מי זה באמת-שמע ת"א הכל מאחורי קלעים

לגילתוש ושלומי

שלום לכם אני מבין אותכם אך אינכם מבינים את כל הסיפור מכיוון שאתם לא מחיפה חיפה לא מקיימת מסיבות בגלל משה.א ויש תחרות שנים בין בורלא לאח"א ולהמ כי משה עבד שם ולא נתן לנו חופש פעולה אתה לא מבין מה אנו רוצים ולכייף בשמע נו באמת שמע הי לא כמו פעם אין אקשן תכונית זאת נו באמת תתעוררו מסיבות כמו של לב הן זה שמחייה אותנו יאללה תבינו מה אני מדבר

לשמ"ע ת"א ןלצוות חיפה

שלום לצוות חיפה ושמ"ע ת"א! אני אבישי רכז צעירים בב"ש אני רואה שיש פה בלגן ולכן צריך לשתף פעולה ! צוות חיפה קבעו מזמן והם מארגנים ב2-24 מסיבה בחיפה וגם בב"ש מארגן 2-1מסיבה בב"ש .אנחנו מנסים לבנות את העתיד במיוחד בשביל לצעירים! אני מבקש מכם(שמ"ע ת"א) שאתם צריכים לכבד בבנו ואסור להרוס ! אם לא תכבדו בנו ואז אני אודיע לחבר´ה בב"ש לא לבוא לשמ"ע ת"א! אני מבקש מכם יפה מראש! נא ואסור לנתת לנו להרוס ולכן אתם צריכים לחשוב פעמיים !!! תודה הרבה ממני אבישי נגב רכז צעירים ב"ש!

אני ממש לא מבין את העיניין של שמ"ע

התוכלו בבקשה להסביר לי, למה שמ"ע ת"א, שאני מת על זה, אומרים פה דברים, שמ"ע חיפה, ב"ש, ולא הבנתי אף מילה האמת... ולמה להיות מסוכסכים? הרי שמ"ע חיפה אמור להיות אותו גוף כמו שמ"ע ת"א? מישהו יוכל להסביר לי, בנימוס, את מה שקרה? אני לא מעודכן...

למלתעות

שלום לך כנראה שלא הבנת נכון מה שקורה פה הוא זה שמשה.א הורה לרווית שאף אחד מצוות חיפה יעלה על במה ויכריז שיש מסיבה בחיפה ואף אסר עלינו להביא הזמנות ויש סיפור חשבון שדפק את חיפה לא עידכן אותנו בנוגע לתחרות יופי וזה עצוב ועוד מלא סיפורים נסה לקרוא שוב

שמ"ע ת"א

שלום לצוות חיפה ושמ"ע ת"א! אני אבישי רכז צעירים בב"ש אני רואה שיש פה בלגן ולכן צריך לשתף פעולה ! צוות חיפה קבעו מזמן והם מארגנים ב2-24 מסיבה בחיפה וגם בב"ש מארגן 2-1מסיבה בב"ש .אנחנו מנסים לבנות את העתיד במיוחד בשביל לצעירים! אני מבקש מכם(שמ"ע ת"א) שאתם צריכים לכבד בבנו ואסור להרוס ! אם לא תכבדו בנו ואז אני אודיע לחבר´ה בב"ש לא לבוא לשמ"ע ת"א! אני מבקש מכם יפה מראש! נא ואסור לנתת לנו להרוס ולכן אתם צריכים לחשוב פעמיים !!! תודה הרבה ממני אבישי נגב רכז צעירים ב"ש!

המרחפת

New member
אנשים

אני מבקשת שהדיון יסתיים בנקודה הזו. אני באמת לא חושבת שזה ראוי לכבס כאן כביסה מלוכלכת. זה צריך להיות בשיחה אישית בין צוות החיפאים, שמע ומשה איבגי, אם יש צורך. בהחלט, אבל בהחלט לא כאן בפורום. כל ביקורת שהיא ביקורת אישית על משה איבגי ולא עליו כאיש מקצוע, נראית בעיניי רכילות צהובה ומופרכת. חברי הפורום (ואני בכללם) מרגישים מאד לא בנוח עם זה.

