מי זאת הלהקה הזאת?

Adrienne

New member
מי זאת הלהקה הזאת? קראת את

הודעת המנהל? בקיצור על הלהקה(ואני מקווה שיבוא באירוך מאחד האנשים שממש יחליט לכתוב מאמר ולשלוח לי אותו, זה גם יוסיף לכם נקודות באתם יודעים איפה): הלהקה היא להקה חדשה יחסית, מנגנת רוק קל, גארג´, לפני שהם נהיו דה קולינג הם היו "נקסט דור" ויצאו להם שלוש שירים: לוסט, דה ואן, וואן איט אול פולס דאון. עכשיו הלהקה מאוד מצליחה, היא הוציאה כבר 2 סינגלים חבל"זים ומצליחים מאוד: אדריאן וואר אבר יו וויל גו. בקרוב יצא ללהקה הסינגל "קוד איט בי אני הארדר". הלהקה היא למעשה 5 אנשים: אלכס, נייט, בילי, דינו ואהרון. בתחילתה במקום דינו היה את שון שעזב בשביל לנגן עם אחיו בלייף האוס. יצא ללהקה אלבום אחד בינתיים, "קמינו פאלמרו", שמכיל 11 שירים שולתים כל אחד ואחד. והקיצור בסוף הוא לא קיצור אבל מילא... נקווה שעזרתי...

Dror Lavie

New member
מצטער אבל הם לא פופ, הם רוק

רוק רך... לא כל רוק חייב להיות דפיקת מוח לא כל רוק חייב להיות לינקין פארק!

Adrienne

New member
לינקין פארק זה לא רוק, רוק זה

נירוונה מטאליקה ושות´ רוק לא מצריך צעקות יש פה על זה שרשור ממש טרי, את\ה יכולים ללכת ולראות... ולהגיב עם בא לכם, אנחנו תמיד שמחים לדעות חדשות...

Adrienne

New member
פופ זה לא, זה אפילו לא קרוב לפופ...

עכשיו רוק זה כן, רוק קל אומנם, רוק רך, אבל עדיין רוק...

אפשר לומר שמצד אחד

זה פופ, כי זה בעצם קיצור של פופולארי. מכאן, כל להקה פופולארית, ז"א כל מה שאנחנו רואים בMTV זה פופ. ואיך שלא תסתכלו על זה, לקולינג יש קהל מעריצים דיי רחב, מה שהופך אותם לפופולאריים, מה שאומר שבהחלט ניתן להכניס אותם מתחת לאותה כותרת שמתחתה נמצאים בריטני, לינקין פארק ושות´. אבל מצד שני, הם מנגנים ואני משארת שהם כותבים לפחות חלק מהחומר שלהם (וסליחה על חוסר הבקיאות בקטע זה
), אז הם גם דיי רוק, רוק רך כמו שנאמר כאן. ואני אומרת, למה להתעסק בהגדרות? פופ, רוק, מה זה משנה? העיקר שאתם נהנים מזה.

Dror Lavie

New member
לינקין זה לא רוק? אז מה זה רוק?

נירוונה זה רוק מטאליקה זה רוק לינקין זה רוק ועוד איך!

אמרתי שזה לא רוק? ../images/Emo13.gif

זה נו מטאל, כן, סוג של רוק. אבל פופולארי, ז"א מראים אותם בMTV וזה, לכן הוא גם פופ. זה מה שניסיתי להסביר כאן בעצם.

Adrienne

New member
לינקין יותר מדי ממוסחרים וממוחשבים,

ולא יודעף אני פשוט לא אוהב את הסגנון שלהם... הם לא רוק כמו שהיה פעם... הם לא קלאסיקה...

Dror Lavie

New member
הסבר ../images/Emo60.gif

כל להקה היא ממוסחרת אכן לינקין בזמן האחרון עברו קצת לכיוון המחשב אבל בכל זאת הבסיס נשאר רוק-מטאל עוד עשרים וחמש שנה הם גם יהפכו לקלאסיקה... תחשוב על זה ככה :) בקשר לפופ: אכן זה בא מהמילה פופולארי אבל בזמן האחרון זה הפך לסגנון מוסיקה... מוסיקה קלה, בלי גיטרות חשמליות, בלי תופים שדופקים במוח. דוגמא לפופ שאינו פופולארי: להקת פייב, היא פופולארית עכשיו? ממש לא, אבל היא עשתה פופ! אז כשאומרים פופ מתכוונים לשני דברים: משהו פופולארי או סגנון מוסיקה...!

זה נכון

פופ זה גם דיי סגנון בימינו, כן. ואם לינקין פארק יחשבו לקלאסיקה בעוד 25 שנה, אני ברווז.

בהחלט ../images/Emo3.gif

מדונה, יו2, REM, רדיוהד וכל זה יחשבו לקלאסיקות, לפי דעתי. קולינג? נחכה עוד כמה שנים ונראה

Dror Lavie

New member
וואלה נכון...

רדיוהד אני לא בטוח, כי אני אפילו לא מכיר שיר אחד שלהם
אבל מדונה ואר אי אם ויו-2 כמובן יהיו הקלאסיקות! מה שבטוח: שום להקת בנים לא תכנס לקלאסיקות של שנות התשעים-אלפיים! אי אפשר לדעת אם דה קולינג יכנסו, כי זה רק תקליט ראשון, אחרי התקליט החמישי נחליט :) דרור

Adrienne

New member
אוקיי, מה שאני חושב...

כולנו יכולים להתעסק מאיפה נבעה המילה "פופ", בימינו "פופ" זה בירטני ספירס, קיילי מינוג וווסטלייף... פופ זה משהו שגורם לך לקפוץ! TC לא גורמים לקפוץ, הם לא פופ והם לא מנגנים את המוזיקה של הזמרים הנ"ל, הם כותבים את המוזיקה, את השירים, הם מנגנים אותם והם עושים הכל... נכון, הם פופולריים. נכון, הם מצליחים. זה לא מה שעושה אותם פופ...

Dror Lavie

New member
TC גורמים לי מצב רוח דכאוני

אבל אני אוהב את מצב הרוח הזה הדיסק הזה מתאים ליום חורף קר שהגשם לא מפסיד לרדת במיוחד השירים הראשונים!!!!

למעלה