מי לדעתכם אחראי לתקרית באלנבי 40?

אבל

גם הגברים במקרה שתו, לא? למה הם לא אלה ש"נדרסו"?
את רואה שיש פה סטנדרט כפול, נכון? או שאדם אחראי למה שהוא עושה כשהוא שיכור, או שלא. צריך להחליט ולפעול בהתאם בכול מצב ועבור כול פרט.

aaa123

Member
לא בטוח אם זה היה בהסכמה חופשית

כשהיא שיכורה וטוענים שאולי סוממה בסם האונס,ובכל מקרה גם אם יחסי המין היו בהסכמתה קשה לי להאמין שהפצת הצילומים היתה בהסכמתה.

aaa123

Member
מצאתי לינק לדבריה ולפי דבריה אני קובע שזה לא היה בהסכמה

גם אם היא לא מגדירה את זה כאונס.

[URL]http://www.haaretz.co.il/news/law/1.2743820[/URL]

ציטוטים
הצעירה שתועדה בסרטון מקיימת יחסי מין לעיני בליינים במועדון אלנבי 40 בתל אביב אמרה אתמול (שבת) כי לא היתה "שפויה" באותו זמן. "באותו רגע אולי הסכמתי (ליחסי המין), אבל ההסכמה לא היתה כשהיית שפויה", אמרה.
:
"באיזשהו שלב, כשכבר לא הייתי מודעת, פשוט הורידו לי את הבגד ים", סיפרה. "אחת הבחורות על הבר משכה לי את החוטים של החזייה, משכה לי את החוטים של הבגד ופשוט נשארתי עירומה וללא בגדים".

"אני יושבת בבית, קוראת את התגובות שכותבים עליי ובוכה", אמרה. "אני בחורה שבחיים לא נתתי לגבר לזלזל בי".

אני לא חושב על סמך הדברים שיש מצב שהיא סוממה בסם האונס כי ממה שידוע לי מה שמאפיין את סם האונס הוא שהקורבן לא זוכרת כלום ממה שאירע והיא לא טוענת שהיא לא זוכרת כלום ממה שאירע והכחישה את הטענה שהיתה בתת הכרה.

תפוזבל, נמחק לי התוכן.

אני לא מבין מי אתה שתקבע משהו אם היא אומרת אחרת. אתה הייתה שם? אולי אתה אחד מהשוטרים שחקרו את המקרה? איזו סמכות יש לך ולכול שאר לוחמי המקלדת להחליט משהו כזה בניגוד למה שהיא אומרת.
&nbsp
נ.ב. מסכים איתך לגבי הפצת הסרטון ברשת, אבל לא על זה מדובר פה.

את, וכל שאר המלבים כמו שכתבו לך זה לא שחור ולבן

ולא עניין של בולבול נגד פות. יפה לך שאת מוכנה לקבל כמה תשובות ואף מכתיבה
לעונים כאילו זה מבחן אמריקאי. אבל לא תודה. לא נכנס לעניין.
יש משטרה, יש שפע חורים אחרים לבלות בהם בתל אביב, יש לה הורים וראש משלה.
זה שמישהו תקע שם מצלמה לא אומר שדבר כזה לא התקיים כבר בעבר, כאן בארץ
או במדינות אחרות אליהן ישראלים טסים בעיקר כדי לבלות ככה בלי קשר לטיול בחו"ל.

ELLA1992

New member
אלנבי 40, המקום הזה ידוע לשמצה מאז ומעולם

מי אשם? זו שאלה מוזרה, איך יכולים להיות אשמים באירוע שבעיקרון, לא קרה בו שום דבר מוזר, בעיניי לפחות
תקנו אותי אם אני טועה (אני לא כל כך מעודכנת במקרה הספציפי הזה)
אבל הבחורה ידעה שהמועדון הזה נועד ל...אתם יודעים, היא ממש לא התנגדה, היא לא הגישה תלונה יום למחרת, הכל היה בהסכמה, אונס? לא בטוחה שזה אונס
הטרדה מינית זה אולי כן במקצת אבל אונס?
מה שכן הפך את כל האירוע לשלילי, זה שצילמו את זה והפכו את זה לבדיחה
והפיצו את זה ברשת