למרחפת סליחה את לא יודעת מה

את מדברת רכילות נו באמת אם היה רכילות למה לי להתעסק זה רק לאנשים שמשעמם להם בחיים אני בתור תפקיד אחראי על פורומום בצוות חיפאים עלי להשגיח מה דעת של הנוער וחשוב לנוער לדעת ורוצה הוכחות אין בעייה אביא לך כמות של בוגרים שעבדו עם משה יעעידו על כך. אז עשי לי טובה אל תשפטי סתם, בשבילנו זאת הכרזת חירום אפילו אבישי רכז ב"ש איתנו ואנו התאחדנו ויש תל-אביבים שנגד משה ומחכים לזמן הנכון לשלוף קלף אז מקווה שאת מבינה אותנו יחי חיפה ב"ש ות"א בלי משה.א שיהיה מדריכה או מדרכיך חדש למה שלא את העיקר שיתוף פעולה...............

לשמע ת"א וצוות חיפה

אם אנ עדיין רואה אין תשובה משמ"ע ת"א לא מכבדים בנו ואז בערב אני בטל את הסעה והודיע לכל חבר´ה ב"ש לא לבוא לשמע! אני מחכה לשמוע עד ערב! אם שמ"ע ת"א תכבדו העיקר לשתף פעולה עם צוות חיפה וב"ש וגם אנחנו נכבדו בכם! ממני אבישי רכז צעירים ב"ש!!!

זכות ביטוי ניתנה לחיפאים צריך?

אני פונה אל הנהלת הפורום להתיר את חופש ביטוי וליישם אותו בפורום שלכם. חופש ביטוי שניתן לכל אדם לבטא את דעתו ואפילו להתבטא בחריפות נגד אחרים ככל שלא עובר גבול הסתה ופגיעה פיזית באדם. בישראל שזאת מדינה דמוקרטית שיש חופש ביטוי ככל שזה לא פוגע בבטחון לאומי של מדינה או ומוביל הסתה ופגיעה פיזית. אני חושב על הנהלת הפורום ליישם את חופש ביטוי,אם חיפאים רוצים להגיב ולעשות חרם,כמו שאמרתי לכמה אחדים בכאן בפורום חרם שזה תהליך דמוקרטי טהור,כמו גוש שלום תנועת שמאלנית עושה חרם על מוצרי התנחלויות או אגודנ נגד ניסויים בבע´ח עושה חרם על חברות שעשו ועדיין מבצעות ניסויים בבע´ח. כפי שאורי אבנרי איש רוח וסופר גדול ופעיל במחנה שמאל אמר חרם שזה חלק מתהליך דמוקרטי שחלשים מבצעים על חזקים שהם נוקטים בתהליך הזה. יש זכות מלאה לחיפאים לעשות חרם על משה אביגי שעבורם שהוא לא פרנטנר.. יש זכות מלאה לצוות חיפאים לעשות חרם מחוסר ברירה,משום אין הם רואים אופק בתוכנית הסכם שלום בין נוער ארצי בא.ח.א לשמע בת´א. אני תלאביבי גאה ואנני תומך באף אחד רק בצד שהוא צודק..לדעתי פה צד חיפאים צדק בגדול והיה זוכה בבג´צ..

לציפור מטורלל

ללא ספק מטורלל שמע מה אתה מנסה כל אחד יכול להביע מה שרוצה ובנוסף להגנה על עירו לא פשע לצאת להגן? האם אין זה שמפלגות מביעות דיעות קיצוניות לא? כמו שאני מביע וזאת האמת והיחידה ואתם מוזמנים לדעת הכל. כך שממליץ לך לא לשפוט. וזה עצוב מאוד שאינך מזדהה עימנו מראה על חוסר רגישות אולי מכיוון שלא עברת דבר כמו שאנו עוברים. מקווה שאני כבר העברתי לך מסר.

