מי נגד מי
קצת מסטול אבל בכל זאת

לצערי יש לי תחושה שיש בזה משהו

בשני מקרים לפחות בהם אמרתי את דעתי בשיא התמימות, בעיקר דעה שניסתה להציע בסך הכל את האפשרות שכמעט תמיד שני הצדדים מתחפרים קצת בעמדתם, קבלתי תגובות מאוד לא נעימות מבחורים. הגדיל לעשות "טלה צפוני", שחזה לי עתיד עגום במיוחד. מה שגרם גם לי להרים גבה ולתהות האם מלחמת-המינים תשלוט כאן בכל דיון. יש משהו בחינוך שקיבלנו כנשים ומשהו בחינוך שמקבלים הבחורים שגורם לנו לפעול לפעמים באופנים די מנוגדים, ואני שואלת את צעמי לא מעט למה בעצם אנחנו צריכים להשתדך אחד לשני. כל כך הרבה פעמים ההבדלים נראים בלתי ניתנים לגישור , ואני לא אומרת את זה בעליונות אלא כציון עובדה פשוטה ומצערת. כמו למשל הדיון ברגשות שכה אופיני לנשים וכה מרתיע גברים (בדרך כלל!!!!) אנא לא תתפוס אותי במילה, או על קוצו של יוד, זו איזו מוסכמה חברתית שיש לה לא מעט סימוכין בחברה. אם כי אולי הדיונים פה דווקא יפתחו לי איזו צ'אקרה אחת או שתיים.

צודקת

זו היתה גועל של תשובה שהרסה את רמת הדיון יותר מכל "מלחמה" סמויה או גלויה אני התאכזבתי מאוד

אם אני עונה לך כאן

פורצת מלחמה... ולא בא לי אתמול היתה לי הרוגה אחת יותר מידי רק אומר כך..נשים ברובכן אין לכן טקטיקה ואסטרטגיה למרות שאתן רואות משהו שטוב לכן.

שתהיה רק בריא אתה והדעות שלך..

טוב, אולי זה אפילו משרת את עולם הנשים, שיש כמה גברים שחושבים ככה..

אתה בטוח שלא בא לך?

כי נראה שיש לך כוונות ברורות? או שלמושג טאקטיקה אין קשר ולו במעט למושג טאקט. ואסטראטגיה? בוא תסביר לי מהי אסטרטגיה טובה או נכונה? ולא, בבקשה לא להפנות זאת לאסטראטגיית מלחמה? ועוד משהו...למיטב ידיעתי השימוש במונח טוב הוא סובייקטיבי לחלוטין. איך יצא שאצלך יש בו הכללה לטובת כלל בנות העולם או לכלל בנות ישראל, ואתה יודע מה בוא נצמצם את זה לכלל בנות הפורום. איך יצא?

מילים מילים

אני לא יודעת מה איתך, אבל אני רואה במילים כלי לאינטראקציה. כלי ליצירת..אסטראטגיות שבמקרה הטוב מצליחות לעזור ובמקרה הפחות, הורסות. איכשהו, כמו שאני קוראת את דבריך עד עכשיו, אתה מצליח לגרום למילים שלך ליצור אנטי כלפיך. אני בהחלט מאמינה שדרך הכתיבה פה, מעידה על האדם שמאחורי המילים. וחוסר הרגישות שברירית המילים מצדיך מעידות או על כוונות ליצירת פרובוקציה או על חוסר טאקט. ככה אני מבינה. אתה כמובן מוזמן להראות לי איפה אני טועה. לימון

בואי נאמר ככה

חבל לבזבז זמן ומילים על פסיכולוגיה בגרוש.. הרי החלטת משהו..וגם מוחמד לא ישנה זאת אפילו אני כשרואה מקרה אבוד מרים ידיים..

מה שנקרא...

שהבנתי שיש לך אינטרס להתסיס ולהקפיץ אז מעדיף לא לשתף פעולה חוץ מזה שלא הבנתי עדיין על איזה כוונות את מדברת.