אם אני הייתי נוכחת במקום כשזה קרה אני אישית כן הייתי ניגשת ומבררת מה איתה והאם זה בסדר מבחינתה מה שקורה, וכן מנסה לבדוק ולרחרח

אבל אנשים מגזימים המקרה הזה לא נשמע כמו משהו שיש להתייחס אליו כאל אונס אבל כן יש להתייחס לזה כאל חוסר כבוד מוחלט, מזעזע זה כן, אונס לא ממש.

habubazehava

New member
קוראים לזה האשמת הקורבן

למה שעשית עכשיו
איך בדיוק המצב אפישר לה להתנגד או להסכים? היה אלכוהול מעורב שגרם לה ליפול מהרגליים [וכנראה סמים אחרים]. לפי החוק [וההגיון הסביר] זה נחשב לאונס
ונו אז מה אם היא ידעה? זה אומר שהיא רצתה לקבל סקס על הבר כשכולם מצלמים? ואם היא רצתה לחזור עם כמהגברים הבייתה לאורגיה לוהטת והגיעה לשם בגלל המוניטין של המועדון? או סתם ככה להשתכר ולהשתחרר ולעשות שטויות אחרי יום חרא? זה מצדיק אונס?

ELLA1992

New member
מקובל עליי, פשוט ניסיתי להסתכל על התמונה המלאה מכל הזוויות

ולהיות אובייקטיבית אבל מקובל לגמרי,
רמת הקורבנות אולי לא 100%, בכל זאת זה לא זהה לבחורה שעוברת ברחוב ומתנפלים עליה ואונסים אותה , פה בכל זאת מדובר במקרה אחר לגמרי, בחורה שהולכת למקום שהיא יודעת למה הוא נועד, משתכרת למוות, רוקדת על הבר, מי מבטיח לנו שהיא לא רצתה את זה?
אבל האירוע בהחלט חריג מאוד, בהחלט תמוה
זה ברור שהיא עברה חוויה משפילה ומבזה...

הצופים והצלמים

ולמה? הבחורה עצמה והגברים שהצטרפו הם מבחינתי "חולים" ולמרות שהם בוגרים ולכאורה אמורים להיות אחראים על עצמם, זה לא קרה. לכן הייתי מצפה מהאנשים ה"בריאים" בסביבה שיקחו אחריות על האירוע ויעצרו אותו.

שבת שלום

אני לא מתכוון להיות שוביניסט ולהחליט בעבורה אם היא רצתה בזה, או מנגד לא להמשיך את הקו ולומר "היא שרמוטה". יכול מאוד להיות שהייתה לה פנטזיה בדמות האקט שהיה שם, ויכול להיות שהאלכוהול התיר אותה מכבליה, אך מנגד - יכול מאוד להיות שהאלכוהול כבל אותה ואת כוחה להתנגד לשנאה העצמית שלה, אם אכן זו קיימת. והיי, יכול מאוד להיות שאנחנו סתם מברברים את עצמנו לדעת, ומדובר באישה חסרת עכבות, שהחליטה שחיים פעם אחת, אז אתמול עשיתי בנג'י והיום אהיה כלי בידי חבורת זאבים טורפים.
&nbsp
מה שכן בוודאות היה שם הוא התפרקות החברה מנכסיה: קהל, נשים וגברים, שצופים במופע מבלי לשאול האם קיים סאב-טקסט למה שהם רואים, מצלמים וצוחקים כמו בבונים, הם הביטוי לחברה שהתפרקה מנכסיה וערכיה.

