מי מאוהבי בובליל מתכנן להצביע לוונסה?

LAE

New member
כל הכבוד לה. דברים שרואים מהבית של האח הגדול

לא רואים מהבתים שלנו. חבל על ההדחקות שלכם. שפרה-צבר-עינב-יוסי התחברו מאוד בשבוע האחרון. באמת. הישארות של שפרה וצבר תעשה לכל אחד מהרביעיה רק טוב. כל אחד מהם מבין את זה.

a10a

New member
זה זמני עד שהחדשים ילכו ואז רשל"צ ידיחו אותם

ולא יהיה את ונסה שתיהיה איתם ואז יהיה 3 נגד 4 והבובלילים ילכו הביתה!! אל תיהיו עיוורים!!

בהלםם

New member
תודה ביינתים../images/Emo45.gif

אני מרוצה שיש אנשים שחושבים על עתיד המשחק ולא..-לא מצביעים לוונסה כי היא מתמודדת חלשה מול אנשים שלא מעניינים אותם אז אין טעם להצביע.. אבל יש!

LAE

New member
משפט שעינב אמרה בזה הרגע

היא אמרה שהיא רוצה שצבר ושפרה ישארו. עכשיו כשאשקלון לא צריכים להצביע להם (לבובלילים), היא מבקשת שיצביעו לשפרה וצבר.

LAE

New member
מתי אמר את זה?

לפני או אחרי שאמר לצבר שיהיה רגוע? ואל תגידו שיוסי דיבר בצחוק. אתם יודעים שבקטעים האלו הוא סופר רציני.

זואי35

New member
אם אהבתי את עינב, עכשיו אוהבת יותר

עינב מפעם לפעם מתגלה כבחורה אנושית, חמה ועם לב ענקקקקקקקקקק שיודע לסלוח ולמחול. רק אהבה מביאה אהבה, ובשיחה הזו עם צבר היא מתעלה על עצמה ושמה בצד את כל הפגיעות שהופנו מצידם אליה. אשרייה. מעבר לזה שהיא הולכת עם הצדק והאמת, בסך הכל הם באמת טחנו שם חודשיים קשים, אין שום סיבה שבעולם שהחדשים יקחו בכזאת קלות את הזכייה.

בוחרת בוונסה מהסיבה

שהיא הרבה יותר מענינת ומוסיפה צבע לתוכנית. צבר דווקא היתי רוצה שישאר, תהיו בטוחים שבלי שיפרה הוא יהיה בחור הרבה יותר סימפטי. שיפרה היא זו שזורעת את הרעל ואת האנטי חוץ מזה שהיא משעממת ברמות ומביאה את הקריז בכאילו אני טובה ואיכותית. סה"כ ונסה הרבה יותר טובה למחנה בובליל (משיפרה) והבחירה של עינב השבוע נבעה אך ורק מהכעס על ההתנהגות של ונסה עם איתי. אני בטוחה שהיא מעדיפה אותה על שיפרה.

a10a

New member
מסכימה ב100 אחוז ומוסיפה...

גם אני מעדיפה שצבר ישאר..כי אני חושבת שבלי שפרה הוא יהיה הרבה יותר מעניין ומצחיק! או ברגע שאני כותבת את ההודעה הזאת אני ממש מתאכזבת מצבר........... הוא עכשיו מדבר עם שפרה על מה שעינב דיברה איתו הרגע והוא רומז שעינב צבועה ושהוא לא מאמין לה........... הוא כל כך מעצבן.................הוא הורס לעצמו הכל............ אתם רואים שש"צ לא משתנים!!! \ הם לא קונים את הקירבה של עינב אליהם וחושבים שהיא צבועה למרות שהם צבועים נגדה ולא היא!!! שפרה הצביעה ליוסי וגם רנין!!! זה כל כך מרגיז שיש אנשים שחושבים ששפרה וצבר ישתנו והכל בסדר ושוכחים מה היה שבוע שעבר!!!

Lomsahne

New member
לא נכון!

הוא סיפר לשפרה מה שהוא דיבר עם עינב,והוא אמר לה שיכול להיות שעינב צודקת אבל הוא מעדיף ככה. שפרה וצבר לא אמרו אם הם מאמינים לה או לא-נראה לי שכן,הם לא פיתחו את הנושא הזה. תחשוב אתה אם היית מועמד אם היית מאמין לכולם ? {בלי שום קשר אליהם}

MissPop

New member
שכחתם ששניהם הצביעו לונסה

ועובדה שעינב פעם ראשונה לא הצביעה נגד שפרה וכנ"ל ההפך הזיכרון קצר כנראה...

bubbleboi

New member
אני אצביע לוונסה.יש לי שאלה בנוגע ל-SMSים

אני יודע שהודעה אחת עולה שקל. יש עוד איזה תשלום לחברה הסלולארית או משהו או ששקל זה תשלום סופי פר הודעה?

למעלה