מי נגד מי
קצת מסטול אבל בכל זאת

רק עוד מילה אחת בבקשה

אם את לא חושבת שהשרשור הזה אומלל ונועד לעורר פרובוקציות , אז אולי כדאי שתבדקי שוב בינך לבין עצמך.... שיהיה לך יום משובח
* קארמה מפוייסת *

ההבדל ביננו

שאני מכירה את הנסיך קצת יותר טוב ממך ואנחנו דברנו כמו שהבנת מהשרשור גם "מאחורי הקלעים" ואת חושבת שהשרשור נועד לעורר פרובוקציות בעוד אני לא חושבת שהשרשור לא נועד לעורר פרובוקציות אלא יודעתשהשרשור לא נועד לעורר פרובוקציות זה ההבדל ביננו גם אם הוא נראה כך כי זה מה שיצא, זו לא היתה המטרה המטרה היתה הפוכה.

טוב נו...

אני לא מדברת מאחורי הקלעים....מה שאני רואה זה את התוצאות ולא את שלבי ההפקה...אבל שטויות, יום מצויין טל
* קארמה התעוררה סופית *

מהפך ותיקון טעות

אכן טעיתי פה , טעיתי כשדיברתי על רוב הנשים וזה לא מדוייק, אז סליחה ואני מתנצל על זה בלבד
דיברתי בעיקר על שתי נשים - מאי וקארמה בשירשור ההוא. שמתי לב שלאחר שמאי הגיבה והרגישה שהיא זקוקה לתמיכה ישר התהפך השירשור והפך לשירשור צחוקים בין מאי לקארמה ( שזה בסדר גמור ) , אבל הוא היה מלוווה בצחוקים שהם בעצם חיזוקים להן על פני דבריו של טלה, כאילו שיש פה הטיה מכוונת . הצחוקים האלו באו ישירות על מנת לחזק אחת את השניה תוך התעלמות מדבריו של טלה רק על מנת לחזק זו את חברתה... הממ.. אני יכול להיכנס הרבה יותר עמוק לזה אבל כנראה כמו שזה נראה חבל על המילים אז אסיים פה, יש דברים נסתרים שלא נבין ולא נדע ואם הכללתי בצורה כזו או אחרת אני מתנצל.

לזה הגעתי בעזרת טל המקסימה

שהאירה את עיניי בשיחה פרטית
ולכן בעצם התבוננתי אחרת על מה שכתבתי והחלטתי לתקן את עצמי ולהעמיק בעצם למה ומה באמת גרם לי לחשוב כמו שחשבתי. תודה טל.

ולהבהרה אחרונה....

אין פה צודק ולא צודק, תבינו, אין אין פה את זה, יש פה דיעה שלו ושלה, שניהם צודקים בדרך שלהם שמותאמת להם אישית על פי האישיות שלהם, אבל לא יכול להיות שתבוא מאי לדוגמא( וזה לא אישי ) ותתחיל להתבדח על חשבונו רק בשביל לקבל חיזוקים ותמריצים להמשיך כך, יותר מזה כשזה כבר נהפך לתחרות של מי צודק ומי לא וכך גם הזילזול בעצם. זה לא בסדר, על זה בעצם התבססה הכתיבה שלי.

ותוספת

השרשור הזה הוא רק דוגמא כללית, ואני לא מצדיק אף אחד, וכל מה שאני מתכוון להגיד, שלדעתי, השרשורים היו נראים טוב יותר אם אנשים היו מגיבים בהם עניינית בלי לשלב צחוקים או רגשות מכל סוג, ובקיצור לשמור על תרבות דיון. גם אני לאחרונה לוקח את הקו הזה כקו מנחה עבורי ויכול להעיד על עצמי שכך נהגתי בעבר וכיום אני נוטה יותר לאחר הבנה עם עצמי לשמור על תרבות דיון ולהעביר את הצחוקים לשירשורים אחרים או לפחות לא לעשות מהם ( מהצחוקים ) משהו עיקרי בשירשור. אז בסך הכל מנסה להעביר משהו שבעבר נהגתי שלא נכון בו ועם הזמן למדתי שהוא למעשה טיפה מיותר מבחינתי באופן אישי.

מסכימה גם../images/Emo45.gif

לא התעמקתי בשרשור ההוא אבל בלי שום קשר זו דעתי לגבי כל שיחה,דיון ואף ויכוח: אני מאמינה שבתרבות השיחה והדיון יש מה שנקרא הסכמה או אי הסכמה עם דבריו של זה או אחר ולא צדק או אי צדק לכל אחד מאיתנו יש דעה לגבי נושאים שונים ויש לכבד אותה גם אם איננו מסכימים ולהציג את דעתנו השונה בצורה סבלנית וסובלנית מבלי לפגוע ולזלזל. כל אחד מביא מנסיונו,חינוכו,חוויותיו ומעצם שונותו וטוב שכך.זה מאפשר לנו לראות גם צדדים אחרים,ללמוד ואז לבחור אם מתאים לנו להמשיך בדרכנו או לאמץ דרך אחרת. איש באמונתו יחיה.

הלוואי וזה היה כך

המצחיק לראות התקפה המלווה בסופה בכניעה והתנצלות, במקום לקרוא מלכתחילה באור חיובי והלימנע ממסכת של סרקזם. אבל איך אומרים, בכל משפחה יש ילד חריג

ת ב ו נ ה

New member
מדוע מצחיק?

כל הכבוד לו על היכולת להודות בטעות ואף להתנצל על כך לפני כולם ללא כל חשש וזה לא קל. קיבלתי את הרושם שההתנצלות היא כנה ולכן אם בכנות עסקינן הידד לו לנסיך. ואתה טוסטר מעופף שמך הולך לפנייך בעת הזו.

תבונה

את כמו נחום תקום, קמה רק מתי שיש מגן ימני. ושמך דווקא לא מתאר את בינתך. אותי זה מצחיק.

הציטוטים

הם שילוב של זכרונות בגרות מצד אחד ומשל האריה והשועל שהרביצו לשפן. "חוכמה מתפתחת רק כשהתודעה מסוגלת לפרוץ אל מחוץ למוסכמות התבניתיים השבלוניים אל המרחב הגדול והפתוח של המציאות כמות שהיא"

ת ב ו נ ה

New member
התודעה

יכולה להיות תודעה שלילית או תודעה כוזבת ובלי משים לב היא משבשת את השכל הישר של האדם ובעקבות כך האדם מוצא עצמו פועל ומניח דברים בניגוד לאינטרסים שלו עצמו. ליל מנוחה הולכת לנום כבר מאוחר.

גם נכון

ולפינת האובג'קשן היומית: אם מראש באים מעמדה שלילית, אכן התפיסה מתעוותת אם בוחנים את התודעה המובנת מאליה, למרות שבכל מסר קיים משהו סמוי שמי שמתאמת יכול לכוון את התודעה שלו אל התחום שמעבר ל"עצים".. מתאים לרוב לאנשים שגורלם לא שפר עליהם והם בעמדת השגחה עליונה מצועצעת כהגנה. ליל מנוחה.

למעלה