכולה לקבל מידע מפורט ביותר אם תצפי בסרט דוקומנטרי בעל השם 'גברים בשחור'".
העיתונאית, שלא הסתירה את חיוכה, ניסתה לדלות מראש הממשלה מידע לגבי מספר החייזרים שחיים בכדור הארץ. "אני לא יכול לספר לך כי זה עלול לגרום לבהלה", ענה מדבדב. מדבדב: יש ראיות על ביקורים של חייזרים

http://www.youtube.com/watch?v=QvKy8gfg_6c&feature=player_embedded

u333

New member
הרוסים גם סיפרו בזמנו - ובכל הרצינות כי....

הצליחו לדבר אל אדם 5-6 שעות לאחר שמת.......
.

רק שכחו לספר אם הוא ענה להם....

חני 852

New member
יש עוד הרבה סיפורים מוכחים

תלוי באדם גם שמוכח לו הדברים מעונין
לא להאמין בהם בכלל ..
או שאולי מפחד מכך ולכן מעדיף להדחיק אותם
בטענה שגם ההוכחות לא מספיקות לו

u333

New member
תני אחד - רק אחד

ורק אל תספרי לי שזה אושר ע"י זאב אבירז....
מפני שהרופא אסר עלי לצחוק יותר מ-5 דקות רצוף...

למעלה