ipv6

Member
מעולם לא הייתי באלנבי40

אבל יצא לי להיות בהרבה מועדונים בארץ ובחו"ל.
לא יודע איך הבחורה הזאת נראת, אבל יש המוווןןן בנות במועדונים האלה שבאות לא במטרה לרקוד ולא במטרה לשתות עם חברות שלהן, אלא בשביל האינטראקציה המינית עם הגברים. שיתחילו איתן\ שיקנו להן משקאות שיהיה את הסיפור על ה"הוא שכל הערב ביקש את הטלפון שלי".
קשה לי מאד לקבל עובדה, שבחורה שיכולה לקיים יחסי מין בפומבי, היא אחת שרק באה לשיר "דרך השלום" עם חברות שלה. בסוף אלכוהול זה לא הרדמה כללית. זה לא שאתה לוקח כוסית ולא שולט בעצמך. זה תהליך שאפשר לעצור אותו (וכן השתכרתי לרמות שונות בחיים שלי, אבל בשום שלב לא הייתי מגיע למצב כזה).

תמיד אמרתי שצריך לפתוח מועדון ל"בנות בלבד" שבנים לא יורשו להכנס אליו: הכל יהיה על טהרת ה"לרקוד עם חברות בלבד". אני טוען שהוא יקרוס כלכלית כי רב הבנות לא ירצו בכלל לא הגיע למקום כזה ואלא שכן יגיעו, אז אלה בנות שגם ככה לא היו מסתבכות בגם במועדונים רגילים

Shamy

New member
תשובות

1. יקירי , תתפלא , אבל לא מעט אנשים מסתובבים בעולם מבלי בכלל לדעת שיש להם מה שאני קוראת לו "גן מכור" , חלקנו נולדנו עם נטיה גנטית להתמכרות, ולכן תחת השפעה סביבתית מספיק גרועה אנחנו נתמכר לכל חומר שיציגו לנו בין אם זה אלכוהול , או סמים,או סתם אוכל...זה גן ערמומי וזה בעייתי ולפעמים אנשים לא יכולים לעצור אחרי כוסית , צר לי, לא סתם אומרים לאנשים אלכוהליסטים-אתם לא תשתו, לא כוסית ולא שתיים ולא 1 אלא 0 למה? כי הם לא מסוגלים להניח אחרי כוסית אחת , פשוט לא יכולים , לא אשמתם שהם לא יכולים אבל מה שהם כן יכולים לעשות זה מראש לא לשתות שום כוסית וזהו..כמו גם אנשים שמנים ואני מדברת על אנשים בקטגוריה SUPER MORBIDE OBESE -הם לא מסוגלים פיזית להוריד חטיף קיט קט או לאכול רק 1 הם לא..זה לא יקרה גם לא בעוד מיליון שנה , הדבר היחידי שהם כן יכולים לעשות , זה לא לאכול סוכר בכלל-לא קיט קט ולא שום דבר דומה לו, אף פעם, בשום מצב בשום מקום...כי כמו אלכוהליסטים הם לא מסוגלים להפסיק ולשלוט בעצמם. אז כן יש בהחלט לא מעט נשים ואפילו גברים שראיתי בחיי שלא יכולים להפסיק אחרי כוסית אחת והם לא יידעו להגיד די עד שלא יקיאו/יתבוססו במיץ דוחה של עצמם ועוד שלל ביטויים נוראיים.

2.אני דווקא חושבת שזה רעיון נחמד מה שהצעת אם כי אני לא בטוחה עד כמה הוא ישים. ודווקא אם היה דבר כזה הייתי שמחה ללכת עם חברה שלי לבר לריקודים לנשים (אני בזוגיות וגם לא חושבת שאי פעם יצאתי למועדון לחפש בן זוג אבל נניח לזה כרגע) והסיבה לקריסה כלכלית תהיה כנראה חוסר עניין בשתייה...אבל זה רעיון מעניין אהבתי קבל לייק עליו !

ipv6

Member
איך אמר משהו אצלי בעבודה

"זאת לא ילדה תמימה שרצתה לאכול שטרודל ברולדין ונכנסה בטעות למועדון הזה".
יכול להיות שיש אנשים שזה משפיע עליהם מיידית ולרמה שאין להם שליטה. אני פשוט לא חושב שזה המקרה. הסיפור הזה הוא אחד מיני רבים של בחורות\נערות שמגיעות למקומות סליזיים שכאלה במטרה לקיים אינטרקציה מינית כלשהיא עם בנים. אם יש תמונות מהמקום אני אזרוק כאן ניחוש שהיא גם באה לבושה בצורה חשופה \ מינית כדי למשוך את תשומת הלב של הזכרים.

