מי זה באמת-שמע ת"א הכל מאחורי קלעים

תודות לשובבה ולילך שמפגינות

את אהדה לעיר חיפה ובלי קשר לת"א אתם צריכים להבין מה משה עולל לחיפה וגם כן שמע ת"א מנסה לשקםפ את תדמית של משה איבגי בעיני הוא פרטנר כמו ערפאת אפשר להשוות מנצל את כוחו ומחכה לחזור לפיסגה ולקבל תפקיד שיפריע לחיפה לקיים מסיבות לא הגיע הזמן שחיפה תעלה על מפה בכך אנו קוראים למשה.א להתפטר לא לבוא לשמע עד שיבינו מי אלו הצוות שעובד בגוף שלם כפי שלילך אמרה הידד....

lilch

New member
מי זה באמת-שמע ת"א הכל מאחורי קלעים

הגיע הזמן שתדעו על שמע ת"א אינכם יודעים שום דבר כי עד עתה הסתירו היטב ובראש המסיבות שהם עורכים זה משה. איבגי אתם בכלל לא תוהים למה הוא לא מפרסם את שמו? אנמק לכם- כל זה בגלל הסיפור שמשה אומר שחיפה הטילה חרם לא לבוא למסיבות שלו וזה בצדק . אנמק לכם= משה איבגי מניפולטור עשה חיים קשיים לחיפה בזכות לב ברימן חיפה על מפה גם ב"ש משה לא הסכים שחיפה תעשה מסיבה יותר משניים ולב שדאג לחיפה הרגיש מקופח ונלחם על זכויות למען חיפה ומה שהכי גרוע כנקמה לחיפה משה עשה מסיבה סוף השנה תחרות מלכת יופי כולל טיסה ואף אחד לא ידע מחיפה משה הסתיר היטב שלא נדע ידע שיש הרבה חיפאיות יפות וגם כן התחרות לא התנהלה ביושר הידעתם אחות של משה היהת שופטת זה הוגן? לכו לברר. מה שקורה פה זה שאחד מצוות חיפאים פנה לשמ"ע לשאול מה קורה עם שיתוף פעולה שמע ענתה בקרירות כמו כן אמרה לא להביא הזמנות חלפרסם ולא לעלות לבמה להסביר שיש מסיבה כל כך נתעבתי לשמוע בכל מסיבות היו אנשים שעולים על במה ומסבירים שיהיה מסיבה במקום אחר הרי זה דמוקרטיה לא? גילינו שמה .יבגי עובד מאחורי הבמה ומנסה לרכוש מחדש את מוניטין שלו ולהשכיח מה עשה לחיפאים ולב"ש אם אתם תוהים מה עשה שאלו ואנמק שוב כולם יודעים מי זה משה.א מה שאני מנסה לומר שעם משה אין טעם לשיתוף פעולה כי הוא אדם שאוהב לעבוד לב דואתם יכולים לשאול את כל אנשים שהיו בצוות שלו לפני שנה כולם התפטרו משום שלא עשו שום דבר לשאלות נוספות שלחו ואענה בשמחה. מקווה שתבינו מי זה שמ"ע ת"א.. ומאחלת הצלחה למסיבה של לב בסנטה קלאוס חרמו שמעתי שהסרט יצא פיצוץ וגם לאבישי מאחלת מסיבה מוצלחת

