מי יודע מה קורה עם סיד בארט

האזרחק

New member
למה?

א. הם עדיין תרמו לעליית המודעות והגדלת הלחץ על ה G8 ב. גילמור כבר הודיע שאת הרווחים מהעליה במכירות הם מתכוונים לתרום לאפריקה והוא גם קרא לשאר האמנים לנהוג בדרך דומה.

סלע 1

New member
ממש לא

ייתכן מאד שהיו להם סיבות מאד אנוכיות להשתתף במופע, אבל ישנן סיבות אחרות שאין להן כל קשר לכסף. ברור לי שלא היתה להם כל מטרה של רווח כספי מהעניין - כפי שכבר נאמר, הם אכן התנדבו מיוזמתם לתרום את הרווחים שלהם בעקבות עליה מהמכירות לאחר המופע. אלא שיש דברים אחרים חשובים הרבה יותר מכסף: לדוגמה, השאלה איך תיזכר בהיסטוריה. אני מתאר לעצמי שכאמנים חשוב להם שיקשיבו למוזיקה שלהם ויעריכו אותה יותר מאשר הרווח הכספי עצמו, וכאן הם הרוויחו בגדול. גם סגירת המעגל שבהופעה המשותפת, ועוד לצורך מופע צדקה, בעצם הביא מעין Happy end לסיפור.

ציטוט של גילמור.

"הסכסוכים ביני לבין רוג'ר הן קטנות לעומת המטרה הנעלה" לא היה להם רווח אישי. לא בכסף לפחות.

העיקר הכוונה

כל עוד הייתה לך כוונה טובה זה לא משנה מה התוצאות אם הג'י 8 יבטלו את ההצעה זו לא אשמתם של פינק פלויד ואם הם הרוויחו מזה שקל זה לא מזיק בכלל אחרי הכל מטרת הערב היא לעזור לאפריקה ולא לרושש את פינק פלויד פינק פלויד עשו את זה בשביל אפריקה ולא בשביל הכסף...ואם הם יקבלו על זה כסף זה לא אומר שפתאום הכוונה שלהם השתנתה זה אומר שזה הועיל להם באיזשהו מקום...אך הכוונה נשארת אותה כוונה זה שנוצר רווח אישי לא אומר שהכוונה הייתה רווח אישי זה רק יותר טוב שמאותו ערב גם יעזרו לאפריקה וגם הלהקות יתחזקו השמחה רבה פעמיים ואפילו שפינק פלויד נותנים את כל הרווחים לאפריקה עדיין באיזשהו מקום זה יועיל להם אי אפשר להתחמק מזה וגם לשאר האומנים שהופיעו באותו ערב אין רע בכך בכלל.... העיקר הכוונה

שאלתך שורשרה לשאלות האחרות

אותן העלית ביומיים האחרונים. עדיף שלא לפתוח הרבה שרשורים, אחד אחר השני. קח את הזמן בין שאלה לשאלה - או שתעלה כמה, בהודעה אחת.

לא הבנתי את שאלתך

אני מציעה שתפנה אלי במסר, כיוון שנראה לי שיש כאן אי הבנה מסויימת.

rrrrrr5

New member
אני שמח שהשרשור שלי מ"ס 1 ברייטינג

אולי בעקבות זה תמצא לי סוף סוף כלה שאוהבת פינק פלויד...

rrrrrr5

New member
מחפש כל חיי כלה שאוהבת פינק פלויד

פרטים בשרשור על סיד ....

wish i was here

New member
קח את ציףציף!

היא גם אוהבת פינק פלויד,וגם החתולה של סיד בארט! שכידוע מכין סלטי כרוב משהו לא מהעולם הזה!

למעלה