לציפור מטורלל

סליחה וכל הכבוד לך איזה שפה עשירה אתה משתמש בטח אתה פוליטקאי אה? חבר כנסת? אתה צודק המשך ככה

לציפור המטורלל

אנחנו לא בטוחות על מה אתה מדבר.... לא מחקנו הודעות, של אף אחד מהצדדים, וכולם אמרו את אשר היה להם לומר. חופש הביטוי הותר וניתן עד כמה שתואם את תקנון הפורום. המנהלות

idogilad

New member
קצת סדר בבלגן

היי לכולם, שמי עידו רושינק ואני מחיפה, ואני כבר קצת בוגר אך אשמח לכתוב כאן בשביל לסדר כמה דברים לא נכונים. ראשית, בעניין משה איבדי ושמע ץ"א אל לנו להתערב במקום עבודתו של משה איבגי בשמע ת"א ואבוי לנו אם משה יסלוק או יפוטר משמ"ע רק בגלל הסתה ומילים ורכילות כאן. הרי פרנסה זה הכי חשוב, איני רוצה להיות גדול מכם אך אתם רק תלמידים ועדיין לא מבינים את חשיבות שמירת מקום עבודה, ואם יש חלק מכם טוענים שלא נכון, אכבד אותכם, אך בכל מקרה זה נכון. דבר השני, מה שאבישי כתב שחיפה מתכונת לעשות מסיבה ב24 לחודש פבואבר זה לא מדוייק כי ב24 לפברואר זה יוצר ביום שני... וצוות חיפאים בטח לא עושים מסיבה ביום שני, בקיצור מהומה על מאומה !!!!!! זה ממש בזבוז זמן לגמרי, מי רוצה לבוא לשמע ת"א להנות בלי קשר מי שעובד שם ומי שלא אז שיבוא ויהנה שם. הרי זה כסף שלו. ואני מקווה שלמרות מילים הסתות שלא לבוא במילים מפורשות לגמרי זה אכן לא יקרה במציאות. ואם כן אז לאיזה אנשים בעלי כוח שליט הם הפכו, וזה חבל. אני מתנגד ל"אחד מצוות חיפאים" שאומר במפורשות לא לנסוע לת"א. איני מסכים עם מילים "אל תבואו למסיבה בשמע ת"א" למרות שאני מחיפה, לא מעניין אותי מה אומרים לחץ חברתי, אם אני רוצה אז אני בא מבלי לחשוב פעמיים. דבר נוסף נמאס לשמוע כל פעם מחדש על משה, זה כבר נדוש, כבר פעמים אפשר לחזור על זה בכלל ? ואני בעצמי איני יודע אם זה נכון או לא חיים פרטיים אמורים להשאר חיים פרטים ולא להפוך להיות ספר פתוח. בכל מקרה שמ"ע ת"א ואח"א מעולם לא עבדו ביחד בעניין מסיבות אז ממתי מצפים שיהיה כך בן-לילה, אם שמע או צד שני אינם רוצים אז לא צריך. אני אומר בבירור ש"אחד מצוות חיפאים" כותב במילים לא יפות בכלל נגד שמע ומשה איבגי, וזה חבל, למרות שאולי דברים נכונים, אך לנקום ? מה זה כאן מערבון פרוע ? לא מספיק שאח"א פיטרו ? צריך גם לפטר את משה משמע ? צריך גם לגלות את משה לחו"ל ???? אם חיפאים מרגישים ניצחון נראה שרוצים עוד.. עד כאן ! עיזבו כל אחד לנפשו, ופתחו בדף חדש, עבור כולם. ולא לחפור כל פעם מחדש בפצע. לא מעניין אותי היסטוריה, (רוצים היסטוריה, לכו למוזיאון) זה כבר בערך לפני שנה.. זה המון זמן עבור קהילת חירשים. מקווה שהכנסתי קצת סדר ואם לא, אז נסיתי כמה שיכולתי.. טוב ותמשיכו כך וחבל.

hubk !!ֱ

New member
אני לא מבין אותכם (חיפאים)

