הודעה לכל האומה הצעירה....
הייי כולם... אני חייב להודות בפני כולם שבאמת התעצבתי לשמוע על המריבה בין שמע ת"א לחיפה, מה אני אגיד... ממש החלפתי צבעים למשמע ההסתה נגד שמע ת"א שאני מאוד מעריך ואוהב, ונגד משה א. שאני אפילו לא מכיר אישית. בחייכם... למה לגרום לקרע מגעיל בחברה הלא שומעת (חרשים ולקויי שמיעה כאחד), שגם ככה לפעמים (אבל באמת לפעמים... בלי הכללות...) מנודה מחברת השומעים בגלל בעיית תקשורת...?? רק בגלל בחור שקוראים לו משה א.?? דיי... באמת.. הגזמתם... אנחנו (שמע ת"א) למסיבות בגלל ששמע ת"א דואגת להזמין אותנו ואנחנו באים רק בשביל להינות ולא לעשות חשבון עם משה או עם מי שזה לא יהיה... אנחנו לא אשמים בזה שמשה אולי (ת´אמת אני לא יודע אם הסיפור אמיתי אבל זה ממש לא רלוונטי...) "גונב" לכם את המסיבות. אני מנסה להגיד שזה לא הוגן שינדו אותנו מאחורי גבנו שהרי אנחנו בדיוק כמוכם. אם זה כל כך מפריע לכם הסיפור של משה א. זה לא אומר שאתם צרכים לצחוק עלינו או לנדות אותנו ממסיבות, אלא לחשוב על פיתרון חיובי... אנחנו צרכים להיות מאוחדים, להפסיק עם ההסתה של אחד כלפי השני. אנחנו לא רוצים לסגור חשבון עם אף אחד. כפתרון אני מציע שכולנו (הצעירים הכלל ארציים) בלי קבוצות ומריבות ובלי שאר הפנסיונרים שפותחים מריבות על חשבוננו ונקיים מסיבות מאוחדות... אומנם זה באמת נשמע כמו פנטזיה פרועה אבל אנחנו באמת יכולים לעשות את זה... אז... אני מציע לכם לחשוב על זה. אני הייתי נותן לכם את המספר האיי סי קיו שלי אבל המחשב שלי נדפק כל כך חזק שנאלצתי להשתמש המחשב של אחי... לא נעים... אז... אם אתם רוצים להגיב (אבל ברצינות... בלי הסתות וכל השטיות האלה...) אז אני אשמח... אגב, כל הכבוד למנהלות הפורום (שפגשתי אישית) על היוזמה... יישר כוח... ומי שרוצה להסית נגד משה א. מצידי שיפתח מועדון מעריצים או פורום לריכלות... רק לא פה... אז באמת... אני לא בא בטענות אל אף אחד אבל אני רוצה שיהיה פה שינוי של המעוות!