מי יודע על קבוצה שרכבה ביום שישי

alonaski

New member
צודק בהחלט!! ../images/Emo45.gif גם אתה, גם הרב"ש

וגם תושבי הישוב!!!
אם תוכל להשיג לי את הטלפון של הרב"ש הזה - אשמח מאוד להציע לו עבודה במושב שלי - ושיתמקד בלהשתיק את השכנים שלי שב 7:00 הנהג שבא לאסוף אותו מהעבודה מצפצף לו מהרכב , מתחת לחלון שלי!!!
וגם - שילחם בהשתקת השכנים ליד - שפעם בשבוע הגנן שלהם מכסח להם את הדשא רק ב 06:30 בבוקר!!!!!!!!!!!!!!!
(וזה בד"כ יוצא אחרי שאני חוזרת ממשמרת לילה ב"מתמידים" ומנסה להשלים קצת שעות שינה...
)

shl17

New member
נכון מאוד

לי יש נגריה עי הבית שמתחילה לעבוד ב600 בבוקר אופס בעצם זה הנגריה שלי!!!!

גם אני רוצה רב"ש כזה שישתיק

לי את השעון מעורר שכל בוקר מצלצל לו משום מה ב 5:10 בבוקר

schwinnie

New member
גם אני שוחחתי עכשיו עם רכז הביטחון

הוא היה אדיב ונימוסי, הבטיח שלא יאונה שום דבר לרכבים, אבל אמר שאם המטרד ימשיך הם יסגרו את השער עד 0630- 07:30. הסברתי לו שציבור הרוכבים הוא מתחשב וסולידי ואף אחד לא מעוניין להיכנס לתיגרות (מקווה שצדקתי...). אין פה עניין של פיתרון חוקי. לדעתו של הרב"ש המשטרה לא תתערב כיוון ש"אין עניין לציבור" (מן הסתם, כוח המשטרה המקומי ישתף פעולה ככל יכולתו עם אנשי היישוב), אבל מי שיגיש תביעה אזרחית יוכל לזכות בה. הסברתי לו שההצעה לחנות בשטח לא יעילה כיוון שאז ייפרצו הרכבים. לשאלתי אם יש מקום ביישוב שבו ניתן לחנות בלי להפריע הוא השיב שניתן לחנות במרכז המסחרי ולצאת משם בשקט לשטח. אני ממליץ לעשות זאת ולהשתדל להגיע למקום בסביבות 0700 וצפונה. לא נראה לי שהתנצחויות משפטיות ותלונות במשטרה יפתרו את הבעיה באופן יותר טוב. חבל רק שלא כל הרוכבים חשופים לפורום ולכן יהיו כאלה שלא יקראו את ההמלצה (בנוסף לאלה שלא ישימו עליה קצוץ....). יאיר

dekelsgi

New member
גיא החכם: הרחוב אינו החנייה שלי.

ובאמת נמאסתם אם ה:שלי שלי שלי חבל שאנו לא גרים במדינה מתוקנת בה הייתם מקבלים בעיטה ב:ת%(*&^(*&^ת .

timon1

New member
אני מניח שיש לך טראומה רצינית

שנגרמה ע"י התנועה הקיבוצית, כמו כן יש לך גם בעיה בהבנת הנקרא ולכן אתה מתרעם כשאתה קורא משהו שלא ממש הבנת [ועוד שקיבוצניק מסריח כתב!!!]. אני מניח שמספר הקיבוצניקים שאתה מכיר שואף ל-0 וכל המידע שלך על התנועה הקיבוצית בא משמועות שנפוצו סביבך ע"י קרובי משפחה ממורמרים. אז הנה כמה עובדות על קיבוצים: 1. כל הבנות מגיל 12 ואילך כבר מזמן "עברו" חצי משק. 2. 90% מהקיבוצניקים מסוממים ושאר ה25% אלכוהוליסטים. 3. אנחנו לא טובים כ"כ בחשבון [אבל זו סתם סטינגה של מלעיזים]. 4. כולנו פרזיטים, עוכרי ישראל, למעשה, המנות בחד"א נקראות בשמות הערים בארץ ויש לנו טכס שלפני כל מנה, אנחנו מריצים בדיחה על העיר שעל שמה היא קרויה. 5. חד"א=חדר אוכל. עד כאן 60 שניות [או כמה זמן שלקח לך לקרוא את דברי] על הקיבוץ. לילה טוב.

timon1

New member
מתנדבות זה המיתוס הכי גדול על קיבוץ

מעולם לא היו ולא נבראו מתנדבות באף קיבוץ, פשוט כל פעם שבאו אורחים מהעיר, היינו מחמצנים כמה בחורות וקוראים להן אינגה...

גיא101

New member
אני בכלל מקיבוץ רעננה

אבל האמת היא שכשקוראים את מה שיש לך לכתוב, מגיעים למסקנה שהוצאנו כאן אנרגיה מיותרת. יום נפלא לכווולם.

yoffer

New member
../images/Emo92.gifטיולי אופניים

הלו, זה האתר לטיולי אופניים?

רֶשֶף

New member
אתר לטיולי אופניים? ../images/Emo12.gif

מאיפה בא לך הרעיון הזה? למעשה זהו פורום לאנשים, שאוהבים להפליג בהגיגים על החיים בכלל וטבע האדם בפרט וב-מק-רה גם יוצא להם להיות רוכבי אופניים (אבל ביננו הקטע הזה, של האופניים, הוא באמת שולי).

למעלה