אני מאמין, שאם היה לעיראקים מספיק רע
הם היו עושים מהפכה,ושלא עניינה של ארהב מה שעושים בעיראק במדיניות פנים ואתה יודע מה,אם על עיראקהם במקרה הצליחו,יפה להם פעם אחת יצא להם לשנות מדינה לטובה אני מעדיף בהרבה שלטון דמוקרטי על שלטון דיקטטורי,ואתה יודע את זה..אני לא אוהב לא את סאדאם ולא את חאמאס ואל את הטאליבן אבל ה"עולם החופשי" הזה, הוא מושג מאוד בעייתי,כי העולם החופשי, הוא במקרה,תמיד מה שיותר טוב לארהב ו"הם" זה לא האמריקאים, "הם" זה אותה קבוצה של מנהיגים רפובליקנים מושחתים...אין לי שום דיעה גזענית נגד אמריקאים עצמם האמריקארים להזכירך,לא פתחו במלחמת העולם השניה כדי להשיג חופש,אלא כדי להגן על עצמם כמו כל שאר מדינות אירופה אני אגיד לך גם בדיוק מה הבעיה שלי עם מוקרטיה, צ'רצ'יל אמר,וזה לא ציטוט מדויק, שדמוקרטיה היא שיטה גרועה,היא פשוט השיטה הכי פחות גרועה שהצלחנו למצוא והנה תוצאות הדמוקרטיה בשניםהאחרונות: ג'ורג' בוש-כלומניק שעשו אותו רק אנשי תיקשורת, עד גיל 40 הבן אדם היה לוזר שיכור שלא עשה כלום בחים שלו אולמרט:מה?מה הוא בדיוק?ראש עירית ירושלים? אולמרט הוא מנהיג? ברק:האיש משקר,משקר עוד קצת,ואז משקר שו,והוא ראש ממשלת ישראל/ראש העבודה רוב הזמן פרץ:בלי כל רקע ביטחוני,הביאו לנו שר עם רקע בהפגנות עובדים להיות שר הביטחון,ראינו את התוצאות החאמאס: ראינו כבר כמה החלאות האלה "טובים" לעם הפלשתינאי, הם לא טובים לאף אחד יש יציאות טובות בדמוקרטיה,היו נשיאים אמריקאים מצוינים,היו ראשי ממשלה ישראלים מצוינים...אבל אם תסתכל באפשרויות לבחירה במקרה ויהיו בחירות מוקדמות, תראה שאולי 15 אנשים מתוך ה120 שיגיעו לכנסת,הם באמת מטוביה של מדינת ישראל בגלל שאני אישית מאמין,שבני האם יפסיקו להלחם בסוף,אולי עוד 100,אולי עוד 1000 שנה..לא יודע מה יהיה הגורםאבל זה יקרה (יש מצב שנצטרך שואה גרעינית כדי להבין כמה זה טיפשי להלחם) אני לא חושב שזה חכם לפלוש למינות זרות ולהקים שם משטרי בובות של ארצות-הברית אם העםהעיראקי היה רוצה מספיק, הוא היה עושה את זה לבד ויום אחד הם יעשו את זה לבד