מי זה באמת-שמע ת"א הכל מאחורי קלעים

liran b

New member
לאחר קריאה נוספת

הגעתי למסקנה... שזה באמת קשור :) אז קבל ביטול על ההודעה הקודמת..

liran b

New member
או קיי פרטים עליי למי שלא מכיר

אותי שזה בערך כולם...... אני לירן בן 18 וחצי מישוב ליד נתניה.. אני לקוי שמיעה שומע רק באוזן שמאל.. אני חבר של עדי,שלי פילקר מן ושחר שהם גם פה :) אחלה אנשים .. ממ אני לא חבר בשמע למה אני לא יודע למה.. אבישי אתה לא נראה לי מכיר אותי :) ... ממממ.. לא נורא.. מה זה רכז צעירים..?

golf

New member
לצוות חיפאים וב"ש

ברצוני להגיד להם שמה שכתבתכם על שמע מראש אני לא מתערב בכל הדברים שאתם אומרים זה לזכותם להגיד אני מכבד את חיפאים וב"ש וגם את שמע לפני דעתי אתם ממש מדברים כמו ילדונים שמחפשים את חשבון ודין דיי מתי תתבגרו כבר תן לכל העולם של חרשים קטנה להינות בכל מסיבות שיש אם יש להם בעיה אל תפנו לכולם תפנו למשה אביגי שיש לכם את בעיה איתו ולא לנו מובן לכם כל טוב להם ותצליחו בהכל המסיבות וותכוניות שלכם המון הצלחה אשמח לשמוע חדשות טובות מה המסיבות שלכם תעדכנו לכולם כל טוב לכם!!!

idogilad

New member
אכן נכון מאד צריך לעשות הפרדה ויש ע

אנחנו ממילא קהילה חירשים קטנה ועוד רוצים לחלק למחנות.. בחייך... מספיק, הגיע זמן לאחד את שורות בזמנים הקשים כאלה. מה שכתב אבישי וLIRAN B כתבו נכון מאד וזהו מילים נכונים לגמרי !

idogilad

New member
הבהרה בעניין שלי

היי, שמי עידו רושינק, אני רשמתי כאן כמה דברים שהם עמדה אישית אך ורק עמדה אישית בלבד שלי. כל זה לא עמדה רישמית של צוות חיפאיים שאני נמנה איתם, שאני מבטא את שם כינוי שלי idogilad זה אומר שזה עמדה שלי בלבד ולא של צוות חיפאית. כמו בכל דמוקרטיה בכל צוות יש חילוקי דעות פנימיות, אך 100% רוב היא מייצגת את כל צוות. בזה אני אומר שבסופו של דבר עמדה שלי היא במיעוט ולכן דעה אחרת משלי היא עמדה רישמת של צוות חיפאית שאני נמנה היא עמדה רישמת של צוות ואין לשוות עם עמדה שלי. נא נסו והפרדו מעמדות שונות שלי ושל צוות חיפאיית. אז אני חוזר ואומר שמה שקשור לצוות חיפאית זה עמדה של צוות ולא עמדה פרטית שלי. תודה על הבהרה.

על מלחמה בין ת"א לחיפה

לדעתי אבישי צודק אנו צעירים מהווה דור בא של חירשים הגיע זמן שנתחשב בנו. אנו צריכים להגיע הסכם עם שמע ת"א וחיפה ונגב כי כל עיר רוצה לעשות מסיבה ולכל עיר מגיעה זכות לעשות מסיבה. שמע ת"א שולטת ורוב עושה מסיבות אז הגיע זמו שחיפה ונגב יעשו מסיבות. דדיייי לשלטון רודן של ת"א

לשמע חיפה וב"ש היקרים!

שלום לכם.. אחרי שקראתי את כל ההודעות בפורום ובמה ששמעתי על משה איבגי.. אני מבינה אותכם ולצערי על כמה שעברתם,יש בכם היגיון וצדק אך תראו, שמע ת"א לא מרגישים נוח מאוד אחרי שמסתים נגדנו בגלל משה איבגי!!! אני רואה מכעת כבר מתחיל הרבה בעיות והמון חברים לא יגיעו וחבל מאוד על כך.. אני מאוד רוצה לראות את כל החבר´ה מחיפה ומב"ש היקרים אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותם..אני ממש מקוה ששינתם את דעתכם ותבואו לכייף איתנו במסיבה מחר!! גם אני ומקוה שכל התלאביבים יסכימו כמוני שבטח נבוא למסיבות בחיפה ובב"ש באופן שווה מבלי קשר למשה איבגי!!! שלכם באהבה! חן..(אשמח לשמוע תגובות)