אני בשמע ת"א כייף לי בשמע , יש שאלה למה אתם שונאים את משה אביגי עשה לכם אני חוץ בזה לא שונא את משה , אתם מדברים לא יפה על שמע ומשה , זה קצת לא מנומס נכון , אתם אומרים שאנחנו לא מזמינים אותכם בגלל משה מה הוא מחליט וזה לא נכון שמע היא במצב קשה אתם צריכים להבין יש שאלה למה אף פעם שמע חיפה לא הזמינה את שמע ת"א אף פעם לפני לפני 30 שנה עד היום לא הזמינה אותנו, מה אתם עושים חשבון , חוץ בזה אני לא שונא את חיפאים יש לי חברים חיפאים , אני מקווה שתשכחו בזה ואל תדברו על שמע ת"א לא כדי לכם לעשות זאת אם תעשו זה יהיו הרבה בעיות זה מסבוך יותר מדי אל תעשו זאת אני אומר לכם אתם לא מכירים את שמע ת"א הם במצב קשה יודעים למה לא מזמנים את חיפאים בגלל בטיול ה4 ימים חלק חיפאים עשו בושות עשו משהו לא יפה אני לא אומר זאת ולא אומר שמות ככה שמע ת"א אמרו שהיא למדה לקח מחיפאים מבינים שמע כל זמן מזמינים אותכם ואתם הורסים זה לא יפה חוץ בזה אני לא מתערב אני רק מספר לחיפאים ושונאי מושה חיפאי ושמע ת"א

מה שמך?../images/Emo35.gif

hubk !!ֱ !!! מה שמך? אולי הנני מכירה אותך? בתודה מראש המתוקה123

liran b

New member
לכולם פה!! תכנסו בבקשה...

תראו ההודעה הזו הייתה יכולה להכנס לשרשור הארוך שלכם, אבל אני בספק עם מישהו היה קורא אותה. אז זה הולך ככה: אני לא חבר בשמ"ע ואין שום סיבה לזה שאני לא חבר שם , אני לא יודע ולא מכיר את מה שהולך בין שמ"ע תל אביב לחיפה ולב"ש , אבל באמת אנשים יש מסיבה שמטרתה לפי מה שאני רואה זה להפגיש את בני הנוער החירשים בארץ עם עוד בני נוער חירשים או לקויי שמיעה מכל הארץ. ואני לא מבין אותכם!??!? שימו רגע את עיניין היריבות (שלדעתי הוא מטופש ביותר) בצד ותלכו להנות , זה לא שיש לכם מסיבה כל שבוע , ואני קורא ורואה שאנשים לא רוצים לבוא תגידו באמת מה קורה לכם??!??!? המיסבה צריכה רק לעשות לכולם פה טוב , כולם יפגשו, באמת שאני לא מבין אותכם אנשים!!!!!!! ותגידו שאני לא יודע מה הלך שם בין כולם, אבל באמת שצריך להפריד בין זה לזה!!!! בין מה שהולך מאחורי הקלעים לבין מה שהולך לפניהם תבואו תהנו! תעשו חיים במצב הממש טוב של האנשים במדינה!!

לכולם פה!! תכנסו בבקשה

היי חברים אני רוצה להגיד כמה מילים .. אז ככה: אני חושב שאין כל היגיון בציפוף המסיבות... כלומר המסיבה של חיפה והמסיבה של משה איבגי התנגשו להם בימים קרובים מאוד וזה לא נראה לעין אז מה יהיה? המסיבה שלי גם קרובה למסיבה של משה .. ואני לא רוצה שנפסיד מסיבות ונבזבז כסף על כל מסיבה.. אני חושב שצריך שנשתף פעולה ונכבד אחד את השני .. אז אני רוצה לצין שזה לא טוב שתאריכי המסיבות יהיו צפופות אחד לשני. אני רוצה להגיד עוד דבר אחד והוא: בערך כבר 40-50 שנה אין התחשבות בצעירים ואחנו רוצים שכן יהיו התחשבות.. אז עלינו ליזום את זה!! אנחנו מנסים לקבל תקציב ולקדם אותנו הצעירים. יש מקום לתגובות? ממני אבישי נגב רכז צעירים ב"ש

למעלה