מי לדעתך 5 השחקנים הטובים בעולם הפוקר כיום?

Kgt1

New member
קאש וטורנירים זה פשוט לא אותו משחק. שונה

בתכלית.

2המרפא

New member
ההבדל בין טורנירים לקאש הוא עצום ברמה שאתה

לא מבין אפילו. פיל הלמיות' משחק טוב נגד שחקנים חלשים שנותנים לו את הצ'יפים מתנה בטורנירים. דוואן הוא לא "ילד עשיר" הוא ילד עשיר שעשה מיליונים בפוקר על ידי זה שהוא רמס כמעט כל אחד מולו בהולדם (עד שהוא נתקל בילד חולה נפש אחר). עושים מהלמיות' וצ'אן יותר ממה שהם באמת. אל תשכח כשהם לקחו את המיינאיבנט והרבה מהצמידים האחרים הפילד שחקנים היה קטן וחלש בהרבה. יותר מזה אני בטוח שאם תשגר כמה מהחברה פה למיינאיבנט של לפני 20-25 שנה יש לנו סיוכי לא פחות טוב לקחת. הרמה של הפוקר היום היא הרבה יותר גבוהה ומה לעשות שהלמיות' בא לרוב הקאש גיימס בגישה שזה טורניר וכל פעם שהוא נתקל בשולחן קשה (לא איזה שולחן בדיחה שמורכב מלאאק וכמה חובבנים), כמו השולחנות שהיו לו במיליון דולר קאש גיים ופוקר אפטר דארק, הוא פשוט לא ברמה. ההבדל של העומק שבו משחקים קאש גיימס וטורנירים זה הפקטור החשוב ולזה הוא לא מצליח להתרגל. מה גם שנראה שהוא משחק על כסף שלא בא לו להפסיד אותו.

Kgt1

New member
מוזר לי שאף אחד לא מכניס את זיגי לנושא של

הקאש... הבן אדם נראה לי בדרך למעלה למעלה... אין לי ספק שאנטוניוס יכול היה להרגיש הטוב ביותר (בקאש), אילולא היה חייב מדי פעם לעשות אחת מה hero calls שלו כשהיריב שלו יושב על פול אסים בפלופ...

2המרפא

New member
אם הוא יפסיק עם האלכוהול והסמים יש מצב

אבל איך ידעתי שאתה תגיד אותו. אחוות הגמבלרים אה

Harleydude

New member
שחקן מצוין

תמיד שמעתי אותו אומר שהוא שחקן אומהה ולא הולדם עד שראיתי אותו באיזה פרק של PAD והוא הרשים לי ת'תתחת... שחקן מעולה. גם אנטוניוס אמר שהוא אחד השחקנים שהוא יותר מעריך בעולם ההיי סטייקס.

kingyohai

New member
מה אם סטו אונגר כל מי שראה אותו משחק טוען ...

שהוא הגדול מכולם מכל סנגון של הולדם קאש או טורניר ובכלל גאון במחקי קלפים בכלל...!

למעלה