בגלל שאף אחד לא יהרוס לי את היום

ובגלל שלצערי את האחרונה , טל החמודה, בבואך לדבר על דיעות , שיכולה להעיר בגנות הסכמה ותמיכה בדעות של אחרים , שמעטות הדיעות בהן את בזכות עצמך ולא צצה משום מקום לגבות את דעתו של הנסיך
לא ארחיב את הדיבור על כך, אבל הפעם אני לא מדברת בשם עצמי כי שמעתי את זה מרבים, אז בבואך לנזוף במישהו, תסתכלי קודם על על עצמך, כמעט ואין שרשור שבו אתם מסכימים כמו תאומים סיאמיים ומבחינתי אין עם זה בעיה עד שמנסים לרמוז שאין לי דיעה משל עצמי, זה לא מקובל עליי. ולגבי ההודאה בטעותו ... היא לא כוונה לדעתי, היא כוונה לזה שניסה להתקיל אותי בהביאו מובאה מדבריי כשביכול מכלילה בלי סיבה והוכחתי כי עניתי כך משום שהטלה הכליל בתשובתו ודיבר כאילו הוא מייצג את כל הדברים, לטעות הזו כיוונתי, אבל אני מניחה שכל הסבריי נופלים על אוזניים ערלות כפי שקרה אמש , לכן אמרתי את שאמרתי, אין לי בעיה שאינכם מסכימים עימי , כל אחד רשאי לדעתו , ממש לא מתכוונת לריב עם אף אחד.
יום נפלא
* קארמה לא מאוכזבת כי אין לה שום ציפיות *

לא יפה מצידך

זה נשמע כאילו את מערבבת דברים שיושבים לך בפנים או לא יודעת מה.. אין הנחתום מעיד על עיסתו אמנם, אבל אני אחרוג מזה ואגיד, ובפה מלא, שהדבר האחרון שאפשר להגיד עליי, זה שאני אדם שהולך אחרי דעות של אחרים, ואם לרדת לרמת האחד על אחד מילולית למה שכתבת, אז אם תסתכלי טוב טוב את תגלי שגם ביני ובין הנסיך לא חסרים ויכוחים בגלל דעות מנוגדות בנושאים מסויימים. ולגבי הפעמים שיש הסכמה, הרשי לי לא להתנצל על הקשר הטוב שביננו ועל הכימיה... זכיתי בו כחבר לשמחתי האישית, ושהעולם יתמודד עם זה. ולידיעתך הרבה, אף אחד לא מעוניין להרוס לך את היום. והעערה שלך בכוכביות, מכוערת. למזלי בורכתי במספיק בטחון עצמי כדי להחליק ... אבל זה היה מכוער שתדעי "כמעט ואין שרשור בו אתם מסכימים כמו תאומים סיאמיים" ? חמסה חמסה חמסה שוב אכזבת, דווקא החזקתי ממך יותר

צר לי אכן כמעט ואין שרשור כזה

את לא צריכה להתנצל על קשר טוב שיש לך עם אדם זה או אחר, שמחה בשבילך, אבל אולי אם תדפדפי קצת בשרשורים תביני למה אני מתכוונת, ושוב, לא הייתי מעלה את זה אם לא היו מועלות אותן טענות כנגדי...ממש מצטערת שאיכזבת אותך עם דעותיי....כפי שאמרתי אני לא מתאכזבת כי לא מצפה. *
*

לא להאמין

שאת חוזרת על זה בפעם השניה זו הנקודה העקרית שלך? אם יש או אין שרשורים של הסכמה או אי הסכמה ביני ובין הנסיך? אם זה העניין, אז אני לא מעוניינת לדון בזה. אני אחרת ממך, לפעמים מצפה מאנשים.... אבל מתגברת מהר

זו הרי הייתה הנקודה של מי שפתח

את השרשור האומלל הזה....לא אני שסוטה מהנקודה. * קארמה ביום נפלא *

"אומלל"

בזה סיימתי איתך עוד אתמול בערב היה לי ברור שיש כאן דברי מתחת לפני השטח והוכחת לי את זה סופית די, בואי נפסיק וכל אחת מאיתנו תמשיך ביום הנפלא שלה

למעלה