מי נגד מי
קצת מסטול אבל בכל זאת

מי נגד מי ../images/Emo35.gif קצת מסטול אבל בכל זאת

אני אנסה להגיד את זה ולשמוע מה דעתכם על מה שאני רואה פה לעיתים מאד מאד קרובות. גברים ונשים, מי נגד מי? לדוגמא- קראתי את השירשור של ילדה אישה ( שלדעתי יש שם הרבה צודקים כולל היא בעצמה ), כל אחד הביע את דעתו בהתחלה ולפתע נכנס טלה צפוני ותיאר איך הוא רואה את הסוגייה מנקודת מבטו של גבר. ואז שמתי לב ובאמת לא מכניס שמות ולא מדבר על איש או אישה ספציפית אלא באמת בראייה הרבה יותר כללית , שמתי לב שנשים נוטות לתמוך אחת בשניה למרות שלדעתי האישית לאור בהסתמך על דיונים קודמים בהם הן הביעו דיעה שהן בעצם סותרות את עצמן רק בשביל להמשיך לתמוך בחברה שלהן או בבת מינם. כמובן שמהצד השני ואני מדבר בתור גבר ( כמובן ) באמת סליחה אבל לא ראיתי שם חוץ מטלה צפוני עוד גבר שבאמת יגיב וייתן את נקודת מבטו כגבר. ברוב ההודעות שם ראיתי נשים יוצאות כנגד דיעה לגיטימית אחת וממש סליחה אבל זה נראה שכאילו היה לכן שם טרף. למעט אדם אחד נוסף שבאמת הגיב בסוף השירשור. מה אני מנסה להגיד פה? פשוט נראה לי שיש פה באיזשהו מקום זיוף בדיעות ולפעמים זה נראה מהצד שזה מאד תלוי מי כותב את ההודעה - אם זה גבר או אם זה אישה והתגובות בשל כך הן מעל המצופה ומובנות לי מאד אבל אני תוהה אם בסתר ליבכן אתן באמת חושבות בצורה שאתן מגיבות. ואני בבקשה ממכן לא מכליל , שלא תשליחו עליי מקלות
לא יודע, בחיי, זה נראה ממש ככה, היו שם כמה ( מעטות ) שפשוט ירדו עליו בצורה מזלזלת מאחורי המילים וזה לי אישית צרם. אני טועה?

יכול להיות

לי ? לא נראה ככה, הגבתי גם בשירשור שם.. לי זה נראה כמו מלחמת בוץ נשים נגד גברים שבמקרה הזה זה למעשה גבר אחד.

נסיך...לא ממש מסכים איתך

אנשים בדרך כלל עונים פה לענין...לא מרגיש איזה עליהום של נשים על גברים....ןאם יש כזה, זה בד"כ בהומור. לדעתי דווקא הדעות בכל נושא פה מאוד מגוונות.

M a x i1

New member
האמת?

לא תמיד גם יודעים מי פה גבר ומי אישה
לא כולם מרבים להיכנס לכרטיס... זה רק מראה שמתייחסים לתוכן של הדברים ולמה שנאמר ולא למי שאמר אותם. נסיך, נשמח אם תשלח לינק לשרשור המדובר.

M a x i1

New member
כבר בודקת

אגב עניתי לך בשרשור למטה על אתרי הכרויות משום מה זה לא קפץ...

יכולה לדבר בשם עצמי../images/Emo88.gif

שלא תגיד שאני מייצגת את החברות שלי/המין הנשי, אני עונה את דעתי בכל מצב, אם מישהו/הי עונה לפניי ודעתו כדעתי אתמוך בו בלי קשר למינו. אתה מתעסק בספקולציות שגויות לדעתי. * קארמה מייצגת את קארמה *

באמת קארמה?

אז למה את חושבת לדוגמא שטלה מדבר בשם כל הגברים? ואל תביני לא נכון, אני לא מצביע עלייך אני מראה לך דוגמא, ויש שם ברוך השם מאחורי התגובות שלכן יש צחוקים ליגלוגים מזלזלים על דיעה אחת של גבר אחד שעליה אגב אני מסכים איתו מנקודת מבטו של גבר כי מה שהוא אמר שם בהחלט קורה. אבל לא שופט , אלא מנסה להבין מה היתה סערת הרוחות הזו על דיעה אחת .