האירוע לא היה צריך לקרות ואני בטוח שהיא לא מרוצה מהתוצאה ולא לזה היא התכוונה. אני לא יודע מה אומר החוק לגבי צילום של דבר כזה אבל ברור לי שעדיף שגם זה לא היה קורה.

אבל לצעוק פה "אונס!!!" זה לעשות עוול גדול לגברים השתתפו בזה, שהם גם בטח לא שה תמים, אבל הם לא צריכים לשבת בכלא בגלל זה. הסיפור התפוצץ כי זה צולם והופץ. אם היא סתם הייתה "זורמת" עם כמה גברים ובצורה דיסקרטית עושה את מה שהיא עשתה, לא בטוח כמה זה היה מפריע לה. יש פה נזק וחבל שהאירוע קרה, אבל אם משהו צריך לשלם על הדברים האלה זאת היא ואני לא רואה סיבה לדפוק לאנשים אחרים את החיים.
כמובן שגם לעשות עוול לנשים שבאמת עברו אירועים קשים שלא באשמתן.

בקשר לרעיון שהצעתי: את יכולה למכור שם אלכוהול, את יכולה למכור שם גם בנננה לוטי. בנות מהסוג של הבחורה הזאת לא יבואו לשם והבנות שכן יבוא רק כדי לרקוד, לא היו מסתבכות באירוע כזה ממילא.

Shamy

New member
אני לא מסכימה איתך

מהרבה מאוד סיבות אבל זה מאוד ארוך אז אני לא אכתוב...

בגדול אני רק אכתוב לך 2 נקודות שאולי אתה לא מכיר ולא שמעת

1.אלכוהליסטים כאלכוהליסטים -לא שולטים בשתייה, יש להם רגישות לזה כמו אלרגיה (הם נולדו כאלה זה לא אשמתם שזה סט הגנים שניתן להם, אבל החברה לא מבדילה בעולם בין אלו שנולדו שיכורים ואלו שלא...ולכן בגלל שמדובר בסם חוקי קשה מאוד לדעת מי כן מי לא , ולשכנע את אלה שכן שהם כאלה...רובם לא מסכימים עם התפיסה הזאת כי היא פשוט קשה מדי לעיכול!)

2.אדם הוא חף מפשע עד שהוכחה אשמתו , אתה באמת חושב שמישהו גבר או אישה נכנסים לפאב במטרה להאנס?...אני בספק..בן אדם צלול בדעתו ומספיק שפוי לא רוצה ללכת להשתכר כדי להאנס ...וחלקנו כן רוצים להשתכר (בין אם זה החלטה נבונה או טיפשית לרצות להשתכר עד לרמה שתאבד את השפיות שלך לרגע ואת יכולת החלטת החלטות תבונית זה כבר סיפור אחר) אז מה נאשים את אותם אנשים במה?(בזה שהם רצו להשתכר? בזה שהם טיפשים? בזה שש להם מצוקה נפשית אולי?...במה בדיוק תאשים אנשים כאלה?..לא נראה לי שאתה יכול להאשים), תמצא לי סיבה רציונלית חוקית ולגיטימית; על מה בדיוק מה אתה מאשים אנשים שרוצים להשתכר במסיבה סליזית?..

ipv6

Member
אבל מה הקשר למה שרשמתי?

אם כל מי שהשתתף באירוע הזה מרוצה ממה שהיה שם, אז מי אני שאתווכח.
אני מדבר על המצב שמדברים שאנסו את הבחורה, שהיא הגישה תלונה (כי לוחצים עליה להגיש) על זה והולכים לשים בכלא (או לפחות לחקור) את הגברים האלה - אני נגד.

כמובן שזכותם להשתכר ולעשות מה שהם רוצים אם זה מקובל על כל הצדדים.

