קצת סדר בבלגן
היי לכולם, שמי עידו רושינק ואני מחיפה, ואני כבר קצת בוגר אך אשמח לכתוב כאן בשביל לסדר כמה דברים לא נכונים. ראשית, בעניין משה איבדי ושמע ץ"א אל לנו להתערב במקום עבודתו של משה איבגי בשמע ת"א ואבוי לנו אם משה יסלוק או יפוטר משמ"ע רק בגלל הסתה ומילים ורכילות כאן. הרי פרנסה זה הכי חשוב, איני רוצה להיות גדול מכם אך אתם רק תלמידים ועדיין לא מבינים את חשיבות שמירת מקום עבודה, ואם יש חלק מכם טוענים שלא נכון, אכבד אותכם, אך בכל מקרה זה נכון. דבר השני, מה שאבישי כתב שחיפה מתכונת לעשות מסיבה ב24 לחודש פבואבר זה לא מדוייק כי ב24 לפברואר זה יוצר ביום שני... וצוות חיפאים בטח לא עושים מסיבה ביום שני, בקיצור מהומה על מאומה !!!!!! זה ממש בזבוז זמן לגמרי, מי רוצה לבוא לשמע ת"א להנות בלי קשר מי שעובד שם ומי שלא אז שיבוא ויהנה שם. הרי זה כסף שלו. ואני מקווה שלמרות מילים הסתות שלא לבוא במילים מפורשות לגמרי זה אכן לא יקרה במציאות. ואם כן אז לאיזה אנשים בעלי כוח שליט הם הפכו, וזה חבל. אני מתנגד ל"אחד מצוות חיפאים" שאומר במפורשות לא לנסוע לת"א. איני מסכים עם מילים "אל תבואו למסיבה בשמע ת"א" למרות שאני מחיפה, לא מעניין אותי מה אומרים לחץ חברתי, אם אני רוצה אז אני בא מבלי לחשוב פעמיים. דבר נוסף נמאס לשמוע כל פעם מחדש על משה, זה כבר נדוש, כבר פעמים אפשר לחזור על זה בכלל ? ואני בעצמי איני יודע אם זה נכון או לא חיים פרטיים אמורים להשאר חיים פרטים ולא להפוך להיות ספר פתוח. בכל מקרה שמ"ע ת"א ואח"א מעולם לא עבדו ביחד בעניין מסיבות אז ממתי מצפים שיהיה כך בן-לילה, אם שמע או צד שני אינם רוצים אז לא צריך. אני אומר בבירור ש"אחד מצוות חיפאים" כותב במילים לא יפות בכלל נגד שמע ומשה איבגי, וזה חבל, למרות שאולי דברים נכונים, אך לנקום ? מה זה כאן מערבון פרוע ? לא מספיק שאח"א פיטרו ? צריך גם לפטר את משה משמע ? צריך גם לגלות את משה לחו"ל ???? אם חיפאים מרגישים ניצחון נראה שרוצים עוד.. עד כאן ! עיזבו כל אחד לנפשו, ופתחו בדף חדש, עבור כולם. ולא לחפור כל פעם מחדש בפצע. לא מעניין אותי היסטוריה, (רוצים היסטוריה, לכו למוזיאון) זה כבר בערך לפני שנה.. זה המון זמן עבור קהילת חירשים. מקווה שהכנסתי קצת סדר ואם לא, אז נסיתי כמה שיכולתי.. טוב ותמשיכו כך וחבל.