מי זאת הלהקה הזאת?

דעתך,

אסיים דיון מרגש זה במשפט היחיד שעולה לי עכשיו לראש: הגדרות הורגות מוסיקה.

HuRLeY GiRLY

New member
חההה.. לא קרוב לפופ! איזה בולשיט

אם יש להם גיטריסטים ומתופף זה לא הופך את זה לרוק.. או רוק "רך"... פחחחח אתה רוצה רוק רך.. רוק רך זה coldplay או travis

אם הם פופ

אז גם דה קוליג פופ
תשמע את האלבום הראשון של טראוויס, רוק בריטי למהדרין. וגם השני, ממש מופתי. השלישי דיי פופי, אבל אפשר לומר שזה רוק רך.

Dror Lavie

New member
דה קולינג הם לא פופ

האלבום האחרון של טראוויס כמו שאמרת: פופ, ואם הוא רוק קל אז דה קולינג רוק כבד, אבל דה קולינג הם לא רוק כבד אז זה פופ מתקתק אני לא ממש זוכר את השירים הישנים של טראוויס ככה שאני לא יכול להגיד מה הסיווג אבל אני מבטיח לך: דה קולינג זה רוק, לא כבד, לא מטאל, רוק רך..! TC RULEZ! FUCK YOU ALL! זין על כולםםםםםם! דרור

הם לא פופ

הם בריט פופ, הם אינדי. אין להשוות לדה קולינג, שזה, רוק רך. או משהו כזה. ממ, גישה בוגרת.

Dror Lavie

New member
ויש הבדל בין בריט פופ לרוק ../images/Emo6.gif

לה לה לה ניכנעתתתתתת!

p i x i e

New member
אתם לא יודעים מזה רוק?!?!

בושות...רוק זה לא רק מטאליקה נוירוונה...אגב נירוונה זה גראנג למעשה הם המציאו את זה...רוק יכול להיות בהרבה מישורים דה קולינג הם סוג של רוק אבל מהרך שביותר. לינקין פארק?!?!?!?*מקיאה* זה ניו מטאל *מקיאה* וזה הדבר הכי מגעיל שיכול להיות בזרם החדש של הרוק*מקיאה*. ודה קולינג אומנם עושים מצב רוח מדכא אבל אין מה לאמור הם משנים את כל המחשבה על העולם שלנו.הם נותנים גישה שונה לעולם...שימשיכו כך! כן כן זאת אני שקטלה אותם בהתחלה...אגב לא הצגתי את עצמי...אני שרון...נעים להכיר אנשימים|:)|

Dror Lavie

New member
היי שרון

חמודה, ניו מטאל מגיע איפהשהוא מתוך רוק, אל תשכחי את זה :) דרור

Dark Muse

New member
איזה חולי נפש רק שאלתי מי הם

דרך אגב נירוונה זה רוק מטאליקה זה מטאל ולא כל מה שמופיע באמ טי וי זה פופ (בולשיט הכי גדול ששמעתי בחיים שלי) כי גם נירוונה וגם מטאליקה עשו קליפים לא מעטים אני אשמע אותם ונראה איך הם נשמעים דה קולינג

Dror Lavie

New member
../images/Emo12.gif זה שאני שרוט זה לא אומר שאני

חולה נפש! התנצלות ומיד
!

Dark Muse

New member
סליחה לא חולי נפש... שרוטים כמוני

דרך אגב הם נשמעים כממממממממעט בידיוק ניקל באק!!!!! :(and duh muse rulez all)

למעלה