הודעה חשובה לקוראי פורום

כרגע קיבלתי דיווח לפרסם בפורום לתת אור ירוק לחיפאים ללכת לשם למי שרוצה לא חייב זאת בשביל לכבוד מנהל השמע שעימו שוחחנו אנו מבקשים כשתיפגשו עם משה.א תדעו מי הוא השטן בהתגלמותו ותיזהרו תיהנו לי שהולכים ונסו להישאר עירנים ולא לבור שטיפת מוח כי הוא יודע איך לדבר אנשים שמכירים את משה אתםן תדעו מה לעשות מאחל הצלחה. וזה רק לטובת מנהל שמע וטעות ענקית שלקח את משה כעובד שמע

המרחפת

New member
ל"אחד מצוות חיפאים"

בתור אחד שהוא חבר בגוף מייצג, אני מצפה ממך ליותר דיפלומטיה והתנהגות מקצועית. לא הפגנת אותה. מבחינתי, הורדת הרבה מאד מערכו של הצוות בעיני ובעיני אנשים נוספים. המרחפת

אנשים, מספיק!

אם אתם כל כך חייבים להמשיך לדוש בנושא בפורום ציבורי, תשרשרו !!!!!!!!!!!!!! זה לא קשה במקום הוספת הודעה חדשה לוחצים על הוסף תגובה ומונעים הצפה בפורום.

LordNor

New member
וכאן נשבר השיא של הפורום הזה....

השרשור הכי ארוך בתולדות הפורום....

brbrita

New member
מה קורה פה...?

מה איכפת לכם...? לכל אחד יש רצון משלו... לכל אחד חושב על עצמו ועושה תחרות ואל תגידו שאתם לא התנהגתם כך גם... לי לא משנה מי יותר טוב... הכי שחשוב הוא בילוי וכייף... ברבריטה לשעבר

Motti M 17

New member
הודעה לכל האומה הצעירה....

הייי כולם... אני חייב להודות בפני כולם שבאמת התעצבתי לשמוע על המריבה בין שמע ת"א לחיפה, מה אני אגיד... ממש החלפתי צבעים למשמע ההסתה נגד שמע ת"א שאני מאוד מעריך ואוהב, ונגד משה א. שאני אפילו לא מכיר אישית. בחייכם... למה לגרום לקרע מגעיל בחברה הלא שומעת (חרשים ולקויי שמיעה כאחד), שגם ככה לפעמים (אבל באמת לפעמים... בלי הכללות...) מנודה מחברת השומעים בגלל בעיית תקשורת...?? רק בגלל בחור שקוראים לו משה א.?? דיי... באמת.. הגזמתם... אנחנו (שמע ת"א) למסיבות בגלל ששמע ת"א דואגת להזמין אותנו ואנחנו באים רק בשביל להינות ולא לעשות חשבון עם משה או עם מי שזה לא יהיה... אנחנו לא אשמים בזה שמשה אולי (ת´אמת אני לא יודע אם הסיפור אמיתי אבל זה ממש לא רלוונטי...) "גונב" לכם את המסיבות. אני מנסה להגיד שזה לא הוגן שינדו אותנו מאחורי גבנו שהרי אנחנו בדיוק כמוכם. אם זה כל כך מפריע לכם הסיפור של משה א. זה לא אומר שאתם צרכים לצחוק עלינו או לנדות אותנו ממסיבות, אלא לחשוב על פיתרון חיובי... אנחנו צרכים להיות מאוחדים, להפסיק עם ההסתה של אחד כלפי השני. אנחנו לא רוצים לסגור חשבון עם אף אחד. כפתרון אני מציע שכולנו (הצעירים הכלל ארציים) בלי קבוצות ומריבות ובלי שאר הפנסיונרים שפותחים מריבות על חשבוננו ונקיים מסיבות מאוחדות... אומנם זה באמת נשמע כמו פנטזיה פרועה אבל אנחנו באמת יכולים לעשות את זה... אז... אני מציע לכם לחשוב על זה. אני הייתי נותן לכם את המספר האיי סי קיו שלי אבל המחשב שלי נדפק כל כך חזק שנאלצתי להשתמש המחשב של אחי... לא נעים... אז... אם אתם רוצים להגיב (אבל ברצינות... בלי הסתות וכל השטיות האלה...) אז אני אשמח... אגב, כל הכבוד למנהלות הפורום (שפגשתי אישית) על היוזמה... יישר כוח... ומי שרוצה להסית נגד משה א. מצידי שיפתח מועדון מעריצים או פורום לריכלות... רק לא פה... אז באמת... אני לא בא בטענות אל אף אחד אבל אני רוצה שיהיה פה שינוי של המעוות!

Motti M 17

New member
נקודה חשובה...

למרות כל שמועות הפרועות על שמע ת"א אתם חייבים לדעת שיש אנשים עם נשמות כמו זבולון, רווית, ורד, וכל אלה שבאמת אכפת להם... אני רק רוצה להודות להם מקרב לב על היוזמה ועל האיכפתיות שלהם כלפי חרשים ולקויי שמיעה. כל הכבוד, המשיכו ככה!!!

למעלה