מי מאוהבי בובליל מתכנן להצביע לוונסה?

../images/Emo45.gif

לא אהבתי בכלל מה שונסה עשתה לאיתי, אבל אני מעדיפה אותה בהרבה יותר משפרה וצבר!!

זאת הצבעה חסרת סיכוי

הבית מתחלק כרגע לשתי מחנות על פי תמיכת הקהל: החזקים: שפרה צבר, יוסי ועינב החלשים: כל השאר, כולל החדשים כל קומבינציה של מועמדים להדחה של חלש ושני חזקים, לא משאירה שום סיכוי לחלש, מאחר וקהל לא מפעיל שיקולים טקטיים ומצביע רק למי שהוא אוהב באמת

MEYTAL 14

New member
אתה חיי בסרט או מה???..

אתה מודע בכלל לכמות המעריצים של לאון??????? לאון חזק באסמסים ולפי סקר שראיתי הוא עקף את יוסי בסקר אחד על אחד שאראה שללאון יש יותר מעריצים מיוסי..

JasPoint

New member
בלי קשר לבובלילים, ונסה צריכה להישאר

היא פשוט הרבה יותר מעניינת מצבר ושפרה. אני מאוד מאוכזב מיוסי ועינב שבחרו בונסה. בזמן ששפרה וצבר ארגנו חרם על יוסי, ונסה דיברה איתו ועודדה אותו. איזה זיכרון קצר יש לשניהם.

מצד שני, הם לא יכלו לסבול את ההתעללות באיתי

זה דווקא מראה עד כמה יוסי ועינב לא מפעילים שיקולי כדאיות קרים בכל מהלך. יוסי שלח בזמנו לגריל גם את אשר. שפרה, למשל, בוחרת מועמדים להדחה באיזמל מנתחים קר. כל הדיירים הוותיקים בחרו לשלוח להדחה את ונסה, מלבד שפרה (ואיתי, כמובן)

JasPoint

New member
יוסי בחר בונסה בגלל סיאנס מטופש...

יוסי מוכיח שהוא לא אסטרטג גדול, הוא במשחק רק בזכות שהקהל אוהב אותו ולא בגלל אסטרטגיה. רוב הדיירים בחרו בונסה בגלל שהיא התחברה לחדשים יותר מידי לטעמם. עינב בחרה בה בגלל שהיא פגעה באיתי, יוסי סתם בחר בה. ונסה לא התייחסה יפה לאיתי אין ספק, מצד שני גם איתי לא גיבה אותה בריב עם שי והיא נפגעה ממנו אז. היא כבר הבהירה כמה פעמים שאיתי ידיד טוב אבל לא בן זוג שלה. זה שכולם ראו בהם בני זוג לא אומר שזה נכון. העיקר שונסה עדיין מכבדת את איתי ומעריכה אותו, עובדה שהיא לקחה אותו לסוויטה. ונסה הצהירה על עצמה שהיא לא טובה עם בני אדם, לא הייתה לה שום כוונה לפגוע באיתי.

nuno12

New member
חד משמעית - שני שקלים פחות בחשבון

אחד לונסה - 80 אחוז בסולם הקושי בהקלדה אחד לצבר - 98 אחוז בסולם הקושי בהקלדה הבית יראה אחרת ללא שפרע הרופא שבדק את לחץ הדם הגבוה אמר לא לדאוג - ביום רביעי הכל יסתדר

Ootch

New member
ראיתם את עינב וצבר עכשיו?

הבחורה קראה לכל האשקלונים להצביע לצבר ושפרה.

S n o o k e r

New member
חחח חבל שהיא לא יודעת עד כמה שונאים...

כל האשקלונים. בהתחנפויות האלה ובבחירה השגויה בצבר ושפרה, עינב מאבדת נקודות רבות אצל כל שונאי שפרה. וגם לאחר שהחדשים יודחו זה יחזור אליה כבומרנג.

Ootch

New member
למה שונאים? בגלל שטויות שההפקה מפמפמת

או כל מיני שקרים שמפיצים ברשת כמו "שפרה אמרה שמזרחים הם סוג ב'" או "שפרה מחקה את הלחם"..

LAE

New member
הגזמת בטירוף

כל אחד מדיירי הוילה רואה מה שקורה טוב מהרבה מכל אחד מאיתנו. הם חיים אחד עם השני כל הזמן בלי צנזורה ועריכות. הרי לפני רגע כל תומכי בובליל היללו את חוכמתם והבנתם את הדיירים. מה השתנה? למה כשהם מדברים לטובת ש"צ הם פתאום לא יודעים על מה הם מדברים?

בהלםם

New member
סליחה אני אתקן את המשפט שלי

היא לא ראתה את מה שאנחנו שראינו.... עכשיו זה נשמע הגיוני יותר?

LAE

New member
לא. אני אוהבת את יוסי-עינב-שפרה-צבר

מעניין לי לראות איך כוח משולב שלהם יכול לקדם אותם.

למעלה