אני לא יודעת......./images/Emo4.gif

אולי בגלל שהוא כתב את זה: "...לגברים יש קטע כזה הם ניסו משהו אמיתי ולא הצליחו.. הם ילכו בדרך אחרת רק בשביל "נקמה" וזאת אומרת לתת לזו שמולם שפתאום הוא הנסיך וינסה בכל דרך לגרום לה לרצות אותו..ואז הוא פשוט יזיין ויזרוק!"
נסיך, תפסיק לחפש אקשן ופרובוקציות , זה ממש לא לעניין. * קארמה שבעד לעשן פחות *

חחחחחחחחחחחחח

לא מחפש כלום מלבד הבנה . ואגב, יש הרבה במה שהוא אומר שם, אילו לא היו שם כל כך הרבה תגובות מנשים תומכות ואילו לא הייתן מתעסקות רק בניסיון להצדיק אחת את השניה וחושבות לעומק על מה שהוא אומר שם- הייתן מגלות לדעתי שיש המון בדבריו.

כמה עצוב שאתה לא מסוגל

להודות בטעות, ניסית להתקיל אותי והבנת שלא ילך ואתה עובר למשהו אחר כאילו כלום..... חבל. * קארמה מצפה להתנצלות *

ועוד משהו ....

גם אם הייתי האשה היחידה בשרשור, זו דעתי ולא אזוז ממנה מילימטר. * קארמה ודיעות מוצקות *

לא הבנתי, באיזו טעות עליי להודות?

אין פה טעות, אני לא מחפש פה מי צודק ומי לא אלא מחפש להבין מה קרה שם. ובעיניי זה נראה בדיוק כמו שתיארתי למעלה. לא הבנתי מה עצוב פה..... ולאיזו התנצלות את מצפה ממני? ועל מה?

*** קארמה קצת חרגה לדעתי ***

אני חושבת שיש משהו בדברים של הנסיך אני צריכה להזהר בלשוני כדי לא לצאת פוגעת כי אני רחוקה מהמטרה הזאת אבל יש משהו בדבריו, רק שזה לא מהסיבות שהוא חושב אני משתתפת די פעילה פה בפורום, והשתתפתי בהמון דיונים של "מלחמות" כביכול בין המינים רק שאני לא חושבת שהמלחמות הן מלחמות מכוונות אני חושבת שממש במקרה יצא שהאוכלוסיה של הפורום שלנו מורכבת מנשים מאוד דעתניות ושכלתניות והרבה מהן חכמות, ולא שלגברים פה חסר משהו, אבל נראה לי שבמקרה יצא שהגברים היותר פעילים כאן בד"כ יותר מתונים בדעות שלהם ויותר נוטים לוותרנות, אולי זה אפילו סוג של מלאכת חיזור להרשים נשים
לא יודעת.... ולכן יצא כמה פעמים, שנשים באמת תמכו אחת בשניה, או פשוט במקרה חשבו אותו דבר פחות או יותר, וזה יצא כאילו נגד הגברים. אבל אני גם חושבת שכן יש פה בנות מועטות, שנוטות לקחת את השרשורים הרציניים לפעמים (או תמיד) למקום של צחוקים, שבסוג של הומור יוצא שהן יותר מדגישות את המלחמה כביכול מול הגברים. מה שלא אהבתי אצלך קארמה, ובזה אכזבת אותי הפעם, זה שהנסיך בא ושפך את דעתו בכנות ושאל שאלה, ואת באת והחלטת אחרת, ובלי שום נסיון להסביר או להראות את הצד שלנו הנשים, קבעת כעובדה שהוא פשוט טועה ועוד כתבת " כמה עצוב שאתה לא מסוגל להודות בטעות" ההצהרה הזאת לא במקום, בייחוד בשל העובדה שלאור העובדה שאף אחד לא הסביר לו אחרת או שפך אור על הדברים, הוא בכלל לא מרגיש טועה, ולא שינה את דעתו בינתיים, ואי אפשר לבוא לבן אדם שאומר שחור, ולהגיד לו לבן, ולצפות ממנו להודות שמדובר בשחור ועוד להתנצל בלי להוכיח לו שמדובר בשחור, או לפחות לנסות להסביר לו. ועל ידי זה במקום להפריך מחשבות כאלו אצל הגברים שחושבים כמוהו, את מחזקת את העניין וחבל

למעלה