מי מאוהבי בובליל מתכנן להצביע לוונסה?

בהלםם

New member
מי מאוהבי בובליל מתכנן להצביע לוונסה?

הסיבה שאני שואלת כי כל מי שאוהב את הבובלילים מן הסתם שונא את המחנה השני של ש"צ.. לכן הם כנראה ירצו שאחד מהם יעוף... אז מי מתכוון להצביע לוונסה שיעשה
ומי שלא מצביע לאף אחד או למישהו אחר
נימוק

האח85

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Sisi199

New member
לאוהבי הבובלינים

לוונסה וצבר למרות שהיא ממש איכזבה אותי השבוע וצבר ממש לא מובן לי אבל הוא עדיף על שפרה, שאפילו חגית שאהבה אותה לפני אמרה שהיא מתנשאת וממש התאכזבה ממנה

בהלםם

New member
../images/Emo45.gif

לקהל של הבובלילים יש כוח עצום ואם יחליטו להתחבר לוונסה בשביל להדיח את אחד מש"צ.... אז יהיה לוונסה הרבה כוח בהדחה הספציפית הזו לכן אני שואלת לראות אם יש תמיכה לונסה מהמחנה של הבובלילים... תודה למי שיענה!

S n o o k e r

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo45.gifמסמסת לוונסה ואשגע את כולם שיסמסו

למרות שאני קצת פסימית.. יש לי הרגשה ששפרע תשאר..

rpys

New member
הצבעתי לונסה-היא טובה לעינב ויוסי שלצערי בגדו

"היא טובה לעינב ויוסי שלצערי בגדו" עאלק ../images/Emo6.gif

בגדו במי? לא ידעתי שאתה שחקן במשחק....

a10a

New member
../images/Emo127.gifאין גבול להצבעות!! ואני מצביעה כדי להעיף

את שפרה!! לא נשכח ולא נסלח!

יNOT

New member
../images/Emo6.gif וכמה פעמים את מצביעה?

האם גם לך אמא מממנת 150 SMSים, או שגם לך יש את הפלאפון של אבא שהשיחות על חשבון העבודה בשביל לשלוח 225 SMSים ?!
בקיצור כמה פעמי את מתכוונת לשלוח SMSים הפעם הזו?

a10a

New member
תגיד את מפגר? אני בת 25 ...

ואני לא עשירה וההורים שלי לא ממנים לי כלום.........ברוך ה אני עובדת! ואני מאוד אוהבת את הבובלילים ומאוד שונאת את שפרה ולכן אני מוכנה להפסיד כסף העיקר שתלך!! ברגע שתלך אני ארגע ואז אני אוכל לראות את התוכנית בכייף! אני לא שולחת הודעות כל הזמן רק כשממש צריך!!

יNOT

New member
לא ענית כמה SMSים את שלחת

סתם, בשביל הסטטיסטיקה של הפורום

למעלה