ללילך- תודה רבה ../images/Emo6.gif

לילך שלום לך שמחתי לקורא את הודעתך בפורום ולראות עד כמה את תומכת בחיפה וגם ב"ש, שמעי לא היה צורך לספר אך אם כבר פירסמת זה מאוחר להבא נסי להבליג או.קי אני מבין אותך וצוות חיפאים מנסים ככל יכולתם לטפל בפרשה של משה.א אנו מודעים שהוא עובד בשמע ועושה מאחורי גב כמו כן מנסה לרכוש את אמונה של חליפאים ולהפיל אותם אנו יודעים שמשה רוצה לקבל תפקיד רכז נוער ויעשה הכל בשביל זה ואנו נתכונן נפשית למאבק הזה משה.א אם אתה שומע או קורא אני פונה אליך שוב בפעם 10 אנו צוות חיפאים גוף אחד עם אחד מאוחדים לא ניכנע לך כלומר לסחיטות שלך ועוד דברים. משה אתה תצטרך לדעת מה זה שוויון ולילך צודקת בסיפורים שלה לעולם לא נשכח מה שעשית לחיפה ולאבישי נגב שעשית ממנו צחוק. חבל מאוד. הגיע הזמן שצעירים יתעוררו ויבינו לאן הם הולכים שמע היא מקום נפלא רק חבל שלא מודעת את מי היא מעסיקה וזה מאוד חבל אדם שחיבל זמן רב במסיבות של חיפה ומחכה לכישלונה ואין זה ניתן נכון חיפאים? ובאשר לגולשים מת"א אנו דווקא רוצים בשיתוף פעולה אך משה.א שעובד שם אינו מאפשר לנו אם יש לכם שאלות נשמח לענות. אינו רוצים מלחמה רק שלום ושיתוף פעולה נהדרת . וכאן אני מסיים בו שאני קורא לאחדים אנשים שאני מכיר לא לנסוע לשמע" תא אחרים שילכו תיהנו ומקווה שלא תיפלו לפח כי ככל שתקרבו לבן אדם זה תעברו שטיפת מוח וזה חבל מאוד אני רק רוצה שיהיה כל טוב ותודה ללילך התומכת.

LordNor

New member
רגע... אתה רומז לנו לא לנסוע למסיבה

ביום חמישי בת"א???? רק בגלל שאתם רוצים להתנקם במשה כמו שעשה לכם????

לרפי שלום....כן אך לא הבנת מה הכו

לא הבנת מה כוונה משה לא רק התנקם אלא עשה חיים קשים לקהילה נוער של חיפה זה היה עוד בזמנו שהיית קטן עד שבא לב והצוות שלו חוללו מהפיכה כלומר גרמו שאח"א יפטרו אותו ושמע אימצה אותו בלא ידעיתה שמשה.א הוא זה שפגע ברוב צעירים יש לך הרבה מה לשמוע ולכן כואב לי הלב אם משה.א ינצל את הזמן שלא היה רעש בפורום של אלישי וכעת חיפה חוזרת בגדול ותראה למשה.אשחיפה עדיין חייה ולכן חשוב לי טובת הנוער עוד שאלות?

מי שבא לשמ"ע (תל אביב) הוא בוגד/ת

אני מופתעת שלא שמעת על משה איבגי! בגללו חיפאים סבלו!לא נתן לארגן מסיבות בחיפה! לכן פיטרו אותו מאח"א! כעת הוא עבר לעבוד בשמ"ע ועדיין מנסה למצוא דרכים לפגוע בחיפה! לא מרשה למארגנים מסיבות לפרסם על מסיבות שלהם מה זה !? הכי חוצפן! שוב אומרת לכם! אם יש כבוד לחיפאים אז אל תבואו למסיבה ! ביום חמישי הזה המון חברים שלי החליטו לנסוע למקום אחר! לבאולינג!יותר כייף ומצפוני נקי! אל תשכחו שמשה איבגי - הוא בן אדם אלים! כל בנות שהיו חברות שלו-סבלו! תודה ללב ברימן שהוא החליט שמסיבת סילבסטר תתקיים בח י פ ה !

כמה שיש אש בשטח...

