מי לדעתכם אחראי לתקרית באלנבי 40?

ipv6

Member
"מבחינתך" זה לא מעניין

מעניין מה יגיד החוק שגם ככה לטובת האישה במקרים האלה.

עזבי את זה ש:
1. היא החליפה גירסה כי בהתחלה היא טענה שהכל בהסכמה
2. שיש עשרות אנשים באתרים השונים שראו את הסרטים המלאים שטוענים שהיא מתפקדת מצוין הן מבחינתך קואורדינטציה והם מבחינת תקשורת עם הסביבה.
כולל בחור שהיא "יורדת" לו בלי שהוא נוגע בה, כדי להתניע את העסק
3. את זה שהיא הודתה בעצמה שהיא הייתה רוקדת על הבר שם קבוע : היא הבינה מה זה המקום הזה, מה קורה שם ומה עלול לקרות שם.

4. הגרסה שלה שהיא באה עם בגד ים כי היא רצתה ללכת בבוקר לים היא מגוחכת. כמו שרשם משהו בYNET "חבל שהיא לא באה עם שנורקל כי אולי היא תצלול בקישון עוד יומיים"

היא ממציאה שקרים כי היא רוצה את התמיכה של החברות כנסת \ ארגוני הנשים הקיצוניות וכמובן את האפשרות שבעל הפאב יבהל ויתן לה כסף בלי משפט (מקווה שהוא לא יעשה את זה). אם היא תבוא ותגיד שהיא רצתה את האקט הזה (לא כולל הצילום) אז היא תאבד את טייטל של המסכנה המנוצלת ותשאר לבד.

זאת הבעיה בארץ : עד שקורה משהו כולם גיבורים. אבל איך שצריך לשלם, כל אחד מסכן עם רקע קשה.

aaa123

Member
לגבי עזבי את זה אז אני גבר

ואת הדברים שלך(שכלול במה שקראתי בתקשורת) בניגוד לסרטים המלאים קראתי כבר קודם.
הנקודה שלי היא שגם בהנחה שכל מה שקראתי נכון אני חושב שהיא קורבן לניצול מיני ,ולא ברור בשביל מה היא בכלל ממציאה שקרים כשקל מאוד להפריך את השקרים.
שקרים שקל להפריך לא מסייעים כלל לאדם שמשקר כך שזאת התנהגות לא רציונלית.
&nbsp
מבחינתי היא לא תאבד את הטייטל של המסכנה המנוצלת גם בהנחה שהיא רצתה את האקט הזה בגלל הפצת הצילומים ,והיחס השלילי שהיא קיבלה מהחברה מאוחר יותר.
&nbsp
היחס של החברה לגברים שמסכימים לקיים יחסי מין לעיני אחרים לא זהה ליחס לאישה שמסכימה לקיים יחסי מין לעיני אחרים.
היא נחשבת לזולה ולא הם ולכן לדעתי היא הקורבן ולא הם.
אדם אחראי לנזקים שהוא גרם לאדם אחר גם אם הוא היה שיכור ולכן מבחינתי הם אחראים לנזקים שהם גרמו והם צריכים לפצות אותה(גם אם הכל היה בהסכמה והכל היה בהסכמה בהנחה שהפרסומים שקראתי בתקשורת נכונים)

ipv6

Member
כבר אמרתי לך למה היא ממציאה:

1. כי יותר נוח להיות המסכנה שניצלו אותה ולדרוש מהמשטרה להתערב לעומת המצב שהיא תצהיר (כמו שעשתה בהתחלה) שהכל בהסכמה.
2. בגלל הסיכוי להרוויח כסף במשפט או בלי משפט. בסוף הבעלים הוא אדם אמיד שלא רוצה להסתבך. יש פה סיכוי לא רע שהוא ישלם לה מתחת לשולחן כדי לסגור את זה.
3. כי אנשים טיפשים. הדברים שנאמרו בכתבה מגוחכים ואני בספק אם היא תלך איתם לבית המשפט. אבל לא חסרים אנשים שתובעים עם סיפור מצוץ מהאצבע.

Shamy

New member
אגב

אני יכולה בלב שלם להגיד לך , אותה בחורה תהיה בטוח לא רק שלא תשכח את זה לכל החיים זה כנראה גם ידפוק לה תמוח בצורה שקצת תדפוק לה תחיים...היא תשלם את המחיר בין אם זה אשמתה או לא..

אני מבינה שלא תקפת מינית או הותקפת מינית אז אתה אומר דברים שכאלו

אני רק אניח לך את זה פה..

ai21

New member
הנהלת המועדון

במידה ולא מדובר במועדון שמראש אינו חוקי,
כל פעילות שאינה חוקית ומתרחשת באופן גלוי לחלוטין - היא באחריותו.

