מי יודע על קבוצה שרכבה ביום שישי

כל הכבוד לכם ../images/Emo140.gif

אתם ראויים לשמש דוגמה לחינוך הנוער בארץ

timon1

New member
חס וחלילה הפריע

[הדבר היחיד שמפריע פה זה אלונה] האמת שלגמרי שכחתי מכך שאמרת לי על הטיול המתוכנן, למקרה שלא הייתי מובן, הרב"ש היה יותר מודאג לגורל הרוכבים ולא נבהל מהמכוניות כפי שכמה מחברי הפורום הבינה...

tiranm1

New member
למה כל דיון כאן הופך להתנצחות ???

אי אפשר להעיר עניינית ?? טימון, ההודעה שלך כנראה נגעה ביבלת של מישהו/י/ם... ביטוי כמו "בעלי הישוב" שמור רק למדינות מפוקפקות, כמו גם "אצלי בקיבוץ". תאר לך שאני אומר שכל מי שרוצה לרכוב במועצה האיזורית שלי = דרום השרון (מקיבוץ איל עד יהוד....) נא להודיע לי כדי למנוע אי נעימות..... כל היתר קצת נסחפו בתשובות..... (בלי לשפטו לגבי צדק, אמת היסטורית או אמירה פוליטית כלשהי). נא להירגע !!!!!

timon1

New member
זה לא פגע באף אחד/אף אחת

למקרה שאתה לא מכיר את אלונה, יש לה בעיה של שיעמום לפעמים ואז היא מוצאת לנכון להתנצח איתי [בפורום או בפרטי]. הכי נכון זה להסביר לה באדיבות שוב, לתת לה להגיד את המילה האחרונה ואז זה דועך מעצמו. עכשיו פשוט אל תגיב, ניתן לה להגיד את המילה האחרונה כך ששוב היא תצליח להוציא כוונות טובות מהקשרן ופשוט נתעלם עד הפעם הבאה, בהצלחה לנו.

alonaski

New member
פחחח...!!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif תזהר, טימון!!!

עכשיו גם ה"טרול" נגדך!!!!!
אחרי מילים כאלה ממך עלי
............ ---------->>>> אני לא אגן עליך יותר מטרולים!!!!
עכשיו - תלחם בו/ה בעצמך!!!!
חחחחח....

alonfo

New member
ובאותו הקשר

זה מה שחיכה לנו היום ברכב בסוף הרכיבה...

זה כבר משהו אחר לגמרי.

לא אכפת לי להימנע מלחנות במקום מסויים, (על השקט והנקיון אני שומר כמובן מאליו) אבל לדרוש שלא אחנה בכלל בתחומי היישוב, זה שיא חדש של חוצפה. הרשות המקומית צריכה להתחשב בכך שבישוב יש גם אתר טבע מסויים ממנו רוצים להנות כלל אזרחי המדינה, ולדאוג להסדרת התנועה כך שיימצא איזון בין הרצונות של כולם. איסור חניה גורף ביישוב, זה דבר שלא יעלה על הדעת. כאשר אני גרתי בהדר יוסף, ולא מצאתי חניה ליד הבית בכל פעם שהיה מופע גדול בפארק הירקון, זה מאוד הרגיז אותי אמנם, אבל לא העליתי על דעתי שיש לי זכות למנוע מאנשים שימוש ברחוב "שלי". לדעתי, אם ייפגע רכב עקב חניה ביישוב, יש להתלונן במשטרה, ולהציג את האיום המרומז שבמכתב.

johny r

New member
איזו חוצפה!

