מי לדעתך 5 השחקנים הטובים בעולם הפוקר כיום?

napox

New member
גאס עבר את השנה הכי גרועה שלו בפוקר

הוא הפסיד למעלה מ 5 מיליון דולר השנה והמשחק שלו לא משתפר. אני לא דואג לו אבל המצב שלו כרגע בכלל לא טוב.

Bobb2

New member
למה עבר זמנו? בפוקר אפטר דארק

הוא יושב בשולחן עם כל התותחים ששמם נאמר פה ולוקח פעם אחרי פעם אחרי פעם

Shpirer84

New member
כן אבל בקושי שומעים עליו

לא עשה איזה זכייה משמעותית בזמו האחרון......בטח מזמינים אותו רק בגלל הכבוד לצמידים אני הכנסתי את גאס הנסן אולי בגלל החיבה שלי אליו למשחק הטורנירים שלו.....פחות לקאש..... ולא יודע תקראו לי דפוק/צעיר מה שאתם רוצים.......אני פשוט לא מבין איך הלמות לקח כל כך הרבה צמידים פשוט נראה כאילו הרמה שלו זה ליגה ז......ככה נראה לי.....חחח

Harleydude

New member
+1

וגם מתי שהוא היה הרבה יותר מלא עשירים פזרנים ופחות שחקנים שיודעים לנצל טוב מאוד את המשחק שלו.

Bobb2

New member
מויקיפדיה:

Player Wins Appearances % Won Other finishes Johnny Chan 4 6 67% 2nd, 5th הכי הרבה נצחונות\אחוז נצחונות הכי גבוה בתוכנית

2המרפא

New member
אה דיברת על צ'אן עדיין אל תיקח מה שהולך שם

למשחק נורמלי. אם ראית פרקים של פוקר אפטר דארק היית רואה שההימורים הצדדים מעניינים אותם הרבה יותר מאשר הפוקר. כשאתה משחק 50K שחור אדום על הפלופ כמה כבר יעניין אותך משחק של 20K לבנאדם?

boca

New member
מה הסיפור שם באמת?

הם מהמרים אלו קלפים ייצאו בפלופ?? ראיתי פרק של HSP שאלי אלעזרא כל המשחק התעסק ברשימות של ה-Side bets

2המרפא

New member
זה משתנה כל פעם אבל בקאש גיים הראשון של

העונה אייבי וזיגי ופטריק שיחקו שחור אדום 50 אלף פלופ והימורים צדדים שמורכבים מאיזה קלפים יצאו ובאיזה מיקום. כל מיני קומבינציות וכו'. עכשיו אתה מבין למה המשחק לא מעניין אותם והקופות יחסית קטנות? תראה מיליון דולר קאש גיים של העונה האחרונה (3) ותבין איזה קופות יש כשאין לך את השטות הזאת במשחק. זה גורם לשחקנים לשחק בהתאם לפרופס ולא בהתאם לקלפים. נראה לך שפטריק זורק ככה סתם AJ בבאטן?

talhorm

New member
קשה אבל משהו אחד שברור לי לפחות

אייבי בשניהם מדורג ראשון קיום אחרי השנה החלומית שהייתה לו... שנה לפני כן נגראנו היה מדורג ראשון בטורנירים לפי דעתי והלמיות' שחקן טורנירים מדהים שלא מקבל קרדיט בכלל כי אתם רואים אותו נרמס בתוכניות קאש גיים בטלווזיה מול חבר'ה כמו טום דוואן שאם כל הכבוד להלמיות' הוא פשוט לא יכול להתחרות אם דוואן הצעיר בקאש הלמיות' בעל 11 צמידים שזה הכי הרבה וכולם בהולדם! כי זה המשחק היחיד שהוא משחק, זה פשוט הישג מדהים שכמובן שאייבי יעבור אותו אבל אייבי משחק הכל... וטוב בהכל סטאד, אומהה, הולדם הוא שולט בכולם ביד רמה יש עוד שחקן טורנירים מעולה שתמיד שומר על פרופיל נמוך והוא לא כ"כ מוכר... זה הוקלי סייד אני חושב שהוא שחקן טורנירים מעולה בקאש אומהה אנטוניוס תמיד הכי הרשים אותי האמת... גם באינטרנט הוא מהמר סכומים נכונים ולפעמיים משווה בלופים עם דברים חסרי הגיון לחלוטין

shaywh

New member
הוקלי סייד? הקלברי (האק) סיד אולי?

הוא המלך של NBC הדס אפ בלי שום תחרות. המאזן שלו שם מטורף, משהו כמו 18-4.

talhorm

New member
כן, האק סיד זה הקיצור ../images/Emo8.gif

אתה רואה... אתה אמרת נתון מעניין לבד והוא אפילו לא בשום טופ 10 של אף אחד הייתה לו גם אחלה שנה והוא גם זכה בטורניר לייב של פולטילט שניצח בסוף את הנסן שחקן חכם ומעולה

talhorm

New member
כן אני יודע... התווכנתי לשנה הנוכחית

יאללה נוסיף עוד נתון, יש לו 4 צמידים, 2 ברז, אחד באומהה, ואחד המיינאיבנט של 1996 שזה כמובן הולדם

Shaycus

New member
זה לא דמות מסרט?

היה סרט פרח מזכרוני שמו על פוקר.. עם דרו ברימור ואריק באנה.. אולי "לשחק עם המזל".. נראה לי שאבא שלו קראו לו האק סיד, זה בנאדם אמיתי? נ.ב סתם משהו מגניב לדעת, ראיתי את הסרט פעם ראשונה לפני שהתחלתי לשחק וממש אהבתי אותו, פתאום אחרי כמה שנים ראיתי אותו שוב אחרי שכבר התחלתי לשחק פוקר, פתאום אני קולט שם את כל השחקנים הגדולים..ברונסון, נגראנו, גרינשיין, פרהה..

Shpirer84

New member
יכול להיות שאתה צודק

הלמות וצאן תותחי טורנירים ואנחנו רואים איך רומסים אותם בקאש בטלויזיה..... יש 2 דברים שאני לא מבין 1. למה הלמות שעשה הון מפוקר והכי מעוטר בצמידים בהיסטוריה לא יכול להתמודד עם ילד בן 22 בקאש 2. באמת יש הבדל זה עצום בין טורניר לקאש שאגדה לא יכול להתמודד עם ילד עשיר .......??

למעלה