מי טוב למי !!

מוחמד5

New member
מי טוב למי !!

מה דעתכם על הבחירות בארה"ב !! מי טוב למי !! את מי הייתם רוצים לראות בבית בלבן !!

גידעון1

New member
ג'ון מקקין

למיטב הבנתי האיש שונא טרוריסטים כמו בוש... נו טוב בעצם אף אחד לא שונא טרוריסטים כמו בוש חח

shm490

New member
שחור בבית הלבן ?

קשה להאמין , החברה בארה"ב היא גזענית וקשה להאמין שהם יתנו לשחור להבחר כנשיא , אבל לאובמה יש שארם וכריזמה ואולי באמת יצליח לסחוף את הצעירים . לישראל הטוב ביותר הוא מקיין ולא הילרי ולא אובמה ,הילרי הקשוחה והמתוחקמת תלך על ביצוע מהלך כוחני באזור שלנו וישראל תאלץ לשלם מחיר כבד . אובמה עם היותו שחור נוטה לפשרות ותמיכה ב "מקופחים " שהפלסטינים מצליחים לסווג לעצמם . אבל בסופו של דבר הסנאט והקונגרס הם שקובעים בפועל ושם בינתיים לא יזוז דבר ישראל חזקה שם והתמיכה עצומה כך שבאמת לא משנה מי הנשיא .

klod bokevski

New member
החברה בארהב גזעניץ, אתה? מה פתאום!

אובאמה שחור-משמע הוא יתמוך בפלשתינאים ה"מקופחים" (?! הם לא מקופחים? המחנות פליטים זה ממש סביוני קיסריה מה?) יכול להיותשהוא גם שחור, וגם אממ..איך מנסחים את זה..בן אדם? לסנאט ולקונגרס יש הרבה כוח, אבל גם לנשיא יש הרבה כוח, בכלל במדינה שההשפעה שלה כ"כ גדולה,הנשיא האמריקאי תמיד יהיה איש עם הרבה השפעה,למרות שיש לו הרבה מגבלות(כמו כל מדינה דמוקרטית אחרת, לא?) ד"א, לאמבי למה אתה חושב שמקיין ה*רפובליקני*,יהיה יותר מתון מהילרי ה*דמוקרטית*, אין כאן איזשהי בעיה?

shm490

New member
יש לך יכולת נהדרת לאיבחון

אנשים ,כבר קבעתה שאני גזען , ולענין , לנשיא יש יכולת בקביעת מדיניות חוץ ויכולת מוגבלת במדיניות פנים ,אך כל מדיניות צריכה להיות מגובה בתקציב ואת התקציב וכל הוצאה גדולה צריך לאשר הקונגרס והסנאט כמו כן כל סיוע חוץ עובר בדיקה של הקונגרס ושם בקונגרס ובסנאט הלובי היהודי חזק מאוד . קשה לדעת באמת למי נתונה תמיכתו של אובמה כי בתקופת בחירות כל מועמד פונה לקהלים רבים ומנסה לרצות כמה שיותר בוחרים פוטנצילים אך קשה לראות מועמד שחור שיצליח במדינות מרכז ארה"ב ודרומה ואפילו מדינות כמו ניו יורק ופנסילבניה אבל הכל יכול לקרות (גם הגינטס ניצחו את הפטריוטס כנג כל הסיכויים) למרות שהיהודים הצביעו באופן מסורתי לדמוקרטים דווקא הרפובליקנים כנשיאים היו יותר "נוחים" לישראל . אין לי חשק להראות לך למה הפלסטינים לא מקופחים לא מול קיסריה אלה לפי אמות מידה בין לאומיות רק לשם המחשה ,אירגון אונר"א הוא בשביל הפליטים הפלסטינים עם תקציב ופעילות סיוע ענפה אף מדינה ואף מיעוט בעולם לא זכה לפרבילגיה כזאת למרות שיש מיליונים רבים באפריקה ואסיה ודרום אמריקה שמצבם גרוע בהרבה ויש שם מיליוני נרצחים ומיליוני פליטים .