באופן דומה,
אם הייתה מתרחשת תחרות הזרקת סמים - זה היה באחריות בעלי המועדון.

supersonic777

New member
מי שאנס,פראקסלאנס!!!הייתי מאשים גם את בעלי המועדון...

שלא העיפו אותם מעליה!!!
תיק פלילי לכל אחד מהם!!!

ELLA1992

New member
אחרי שצפיתי בכמה סרטונים וחקרתי את העניין קצת יותר לעומקו

גיבשתי לעצמי עמדה סופית בנושא הזה, אני אמנם אמורה להגן עליה כי אני בעצמי אישה, אבל לצערי במקרה הזה אני לא יכולה.
אני הכי אובייקטיבית בעולם ומסתכלת על התמונה הכוללת.
אז ככה, לפי ההגדרה המשפטית והחוק היבש- כן, היה אונס,
למרות שטענתה בתחילה שהכל היה בהסכמה חופשית, כעת החליטה לתפוס טרמפ ולהגיד שנאנסה, כי הרי כולם דוחפים אותה להגיד שנאנסה, אז היא מעדיפה להיות הקורבן בסיפור,
בוודאי, כולם יעדיפו שיקראו להם "נאנסים" ולא "שר*****.." הרי זה ברור שעדיף להיות ה"נאנסת" ולא השר****...פלוס היא תקבל כמה הטבות ופיצויים פה ושם, אז כן אחרי חשיבה מעמיקה היא החליטה לחזור ולהגיד "בעצם כן נאנסתי"

בקיצור, חובה להבדיל בין "השפלה" ל"אונס"
היא אמנם בהחלט הושפלה ועבר חוויה מזעזעת ברמות שלא ניתן לתאר,
א-ב-ל, זה לא היה אונס, לדעתי לפחות

צפיתי בכמה סרטונים, זה נראה כמו פורנו לכל דבר, היא לא נראית "שפוכה" ולא נראית "מסטולה", היא אפילו זו שמובילה, ויודעת טוב מאוד מה היא עושה
אני לא רוצה להגיד מה עוד היא עושה בסרטון, פשוט בושה לעם הנשי

גם הם היו שיכורים, למה לא באים ואומרים שהם אלו שנאנסו? הרי גם הם היו שיכורים וגם הם שכבו איתה, מי אמר שהם שכבו בהסכמה? אתם מצליחים להבין על מה אני מדברת? אנשים חותרים כל הזמן לשוויון בין המינים ובמצבים קריטיים כאלה אתם באים ושוב שמים את האישה בעמדה נחותה ו"מסכנה".
מי אמר שהם ביצעו זאת בהסכמה (הגברים) , הכי גם הם היו שתויים!!!!!!!!!!

דבר נוסף שכבר ציינתי, זה -אלנבי 40, אלנבי 40!!!!!!!!! שוב, אלנבי 40!
אתם מבינים?
לפני שאתה הולך למקום כלשהו, אתה בדר"כ חוקר עליו, והמקום הזה כפי שכבר ציינתי ידוע לשמצה!
זה מקום שאפשר להגיד ש...סוג של נועד לדברים האלה

בקיצור, בסרטונים נראה שהיא מאוד נהנת ואפילו מודעת לכך שמצלמים ומסתכלים והיא אוהבת את זה, ולגבי כל האנשים מסביב, למה להם לעצור את זה? זה סוג של בית זונות, למה להם להרגיש שקורה משהו חריג??

חובה להבדיל בין "אונס" ל"השפלה"

תעזבו רגע את הגדרה המשפטית והחוק היבש, זו הייתה השפלה, נכון היא מסכנה וזה לא נעים, אבל זה לא היה אונס, חד משמעי!

ותאמינו לי שאם הגעתי להחלטה כזו זה רק אחרי שחקרתי לעומק את המקרה מהשורש.

למה אתם מגנים ישר את הגברים, נכון הם בהחלט היו ממש לא בסדר, ממש לא בסדר, אבל מה איתה?
אין לה יד בדבר?

זה ממש לא מקרה קלאסי של אונס, זו לא בחורה שעברה ברחוב והתנפלו עליה ואנסו אותה
פה זו בחורה שמגיעה למועדון שהוא סוג של בית זונות והיא מודעת לזה, היא לבושה כמו **** ורוקדת על הבר כמו **** ואפילו סוג של מאוננת עם בקבוק בירה ונמרחת על כל גבר אפשרי, היא אם כבר זו שאנסה אותם.

ולכל מי שתוהה, אני בהתחלה דווקא הגנתי על האישה בסיפור עד שהבנתי קצת יותר דברים ופרטים על המקרה.

למעלה