מי מכיר?

יס באך

New member
חחח, לא יוהאן לא יוהאן

טוב, 'ני לא מזביר את הסטיות השונות שעיצבו את הניק שלי, למה-מה?! אז את לא באה בחצות הבא? טוב רק רציתי להיות הראשון שמדווח באסיפה עלייך ואז שום חתול ושום 13 או 666 או 999 לא יעזרו לך אבל 'ת מוצאת חן בעיניי אז נראה

KT13

New member
רב תודות../images/Emo142.gif

וחן חן חן לאדוני רב החסד. אני חושבת שהייתי אמורה להתרגש ואני אפילו מנסה מזה קרוב ל-20 דקות, אבל איכשהו לא מצליחה לרגש אותי העובדה שאני מוצאת חן בעיניך. מה עושים במקרה כזה?? מי משנינו מפסיד ??

יס באך

New member
אדונך רב החסד לא מצפה

בכלל לתגובה מכל סוג, שהרי אני אדונך רב החסד, לא שותפך.

KT13

New member
אף על פי ולמרות הכל

אני בכל זאת אגיב ועוד בעברית צחה היית מת !!!!

קפת

New member
לא חשוב

העיקר שאתם מבינים אחת את השני. תזהרי, פזטוקס, ככל שמגלים יותר אמפטיה ליס באך, הוא הופך פחות ופחות קוהרנטי. ויותר ויותר אניגמטי. עד שבסוף הוא עצמו לא מבין מה הוא כותב, ואז צריך להתחיל לבנות איתו מערכת יחסים, מהתחלה. וזה נורא סיזיפי.

KT13

New member
עד כדי כך הייתי לא מובנת ??

אני מנסה למצוא שריד של אמפטיה במה שכתבתי. אולי באך חשב בטעות שהוא בטהובן ונהיה חרש כי אני אמפטיה לא מצאתי. ובקשר למערכות יחסים, קפת יקירתי, אני תמיד מעדיפה להתחיל אותן מהסוף.

יס באך

New member
אני דווקא לא חירש, אלא מתאמץ

אבל הבינותי את הרמז.. וכיוון שהתחלנו בסוף, אז סוף אצלי הוא לא התחלה כך שתצפי להרבה גועל נפש, גסות רוח, זלזול והתנשאות ממני, כאשר זה יגיע אלייך, חביבתי.. כי גם אני, בחצות הופך לדבר מזוויע שלא כדאי להיפגש אתו אם כי האדון רב החסד נוטה לפעמים לחבב שפחות ואמות דלות מוח ושכל [ראי הטריוויה המגוחכת והמטופשת שלך]

KT13

New member
באך'לה

סוף סוף התחלת לדבר לעניין ולהיות קצת יותר מעניין. קדימה, חמודי, תראה כל מה שאתה יודע - בכיףףףףףףףף אהה ולגבי חידון הטריוויה - אם הוא לא היה מטופש, איך היית יכול להבין אותו ?? להתראות :)))

קפת

New member
ילדים, ילדים, ילדים

ארגז המסמרים והחול נמצא במקום אחר. אצלי אתם תתנהגו יפה, ולא אני מזמינה את ההורים שליחה, קאפיש? אלא אם זה המשחק המקדים שלכם, ואחורי שאתם גומרים לנשוך אחד לשנייה בפטמות, אתם מזמינים את כולנו להציץ לדבר האמיתי. ושקט שיהיה פה. וKT - אני אוהבת טריוויות טיפשיות, מגוחכות וכל מה שהוא אמר. תביאי עוד!

KT13

New member
סתם עלילה

להגיד עלי שאני לוחמת בכוחות השחור זה כמו להגיד שביבי הוא שר אוצר טוב או שעומרי לא שמע על האי היווני. אני הרי מעריצה חתולים שחורים והמספר האהוב עלי הוא 13. ואל תשאל למה אני הופכת בחצות. האמן לי שהקיבה שלך לא מספיק חזקה.

יס באך

New member
היייייייי, אחות!!

את לא יודאאת ל-מה אני הופך בחצות.. מתי הפגישה הבאה?

KT13

New member
מי מכיר

הכותרת הקודמת שלי היתה מטעה, אז אני אחזור על החידה: היא התיישבה באוטובוס ולא רצתה לקום.

יס באך

New member
הכותרת היתה אחלה, ותביאי עוד

טריוויון כי ידוע הפותר טריוויון מעצים את האון. וד"ל

נינטייב

New member
מה לעשות, בתחום הזה

אני לא פוסט מודרניסטית. העדפתי לקרוא את ניטשה עצמו מאשר את ילום.

קפת

New member
את...

פוסט-מה. תקראי את הביוגרפיה של לו סלומה, ותביני.

למעלה