איזה ניקלבאק? פחחחחחחחחחח דה קולינג יותר שקטים :) ולאלכס יש קול יותר יפה ויאללה לנגן! דרור
D Dror Lavie New member 11/10/02 #40 איזה ניקלבאק? פחחחחחחחחחח ../images/Emo60.gif דה קולינג יותר שקטים ולאלכס יש קול יותר יפה ויאללה לנגן! דרור
איזה ניקלבאק? פחחחחחחחחחח ../images/Emo60.gif דה קולינג יותר שקטים ולאלכס יש קול יותר יפה ויאללה לנגן! דרור
D Dark Muse New member 11/10/02 #41 דה קולינג יותר רעש או בעצם אותו דבר ובקשר לקול אני לא בטוח לשתיהם יש קול לא משהו (טעם אישי אני יותר מעדיף סטייל תום יורק ומתיו בלמי)
דה קולינג יותר רעש או בעצם אותו דבר ובקשר לקול אני לא בטוח לשתיהם יש קול לא משהו (טעם אישי אני יותר מעדיף סטייל תום יורק ומתיו בלמי)
D Dark Muse New member 11/10/02 #42 ודרך אגב כמה שיותר "רעש" יותר טוב שוב שוב טעם אישי דה קולינג שקטים מדי (נכון גם למיוז יש שירים שקטים פה ושם אבל אני חולה עליהם)
ודרך אגב כמה שיותר "רעש" יותר טוב שוב שוב טעם אישי דה קולינג שקטים מדי (נכון גם למיוז יש שירים שקטים פה ושם אבל אני חולה עליהם)
J Jed The Humanoid New member 11/10/02 #43 אבל השירים של מיוז מיוחדים! יש בהם מן קסם כזה, שאין ללהקות אחרות. במיוחד Uninternded, ובכלל השקטים שלהם! או משהו כזה.
אבל השירים של מיוז מיוחדים! יש בהם מן קסם כזה, שאין ללהקות אחרות. במיוחד Uninternded, ובכלל השקטים שלהם! או משהו כזה.