אבל מה הקשר למה שרשמתי?
אם כל מי שהשתתף באירוע הזה מרוצה ממה שהיה שם, אז מי אני שאתווכח.
אני מדבר על המצב שמדברים שאנסו את הבחורה, שהיא הגישה תלונה (כי לוחצים עליה להגיש) על זה והולכים לשים בכלא (או לפחות לחקור) את הגברים האלה - אני נגד.
כמובן שזכותם להשתכר ולעשות מה שהם רוצים אם זה מקובל על כל הצדדים.
אבל בהינתן שהבחורה גישה תלונה במשטרה אני אומר את הדבר הבא:
עדיף שהדבר הזה היה נמנע וברור לי שהיה פה נזק אבל:
1. כל מה שרשמת על אלכוהוליזם זה נכון. אבל אני פשוט לא מקבל שזה המקרה פה. לא חושב שהיא טענה אפילו שזאת הפעם הראשונה שהיא שותה וגם אם כן, אז צר לי אני לא מאמין לה. אין פה תקדים מטורף או איזה אירוע של אחד בדור, יש הרבה בחורות שבאות בשביל זה למועדונים האלה, משתכרות מרצונן לרמה קשה ולעיתים הולכות עם גברים לשירותים. במקרה שלה זה צולם והתפוצץ.
2. גם אם סעיף 1 הוא נכון, אז זה לא בסיס מבחינתה לגלגל את האשמה על משהו אחר.
3. והכי חשוב, אי אפשר להסכים בחוזה נטוריוני על כל פרט באינטראקציה המינית בין 2 אנשים. גם כשבעל ואישה מקיימים יחסי מין, הם לא מסכמים בכתב על מספר החדירות. אז גם פה נצעק "אונס!!"?
אני מבין לחלוטין שאולי היא לא רצתה לקיים יחסי מין עם כל כך הרבה גברים, אולי היא רצתה סטוץ בשרותים, אולי היא רצתה רק להתמזמז. מקבל את כל זה.
אבבבבללל היא הגיעה למקום שנראה ומרגיש כמו אחד שהולכים בו דברים כאלה - מרצונה, שתתה - מרצונה ובהמשך לסעיף 1 שלי, כנראה עשתה הרבה דברים בין "רק להגיע ולשתות" ללקיים יחסי מין (היה שם תחרות החולצה הרטובה, לא?). יש לה פה אשמה תורמת ואני לא רואה סיבה לדפוק למשהו אחר את החיים בגלל זה, גם אם המשהו האחר הוא מפוקפק. יתרה מזאת, בגלל שזה לעיני כל כך הרבה אנשים, אני מניח שהכל נראה בהסכמה מלאה כי אם היא הייתה מראה אפילו צל של התנגדות, הייתה מפתחת מהומה ועוצרים את זה.