גם אצלנו לא כולם מושלמים
שלום לכולן, אני בד"כ קוראת פאסיבית, אך הפעם לא יכולתי להתאפק. אני אמא לבת 5 ותאומים בני חודש. הבת שלי חולה במחלה מטאבולית תורשתית נדירה, וסובלת ממספר פגיעות - בכליות, בשמיעה, במוטוריקה ועוד, היא מקבלת תרופות כ 20 פעמים ביום ומתאשפזת בשניידר עם כל סימן קטן של בעיה(כל מחלת חום, כל סימן לחולשה), בלי קשר היא ילדה מקסימה, חברותית ואהובה מאד על כולם. מכיוון שזו מחלה תורשתית שמגיעה מהאם ולא ניתן לאבחן אותה בזמן ההריון, הדרכים היחידות שעמדו בפנינו לגידול ילדים בריאים הן אימוץ או קבלת תרומת בייצית, אנו התחלנו את שני התהליכים במקביל, וכאמור לפני כחודש נולדו לנו שני בנים מקסימים כתוצאה מקבלת בייציות. אילו הייתה אפשרות להשתמש בבייציות שלי, ולהחזיר רק עוברים בריאים, היינו עושים זאת בשמחה. הקשיים שמלווים גידול של ילד חולה הם עצומים, ואני מאחלת לכולכן שלא תצטרכו לגלות כמה ההתקדמות בתחומים האלה חשובה ומצילה משפחות שלמות(תחשבו על האפשרות שחס וחלילה יוולד לילדים שלכם אח חולה שיהיה זקוק לרוב תשומת הלב שלכם). אני מתנצלת אם הדברים שכתבתי בוטים ופוגעים במישהו, אבל מאד חשוב לי להציג את הצד השני. בריאות ואושר לכולם.