אבל בהינתן שהבחורה גישה תלונה במשטרה אני אומר את הדבר הבא:
עדיף שהדבר הזה היה נמנע וברור לי שהיה פה נזק אבל:
1. כל מה שרשמת על אלכוהוליזם זה נכון. אבל אני פשוט לא מקבל שזה המקרה פה. לא חושב שהיא טענה אפילו שזאת הפעם הראשונה שהיא שותה וגם אם כן, אז צר לי אני לא מאמין לה. אין פה תקדים מטורף או איזה אירוע של אחד בדור, יש הרבה בחורות שבאות בשביל זה למועדונים האלה, משתכרות מרצונן לרמה קשה ולעיתים הולכות עם גברים לשירותים. במקרה שלה זה צולם והתפוצץ.
2. גם אם סעיף 1 הוא נכון, אז זה לא בסיס מבחינתה לגלגל את האשמה על משהו אחר.
3. והכי חשוב, אי אפשר להסכים בחוזה נטוריוני על כל פרט באינטראקציה המינית בין 2 אנשים. גם כשבעל ואישה מקיימים יחסי מין, הם לא מסכמים בכתב על מספר החדירות. אז גם פה נצעק "אונס!!"?

אני מבין לחלוטין שאולי היא לא רצתה לקיים יחסי מין עם כל כך הרבה גברים, אולי היא רצתה סטוץ בשרותים, אולי היא רצתה רק להתמזמז. מקבל את כל זה.

אבבבבללל היא הגיעה למקום שנראה ומרגיש כמו אחד שהולכים בו דברים כאלה - מרצונה, שתתה - מרצונה ובהמשך לסעיף 1 שלי, כנראה עשתה הרבה דברים בין "רק להגיע ולשתות" ללקיים יחסי מין (היה שם תחרות החולצה הרטובה, לא?). יש לה פה אשמה תורמת ואני לא רואה סיבה לדפוק למשהו אחר את החיים בגלל זה, גם אם המשהו האחר הוא מפוקפק. יתרה מזאת, בגלל שזה לעיני כל כך הרבה אנשים, אני מניח שהכל נראה בהסכמה מלאה כי אם היא הייתה מראה אפילו צל של התנגדות, הייתה מפתחת מהומה ועוצרים את זה.

ipv6

Member
התפרסמה כתבה על זה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4708920,00.html

עכשיו במקום לשמוע את הגרסה החדשה שלה: פתאום זה לא ללא הסכמה.
שימי לב לזה:
"לפני שלוש שנים היא עלתה בפעם הראשונה לרקוד על הבר, אחרי שקיבלה הרבה מחמאות על יכולת הריקוד שלה מהברמנים במועדון."
"מאז באתי לשם כמעט כל לילה ועליתי על הבר. לא עשיתי את זה בשביל הכסף. עשיתי את זה בשביל הכיף"

היא פאקינג הגיעה לשם 3 שנים ברצף, ראתה (לפחות) את כל הזוועות שהלכו שם. זאת לא ילדה תמימה שבאה לבטא את עצמה בריקוד ונגררה בכוח לבמה.
האירוע הזה ספציפית יצא משליטה והיא שלמה מחיר. הבטיחו לה מיליונים בתביעה אז היא שנתה גרסה ורצה עם זה.

ברור שהיא תגיד שהכריחו אותה וברור שהיא שסיממו אותה. לא ראיתי את הסרטון המלאים אבל כל התגובות בטוקבקים מדברות על זה שהיא זזה יופי על הבמה ועוד הזמינה בנות אחרות. זה לא בדיוק בחורה מעולפת שלא יכולה להגיב

aaa123

Member
מבחינתי הם אשמים בניצול מיני

ובאופן כללי כל גבר שמקיים יחסים עם אישה בפומבי(גם אם מדובר ביחסים בהסכמה) אשם בניצול מיני מכיון שהיא יוצאת זולה מכל הסיפור ולא הוא.
&nbsp
חוץ מזה לא נראה לי הגיוני שמישהי תמציא שקרים שקל להפריך כך שאני לא יודע אם להאמין לתקשורת בנושא בכלל.

למעלה