מי לדעתך 5 השחקנים הטובים בעולם הפוקר כיום?

Shpirer84

New member
מי לדעתך 5 השחקנים הטובים בעולם הפוקר כיום?

בואו נראה מה כל אחד חושב...... מי החמישייה הפותחת בעולם הפוקר היום ? קש או טורנירים אינטרנט או לייב - לא משנה... שלי : 1. פיל אייבי 2. פטריק אנטוניוס 3. גאס הנסן 4. טום דואן 5. דניאל נגראנו .......ואם אתם מכניסים איזה אגדת-עבר תחשבו האם הוא עדיין שווה להיכנס בחמישייה היום......:)

Shaycus

New member
אני כמעט כמוך

רק הייתי מוסיף את דויל ברונסון, למרות המשפט האחרון שרשמת. עכשיו השאלה היא במקום מי הייתי מוסיף אותו והאמת אין לי תשובה ברורה לזה, נראה לי טום דוואן בגלל החודשיים האחרונים

lirben barnash

New member
הייתי מוסיף לרשימה גם את פיל לאאק ו\או

את מייק מטיסאו "THE MOUTH "

b.o.b

New member
פיל לאק? אני לא בטוח שהוא היה מכניס את עצמו

לרשימה הזאת... אבל זו דעתך :)

2המרפא

New member
אתה לא ממש יכול להכליל שחקני קאש וטורנירים

ברשימה אחת אז אני אפצל את זה ל2. קאש 1.אייבי 2. אנטוניוס 3.ברונסון 4.דוואן 5.פיל גלפונד טורנירים 1.אייבי 2.נגראנו 3.אלקי 4.טימושנקו 5.הלמות'

shaywh

New member
+1 משהו כזה בערך, פלוס מינוס קצת

אני לא יודע אם הלמיות' היום עדיין בחמישייה הפותחת. בטח אחרי שהוא מעיד על עצמו ש2009 הייתה השנה הכי גרועה שלו בפוקר. מה שכן, הוא מספר אחד במינוף ההצלחה שלו בפוקר, הוא מתעסק בהמון דברים פשוט. לא שזה רווחי כמו להיות הבעלים של פול טילט אבל עדיין מגיע לו קרדיט.

2המרפא

New member
כן הלמיות' הוא בעייתי אבל מי עוד תותח

טורנירים שאתה רוצה להכניס במקומו? חשבתי אולי איבן דמידוב או ג'ייסון מרסייר. אבל נתן ל11 צמידים שלו כבוד.

shaywh

New member
אני מעדיף את איסטגייט על דמידוב אישית...

אבל כל מי שמככב ברשימות של הPOY מועמד. גם לדניס פיליפס למשל יש תוצאות יותר טובות מהלמות' בשנים האחרונות והוא בטח לא מועמד בכיר לרשימה. אפשר לשים את הלמות' בגלל הריספקט ובגלל שהוא אחד הקוראים הכי טובים שיש. אם נצא רגע מההולדם אז ליסנדרו לקח שלושה צמידים השנה... ויטאלי לונקין לקח את טורניר ה40K והגיע לפיינל טייבל בהורס 50K (יהי זכרו ברוך) וזה אחרי שהוא לקח טורניר רוסי גדול שזה המקבילה לאליפות העולם באגרסיביות. אבל האמת שלא קופץ לי מישהו שמתבלט מעל השאר. אולי גאס האנסן שהוא שחקן טורנירים מצויין האמת, בעיקר WPT. או ג'יזס. אבל שיהיה הלמות' מצידי...

2המרפא

New member
זה ברור שאין באמת רשימה רצינית לגבי זה

היה לי את ליסנדרו בראש בתור חמישי כי הוא שחקן סטאד מדהים אבל זה די הטלת מטבע בין הרבה אנשים, גם בגלל שפקטור המזל בטורנירים כל כך גדול שקשה לקבוע מי באמת יותר טוב. זה לא כמו קאש שיש לך תוצאות לאורך מאות אלפי ידיים, ושם פשוט רואים מי הרוויח יותר ומי שיחק יותר טוב וזהו. אבל לגבי ה4 הראשונים אתה מסכים?

shaywh

New member
לא בטוח אם אלקי יותר טוב מטימושנקו אבל זה הכל

טימושנקו לקח את המיין איבנט הכי גדול שהיה בסטארס והוא מקום ראשון או שני השנה ברווח מטורנירים באינטרנט. ובלייב הוא לקח את 25K WPT, בקיצור יש עליו ברמות. אני ממש מחכה לראות את ההופעה שלו בHSP.

2המרפא

New member
כן גם הוא וגם אלקי אמורים להיות שם אם אני לא

טועה. לדעתי הם יקבלו בראש אם יהיו שם כמה מומחי קאש כמו אלי, דוואן, פטריק, אייבי. יש הבדל עצום בין טורנירים לקאש.

Kgt1

New member
אגב אגב אגב

אני נדהם מאלקי בטורנירים... מאוד מאוד מחזיק ממנו. אבל היי סטייקס קאש זה עולם אחר לחלוטין.

shaywh

New member
לא בטוח בכלל

אם תיקח את איסטגייט למשל, הוא שיחק טוב מאוד בגלל שהוא יודע מצויין להתאים את המשחק שלו לכמות הבליינדים שהוא יושב עליה (לכן הוא קיפל את ה2 ביד המפורסמת ההיא). אם גם טימושנקו יעשה את ההתאמה הזאת יהיה מעניין... עם אלי קשה לדעת. הבן אדם מרויח בלונג ראן אבל כל סשן שלו זה רכבת הרים. נותן כבוד רק לגרינסטיין שהטווחים שלו מסודרים מצויין עם בלופים חזקים בכל אחד אבל עם מספיק ידיים טובות.

Harleydude

New member
איסטגייט לפני המיין איבנט

היה שחקן 25\50 מורווח באינטרנט וזה אומר ה-מ-ו-ן.

Harleydude

New member
אני עם אותה רשימה בטורנירים

בקאש הייתי הולך על : 1. אייבי 2. אנטוניוס 3. דוואן 4. בריאן טאונסנד 5. סמי פרהה (מת עליו P:)

napox

New member
אם אני לא טועה גאס הנסן אינו פעיל יותר

הוא לקח "חופשה" זמנית מפוקר.

למעלה