של הבלופר שלך.
קיצוץ בקצבאות הנכים, קיצוץ במסים לעשירים ועליה במסים על דלק חשמל ומים וקיצוץ בשירותים לציבור העובדים ולזה יש להוסיף את השלכת הפנסיות לחסדי הטייקונים
אל תפילו את האחריות רק על הממשלה כך לא תפתור דבר!!!
האחריות היא אישית היא של כל אדם בכל זמן נתון!!!
הממשלה - יוצאת מהעם ולכן העם, כחברה בריאה הדואגת לכל, צריכה לשאוף לצדק חברתי במובן של ערבות לכולם,
אם תהיה אוירה שכזאת אז ממילא גם ההנהגה תפעל כך.
דוגמא מובהקת לכך הוא -יום הזיכרון ויום העצמאות - כל העם היה נגוע ברצון טוב ביחס של סבלנות ונועם כלפי כולם.
הלוואי ונחוש כך מידי יום.
אני חושב שכאשר רואים ומקשיבים יש סיכוי לשינוי בכל מיני רמות.
אם יש מישהו שניבהל מהמחאה, אולי הוא צריך לעשות חשבון נפש בעצמו,
ביו אם זהו עובד חברת חשמל, פקיד במשרד האוצר, פוליטיקאי, איש עסקים, וכיו"ב.
לא ראית את הדגלים האדומים? לא ראית את התמיכה הכספית של ארגונים הממומנים ע"י עוכרי ישראל?
לא ראית את ה"פאשיסטים" וה"חזירים"?
לא ראית את "ביבי הביתה"?
הציבור נבהל מה"מחאה"!!! כאשר הוא ראה את מניעיה הנסתרים ואת מי שרוצה "לגזור קופונים" על חשבונה, הרי מדובר בשמאל התבוסני/קומוניסטי הישראלי.
ואז...
כאשר השמאל התבוסני/קומוניסטי ראה שלאחר ה"הפנינג הגדול" הצביע הציבור בסקרים וחיזק את הימין על חשבון השמאל, הוחלט על סיום ה"חגיגה"...
לולא התערבותו של השמאל התבוסני/קומוניסטי הישראלי במחאה, לדעתי היו מגיעים כפליים של "מוחים"!!!
ואז היה קל יותר לראש הממשלה לשתף פעולה ולהבין את דרישות הציבור היצרני בישראל.
לפעמים צריכים להבין שהשינוי אינו יכול לבוא מתוך המערכת הפוליטית. לדעתי דווקא פעילות
חוץ פרלמנטרית עשויה להביא לשינוי, תוך יצירת שיח ציבורי חדש שישפיע גם על מפלגות המשתתפות בקואליציה
וישנה אותן מבפנים, כאשר חברי כנסת מאמצים את השיח החדש ומשלבים אותו לתוך הממערכת הפוליטית.
מה שבטוח זה שמאבקים תמיד מסתיימים בפשרה כלשהיא וחבל שהשמאל הישראלי מקצין בעניין.
השמאל (מפלגת קדימה) לדעתי היה צריך ועדיין צריך לוותר ולו זמנית על אידיאולוגיית התבוסנות, להצטרף לקואליציה במקום החרדים וה"עצמאות", ואז מתוך פשרה חברתית/כלכלית יגיעו הפתרונות.
עפ"י היעד נקבעת שיטת הפעולה ואז מגיע שלב ההחלטה על תחילת הביצוע.
השמאל למשל קבע לו יעד להחליף את הממשלה ושיטת הפעולה הנבחרת שלו היא "הטחת לכלוך" מבלי להציג אלטרנטיבה שתחייב אותם להציג הסברים לאותה האלטרנטיבה, אם יש בכלל אלטרנטיבה.
אותו אני מבין, אם כי שיטת הפעולה הנבחרת ברור שנכשלה ולא מבין מדוע לא מחליפים את השיטה.
אלו שמבקשים "צדק חברתי", לא מובן מה היעד! ומכאן שלא משנה מה תהיה שיטת הפעולה, לא תגיע שום תוצאה.
למה "מאבק" כאשר ניתן להגיע לתוצאות טובות ומהירות יותר תוך שיתוף פעולה?
הציבור היצרני עדיין מהווה רוב בישראל, הוא זה שמשלם את כל המיסים שנכנסים לקופת המדינה, הוא זה שמממן את תופעות הטפילות המוסדית ואת עלויות השלכות התנהלותם בחוסר אחריות אישית מבחינתם של ציבורים לא מבוטלים בישראל.
קדימה + ליכוד + ישראל ביתנו, יחד 70 מנדטים!!! היום... מחר, מי יודע? רק הסקרים כולים להעריך.
אני משוכנע כי במציאות בא יישום אידיאולוגיית התבוסנות לנוכח השינויים שעבר/עובר/יעבור העולם הערבי, הפערים בהחלט ניתנים לגישור! וכמובן שיתוף פעולה.
האם אתה רואה התנהלות טובה יותר (מבחינת תוצאות) למפלגת קדימה וגם גם למדינה מאשר הצעתי?
למרות ששנינו שייכים לציבור יצרני במדינת ישראל.
איך אומרים? אתה צריך למצוא לך חברים אחרים. אולי מישהו עם שטרימל?
הם נורא נחמדים, אתה יודע. נראה לי שתסתדרו ביחד מצויין.
תצטרך לשלם לו פה ושם כדי שיהיה נחמד אליך, לכבד את המסורת שלו,
להכניס קצת מהיידישקייט אפילו אליך הביתה. לך על זה.
הרי התקיים מו"ם בין קדימה לליכוד וכידוע לכל הוא "נפל" על 2 אלמנטים בלבד:
1. דרישותיה של ציפי לבני לרוטציה
2. דרישותיה של קדימה בהתייחס להתנהלות תבוסנית.
אני לא ציפי לבני ולא שאול מופז , למרות כל הפנטזיות שלך.
אני לא אסייע לך משום שאתה מתנהל פוליטית בצורה בלתי אחראית. אתה בישלת ואתה תאכל את הדייסה.
בתיאבון.
נ.ב. טתה צריך להתחיל ללמוד קצת יהדות, תזדקק לזה בהמשך...