אכן משה לא יודע ללחום למען צדק של מסיבות.כל הכבוד למארגנים לב וצוות שלו (מי הם?).הודית ללב וזה טוב אבל מה עם אלישי?נדמה לי הוא אלישי אחראי על לב.יש גם להודות לאלישי קצין נוער שאישר את מסיבה שתתקיים בחיפה ולא בת"א.הוא יש שכל להיות ניוטרל בין חיפה לת"א.אוקיי בהצלחה

ללילך ולשובבה

לילך, הודעתך נחמקה כי טענת דבר בלתי מבוסס על משה. זהו שקר, כיוון שאין לך מקור מהימן לדעת האם זה נכון או לא. הנך מתבקשת בעתיד לשפוט אדם על פי מקצועויותיו בלבד. כנ"ל השובבה.

lilch

New member
לאחראית הפורום למה מחקת

את הודעה שלי יש להם הזכות לדעת ולאחד מצוות צר לי שהוצאתי הכל פשוט מגיע לנוער התמים לדעת מי זה משה.א ומה הוא מתכנן לעשות לנצל את התמימות שלי נא להחזיר את מה שמחקת כתבתי הרבה בשביל טובת הגולשים נא להחזיר את מה שכתבתי תודה לילך

lilch

New member
יופי וסליחה שוב על הצפה זאת

משום שאני רוצה שתזדהו עימי מה קורה ולאי כך אם יש לכם כבוד לחיפה וב"ש אל תבואו יש מסיבות בסילבסטר מסיבה על טיסה לאמסרדם זוגי זוגי 4 ימים ואלההה איזה פיצוץ ועוד סרט של הבמאי הגדול ביותר בזמנים של אוכלסייה חירשים לב ברימן סרט- סנטה קלאוס חרמן עם שחקנם מאוד מוכרים חלק מחיפה חלק מת"א מראה שיתוף פעולה ואללה יאללה חכו למסיבה ב28 לחודש יאללה חכו ואחרי זה יש מסיבה בראשון לציון וגם ב"ש . שמשה.א יעריך את שיתוף פעולה ויבין מה זה שיתוף פעולה עליו ללמוד עוד דברים

יוני תא

New member
לצוות חיפאים ולאחרים

מה קרה שאתם לא באים שמעתי שהרבה לא באים בגללכם אני מבין שמשה.א דפק הרבה פעמים חיפה אך שמע לא אשמה בזה בבקשה אני פונה למנהיג חיפה לב ויועצו האישי תומר תגידו לחברים שלכם לבוא כי חלק מחברים משלי לא באים ואני בעצמי תמיד שמח לראות חיפאים אף שוקל לא לבוא לב אני מכיר אותך אתה מניאק ותומר המכונה "מוח" עוד אפגוש אותך ניפגש בסילובסטר אני יודע שיהיה פיצוץ שמעתי על סרט אם לא תבואו תודיעו לי אני לא אבוא שלכם יוני

ליוני היקר שלום לך

מה שלומך הבנתי את הרמז שלך תבין אנו פשוט מגנים על שם חיפה לא רוצים שהיא תימחק על מפה וזאת פשוט נקמה של משה.א לרכוש אמונה ולהפיל אותנו כך הוא פועל שמע חבר יקר אל תבוא לשם אם תרצה אין אנו מכרחים אותך תעשה מה שטוב ולפי שיקול דעת אם איכפת לך מחיפה ואינך רוצה שיקראו לך בכינוי בוגד אז תבין אשמח לראותך בסילבסטר חבר אחד מצוות חיפאים. לבן אדם שלוחם למען צדק אכן אלישי תרם הרבה אך הזיק קצת אפשר לומר שהוא בעל השפעה לחירשים אך מי ששינה את המפה הוא לב ברימן ויועצו האישי תומר.ד לכן יש להוריד כובע לפניהם הם נותנים את נשמתם לפעילות נוער הידד להם גם כן רן זינו ועידו שתרומים בצורה אדירה וגם אורטל

SLIM-SHADY

New member
תרגעיו!