לדעתי אפשר כל פעם שיוצאים לטיול ירח אפשר לדגום אותו בכל הפסקת פאוור בר ולשאול אם עכשיו יש מקום חניה.

zest96

New member
ככה זה בכרמי יוסף....לא חדש

כל העשירים של כרמי יוסף... אפילו רכז הבטחון אנטלקטואל שיכול לעבוד בחברת אינטל במחלקת קשרי לקוחות... במקום אחר היו מנצלים זאת למכור מלבי קר או אבטיח עם בולגרית.... פחחחח....

bravo210

New member
יוזמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אכין שלטים גדולים שיהיה כתוב אליהם שמור על השקט וקיצד: למשל לא לתרוק דלתות זו בקשה לגיתמית לגמרי וכבר בשבט הקרובה אני מקווה לטלות אותם על הגדר שליד הטרקטור או על השער שליד החנייה לפני היציאה למסלול. ולכול שונאי הקיבוצים !!! לא כולם הם כמו שפאים שעשו מיליונים על גבינו או כמו יתר המושבים שבצפון יש גם קיבוצים סבבה ועגב אני גר באשדוד אז לא להרביץ

dekelsgi

New member
רשות?באמת

לבקש רשות?ממי? באמת? לא נראה לך שאתה מגזים?.בפעם הבאה שתגיע לת"א אבקש לתאם מראש ולבקש רשות כניסה לעיר שלי.והגיע הזמן שתבינו שאדמות הקיבוץ היו שלי (אזרח המדינה)ואתם בקומבינות קואליציוניות השתלטתם עליהם אז...קצת כבוד.

גיא101

New member
דה

באמת חוצפה אמיתית. הרי בתל אביב חניה חינם, כי זה שלנו. הכניסה לים בהרצליה גם היא חינם. בכלל, בארץ הזו, במיוחד באיזור תל אביב הכל חפשי ושייך לכווולם, זה אדמת מדינה לא ? תזכיר לי איפה החניה הפרטית שלך, אני רוצה לחנות שם. מה, אתה מספר לי שקנית את זה בכסף ? אז מה ? ותיקי הקיבוצים קנו את זה בדם יזע ודמעות! אתה מעריך את זה ? לא! רק כסף מדבר. סבבי, שיחקת אותה.

אתמול במשמר העמק ../images/Emo140.gif

ישבנו לנו יורם ארנון ואנוכי על מחצלתו של ארנון שתינו מהקפה של ארנון הרבה אחרי שקיעת השמש - רכז הביטחון הגיע לברר מה עושים 3 יצורים על מחצלת בחושך - הוא היה נחמד מאד (כמו קיבוצניק אמיתי ) ולא שמענו ממנו אף שמץ של תרעומת על פלישתנו לתחומי הקיבוץ.

elaad67

New member
כרמי יוסף- בהמשך לשיחה עם רכז הבטחו

משיחה עם רכז הביטחון הובטח לי שלא יגרם נזק לאף רכב שיחנה בכרמי יוסף אך יש לתושבים בקשה מאד הגיונית והיא לשמור על השקט בשעה 5 בבוקר למי שבא לרכב באיזור וזה כולל תריקת דלתות של מכוניות וצעקות קריאה ושמחה, בקשה מאד הגיונית בהתחשב בזה שגם אני כתושב ישוב קהילתי שקט לא שמח שמעירים אותי לפני השעון המעורר
. כמו כן גם בשבת יש להשתדל לא להרעיש
. אין ספק שבין עיר לא יבין זאת אבל אחת הסיבות לכך שאנשים מוכנים לגור רחוק מהעיר הוא השקט המאפיין איזורים כפריים
. אז אני מבקש בשם כל הרוכבים ועל מנת שלא ניזכר כישראלי הממוצע
בואו ונשתדל לשמור על השקט להכי חשוב לכבד את הפרטיות של האחר

aFish

New member
בקשה כזאת היא סופר לגיטימית

אז למה היה צריך להוסיף חתיכת טקסט ענקית ומאימת כמו בפתק למעלה...לא יכלו פשוט לגשת ישר ולענין. הבעיה היא שלא כל רוכבי כרמי יוסף קוראים כאן בפורום. אני באמת מבין לליבם ואישית משתדל לכבד את השכנים. מקוה שכולם ינהגו כך למרות שלפעמים ההתרגשות מהרכיבות המטורפות שם קצת מעלות את הטונים לפני הארוע עצמו.

למעלה