respecta1

New member
צודק במה שאמרת

איך בעזה כל פעם שקורה משהו גם מתחילים את המהדורות חדשות בחו"ל עם זה (לפחות ככה זה היה לפני הבחירות בארה"ב) בעוד שבאפריקה נטבחים אנשים על בסיס יומי יש להם "מזל" אם בכלל עושים עליהם כתבה וכמובן מחתרות גרילות בדרום אמריקה ועוד מקומות בעולם..ובכל זאת משום מה רק מה שקורה פה מקבל כותרות

klod bokevski

New member
שאתה גזען? אולי לא

אבל האמירה שלך היתה גזענית הפלשתינאים במצ טוב בהרבה מבאפריקה,אבל המצב טוב פחות בהרבה מהישראלים כשאומרים נגיד"האוכלוסיה השחורה מקופחת בארהב" לא מתכוונים שהשחורים שם גווועים למוות כמו בדרפור, רק שמצבם רע בהרבה מצבה של האוכלוסיה הלבנה,זה קיפוח הרפובליקנים היו יותר נוחים לישראל, כי הם תמכו דוקא בפעולות של ישראל שאני חושב שהן לא טובות לישראל, ולכן אני חושב שהדמוקרטים שהם "פחות נוחים",דוקא יעזרו לנו הרבה יותר.

לנו - אין הבדל גדול, מבחינת האמריקאים יש

ההבדל שנראה בעינהם משמעותי ומאחר ואכפת לי מארה"ב אני מקווה שיבחרו את מה שטוב יותר להם ויזנחו את הקפיטליזם החזירי ויעברו לקפיטליזם עם פורמט שפוי יותר.

respecta1

New member
כולם תומכים בישראל

היה עדיף האקבי וג'וליאני אבל גם מקיין טוב (הוא אפילו ביקר בארץ בעבר) וגם הילטון ואובמה תומכים.. אז בכללי מקיין גם אמר שהוא יעשה מה שצריך נגד האיום האיראני אז אני מקווה שהוא יבחר למרות שיהיה לו קשה בגלל שהוא רפובלקן בבחירות הכוללות..

klod bokevski

New member
ברק אובאמה

דבר ראשון כי הוא דמוקרט, דבר שני כיט אנישונא את הילארי קלינטון עליו אני לא יודע הרבה

אובאמה 'טוב לערבים' כמו קארטר התומך בו

אובאמה מייצג תבוסתנות והתקפלות בפני הטרור כמו קארטר ו.....כמו הממשלה התבוסתנית שלנו. הוא כבר עכשיו רוצה 'ועידה משותפת' עם 'ראשי מדינות האיסלאם' (היטלרינג'אד וכד') ל'דיון' הטרור. תוצאות 'ועידה' כזאת יכולות להיות רק דומות לתוצאות ועידת מינכן הידועה לשימצה. כ'צעד בונה אמון' הוא רוצה להקריב את עיראק לטרור האיסלאמי.

klod bokevski

New member
מקיין רע לעולם החופשי, וטוב לטרור האיסלאמי

עוד כיבוש נפט של אמריקה, עוד שונאים למערב, עוד כוח לאל קאעידה מלחמה בקיצונים האמיתיים כל נשיא אמריקאי ינהל, אף אחד לא יעשה משא ומתן עם אל קאעידה(תודה לאל) יצא לי לראות ראיון קצר איתו, את רוב דעתי עליו אני מבסס על העובדה שהוא רפובליקני,ושמשפחת בוש המושחתת תומכת בו האנשים האלה, שהקפיטליזם השתלט על כל מחשבה וכל תנועה שהם עושים,לא מונעים משום דבר אחר חוץ מבצע כסף...כסף יש להשיג משני מקורות, מה שרע לנו-הנפט הערבי ומה שרע להם-הציבור האמריקאי אין במקיין הזה שום דבר חדש, שום דבר שונה וכמובן,הוא ישאר בעיראק..הוא יפלוש לכל חור כדי להשליט בכל מקום את דרך החים האמריקאית, שהם ברוב שחצנותם החליטו שהיא הטובה ביותר....הם לא מסוגלים להבין שיש עמים ומקומות שלא בנויים לדמוקרטיה, אולי לא עדיין,ושחופש לא משיגים בעזרת מלחמה.

הינה כך יוצאת הגזענות השמאלנית שלך:

"הם (האמריקאים) לא מסוגלים להבין שיש עמים ומקומות שלא בנויים לדמוקרטיה". כלומר לדעתך יש 'עמים' (אירופיים?) ה'בנויים לדמוקרטיה' ועמים ה'בנויים' וראויים לשליטים האהובים עליך: רוצחים ועריצים מהסוג של סדאם חוסיין או קניבלים קומוניסטיים. אז לידיעתך: גם העיראקים וייתר הערבים והמוסלמים בנויים עקרונית לדמוקרטיה. רוב העם העיראקי השתתף בבחירות החופשיות שהתקיימו שם בפעם הראשונה בהיסטוריה של המדינה האומללה הזאת לפני שנתיים ואנשים עמדו שעות רבות בתור לפני הקלפיות. העם העיראקי רוצה, מה זה רוצה, מת לדמוקרטיה ולשגשוג בתנאי שוק חופשי ומי שמונע זאת ממנו עד עתה הן כנופיות רוצחים איסלאמיות המופעלות ע"י שרידי משטר הטרור הקודם ומשטרים ואירגוני טרור מבחוץ. ואתה? אתה מעדיף את דרך החיים האיסלאמית של חמאסטן על דרך החיים האמריקאית? אז למה אתה חי אצלנו ע"פ דרך החיים האמריקאית ומשתתף בדיון דמוקרטי ולא עובר אליהם? הגיע הזמן שגם אתה תתחיל לחיות ע"פ העקרונות שאתה מפיץ וממליץ לאחרים. "חופש לא משיגים בעזרת מלחמה"? במיקרים רבים דווקא כן, ע"ע נאציזם ופאשיזם, ע"ע מלחמות שחרור, ע"ע חג החנוכה שלנו. ככל שהעריצות אכזרית יותר ולא מתמוטטת מעצמה (כמו האימפריה הקומוניסטית) נחוצה לפעמים מלחמה כדי להשיג ו/או להביא את החופש.

klod bokevski

New member
אני מאמין, שאם היה לעיראקים מספיק רע

הם היו עושים מהפכה,ושלא עניינה של ארהב מה שעושים בעיראק במדיניות פנים ואתה יודע מה,אם על עיראקהם במקרה הצליחו,יפה להם פעם אחת יצא להם לשנות מדינה לטובה אני מעדיף בהרבה שלטון דמוקרטי על שלטון דיקטטורי,ואתה יודע את זה..אני לא אוהב לא את סאדאם ולא את חאמאס ואל את הטאליבן אבל ה"עולם החופשי" הזה, הוא מושג מאוד בעייתי,כי העולם החופשי, הוא במקרה,תמיד מה שיותר טוב לארהב ו"הם" זה לא האמריקאים, "הם" זה אותה קבוצה של מנהיגים רפובליקנים מושחתים...אין לי שום דיעה גזענית נגד אמריקאים עצמם האמריקארים להזכירך,לא פתחו במלחמת העולם השניה כדי להשיג חופש,אלא כדי להגן על עצמם כמו כל שאר מדינות אירופה אני אגיד לך גם בדיוק מה הבעיה שלי עם מוקרטיה, צ'רצ'יל אמר,וזה לא ציטוט מדויק, שדמוקרטיה היא שיטה גרועה,היא פשוט השיטה הכי פחות גרועה שהצלחנו למצוא והנה תוצאות הדמוקרטיה בשניםהאחרונות: ג'ורג' בוש-כלומניק שעשו אותו רק אנשי תיקשורת, עד גיל 40 הבן אדם היה לוזר שיכור שלא עשה כלום בחים שלו אולמרט:מה?מה הוא בדיוק?ראש עירית ירושלים? אולמרט הוא מנהיג? ברק:האיש משקר,משקר עוד קצת,ואז משקר שו,והוא ראש ממשלת ישראל/ראש העבודה רוב הזמן פרץ:בלי כל רקע ביטחוני,הביאו לנו שר עם רקע בהפגנות עובדים להיות שר הביטחון,ראינו את התוצאות החאמאס: ראינו כבר כמה החלאות האלה "טובים" לעם הפלשתינאי, הם לא טובים לאף אחד יש יציאות טובות בדמוקרטיה,היו נשיאים אמריקאים מצוינים,היו ראשי ממשלה ישראלים מצוינים...אבל אם תסתכל באפשרויות לבחירה במקרה ויהיו בחירות מוקדמות, תראה שאולי 15 אנשים מתוך ה120 שיגיעו לכנסת,הם באמת מטוביה של מדינת ישראל בגלל שאני אישית מאמין,שבני האם יפסיקו להלחם בסוף,אולי עוד 100,אולי עוד 1000 שנה..לא יודע מה יהיה הגורםאבל זה יקרה (יש מצב שנצטרך שואה גרעינית כדי להבין כמה זה טיפשי להלחם) אני לא חושב שזה חכם לפלוש למינות זרות ולהקים שם משטרי בובות של ארצות-הברית אם העםהעיראקי היה רוצה מספיק, הוא היה עושה את זה לבד ויום אחד הם יעשו את זה לבד

למעלה