אולי משה לא העריך את נוער חיפה, ואני מסכים שזה לא בסדר אבל מספיק עם הדיבורים האלה! מה זה פה? צהובון? אתם נראה לי שממש שונאים אותו אבל זה ממש עבר כל גבול! תחשבו איך אתם הייתם מרגישים עם היו עושים לכם את זה? תל אביב הרבה יותר רחוקה מחיפה ונראה לי שמשה רצה לחסוך ממכם את הנסיעה כפי שכתבו בפורום, שזה עולה הרבה כסף. אני לא מנסה להגן עליו אבל אני מנסה להחזיר את הפורום למצב של פעם. שכולם דיברו על כל מיני דברים ולא הסיתו אנשים נגד אנשים אחרים. מקווה שהפורום יהיה מקום כיפי..... slim shady

-תגובה to slam-shad

שלום לך אינך מבין בכלל אין קשר לחסוך נסיעה הוא לא רצה לתת לחיפה לקיים מסיבות אסר על חיפה לקיים מסיבות תבדוק פעמיים לפני שאתה שופט וזה חבל אתה לא מודע בכלל למעשיו הנוראים שעשה חחיפה תיכננה מסיבה ליל אהבה לפני שנה ומשה איים עלינו לבטל עשה לנו חיים קשיים לא רצה שהכסף תהיה בקופה של נוער חיפה רצה לקחת לעצמו וזה סיפור הכי מגעיל ממליץ לך לבדוק את הנשוא בזכות אלישי קצין קשר נוער ארצי הצלחנו לקיים וגם בזכות לב ותומר וצוות שלו. תודה ותחשוב לפני שאתה כותב. וזאת למען נוער שידע לאן הולך

לגילתוש

שלום לך כמו שהסברתי הרבה פעמים ואסביר לך שמע אשמה בכך שהתעלמה מאיתנו ולא ראתה בנו באותו גובה עיניים וזה חבל מאוד והיא העסיקה את משה.א וזה פוגע מאוד כי משה לוקח סמכות ואינו רוצה לעבוד עם חיפה כלומר עם מארגן המסיבות ולכן זה הסיבה וחבל לי מאוד ובטחוני שינמקו לך סיבות אחרות אני תמיד אהיה מוכן להיפגש ולנמק הכל

גילתוש!

New member
אהה

כן אני יודעת שמשה עובד בשמע ת"א שמפני אני גרה בת"א ומאוד קרובה לשמע ת"א.. ולא נעים לי לשמוע ממכם שמדברים על שמע ת"א בדברים לא טובים ואתם הורסים לנו מצב... אין לי ברירה כי משה מדריך שלנו בקבוצות קטנות-(לפי כיתות) תמיד אנחנו יוצאים הביתה עם מצב רוח טוב והרבה צחוקים... ולמה אתם מדברים שמפני כולם רואים אתכם מדברים עליו...משה יכול לתפוס ויהיה סיבוך יותר..אז בשביל מה???????

לגילתוש

אני אכן מבין אותך ומודע למה שקורה משה צריך להבין והוא בטח שומע מה שקורה זה הבעייה והוא עוד יבין שצריך להתמודד אם תכירי קבוצה הבוגרים שנשרו תביני על מה אני מדבר אחד מצוות חיפאים

golf

New member
על שמע!

תיראו שמה שאתם מדברים על שמע ועל משה אביגי תבינו שאלה אחד אם אתם רוצים להינות בחיים ולפגוש את חברים בשמע תבואו בכייף ולא בשביל שמועות כאלה ופי דעתי עצה קטנה תפסיקו לדבר על שטיות שמי שרוצה לבוא להינות בשביל עצמכם בבמקום להישאר בבית תבואו עם מצב רוח מרומם כל טוב להם!

גילתוש!

New member
יופי אתה מבין יותר מכולם

מי שמדבר ומרכל על שמע ומשה איבגי הוא כזה מעצבן ורכלן מצטערת לי להגיד לכם...לא מתאים לכם לדבר כאן אלא ב-4 עיניים או יותר מ-4 עיניים זה הכי טוב שישששששששש..!! טוב תודה ואני מקווה שלא תדברו על זה יותר. ומקווה שלא תכעסו אותי שמה אמרתי במשפט הראשון תדברו בכייף ,חג אורים שמח וכל טוב.

למעלה