מי ניגש לבגרות חורף?

St Peanuts

New member
אני ../images/Emo10.gif

משפרת ב 05 מודל C ותושבע לקט בהצלחה למי שניגש

אה ושאלה..

אני אמורה לעשות את שאלון E בקיץ.. מותר לי בכלל לגשת למועד חורף? פשוט זה יוריד לי המון לחץ ולא נראה לי שצריך ללמוד כ"כ הרבה לבגרות הזאת

tttttttttt1

New member
אממ 2 תשובות לשאלה

1. לא! כי את צריכה ציון מגן ובלי זה את לא יכולה לגשת על דעת עצמך לבחינה 2. [בבתי ספר מממש מעטים] אם היית שואלת את זה מש בתחילת שנה אולי הייתה לך אפשרות לבקש מבית ספר את האופציה להבחן בחורף, אם היו מסכימים את היית צריכה באיזשהיא דרך להבחן בבית ספר ולקבל ציון מגן..עכשיו זה כבר ממש מאוחר כי הבגרות היא עוד מעט ולא תוכלי להשלים מבחניםן בית ספריים....בכל מקרה - אני לא הייתי סומך על האפשרות הזאת כי בתי ספר לא נוהגים להרשות דברים כאלה....בית ספר צריך להגיש את כל התלמידים באותו מועד ולא יכול כמעט להגיש תלמידים בודדים לבגרות סתם ככה [אצלנו בבית ספר זה לא קרה אבל שמעתי מחבר שלי שבבית ספר אחר תלמיד שהוא דובר אנגלית שפת אם ביקש לעשות את הבגרות באנגלית בכיתה יא'..הוא כל השנה עשה את במקביל את המבחנים של בית ספר לכיתות יא' ויב' [כיתות יא' עושים שם את שאלון E וכיתות יב' את שאלון F ו-G ולכל שאלון יש מבחנים נפרדים] והוא ניגש בקיץ לכל הבגרות באנגלית ועכשיו סיים עם זה....אבל זה מקרה קיצוני רק כי הוא דובר אנגלית שפת אם..אצלנו בבית ספר אני לא חושב שהיו נותנים לו לעשות את אותו דבר... בכל מקרה - ב-99.99999999999% מהמקרים,בתור תלמידת בית ספר, את לא תוכלי לעשות דבר כזה, גם בכיתה יב'.. לא נורא...מתישהו זה יגמר =)

אז איך אנשים פה כתבו שהם עושים E?

הם כמוני בכיתה י"א, גם להם אין ציון מגן
חוצמזה, שמעתי איפושהו שאפשר לגשת לבגרויות ללא מגן, פשוט תקבל את הציון של הבגרות וזהו

tttttttttt1

New member
אחרי שאת מסיימת כיתה יב'

את יכולה לגשת לבגרויות ואז כבר אין לך מגן...כל עוד את בבית ספר את לא יכולה לגשת בשום אופן בלי מגן... כל מי שניגש פה למודול E מקבל מגן...תכלס אין מה ללמוד לשאלון הזה אז סתם עושים איזה שני מבחנים במחצית וזה המגן שלהם...זה שאלון נורא קל שלא לומדים אליו לכן נורא טוב להם שהם עושים את זה בחורף ומסיימים עם זה כבר....

אז אני כן יכולה לגשת ל-E

אני אברר עם המורה שלי איך אני מקבלת מגן לבגרות חורף אתה יודע אולי איזה תאריך זה יוצא?

tttttttttt1

New member
16.1..וכמעט 100%

שאת לא יכולה לגשת...כל אלה שניגשים פה ניגשים ככיתה ולא כבודדים...חוץ מזה עכשיו כבר די מאוחר לעשות מבחנים ולקבל מגן..אני ממש בספק עם המורה תאשר לך דבר כזה..מה גם שזה לא תלוי במורה...זה מצריך אישורים של רכזת המקצוע ושל מנהל בית ספר...לא פשוט הסיפור... בכל מקרה בהצלחה

tttttttttt1

New member
גם..להגיד לך את האמת

לעשות את מודול E בחורף לא יתן לך כלום...זה לא כמו שאת עושה את כל השאלונים ואז מסיימת עם אנגלית ולא צריכה ללמוד בכלל..אצ עדיין תצטרכי ללמוד אנגלית בכיתה ולגשת למבחנים וכל זה.... בכל מקרה - שאלן E מממש קל..את לא צריכה ללמוד אליו [תכלס..לכל השאלוניםן באנגלית את לא צריכה ללמוד..]..זה לא מה שיצור לך את העומס בקיץ...[מילא היית עושה במתמטיקה או משהו...אבל השאלון באנגלית הזה ממש לא אמור להפריע לך...הוא רק יקח לך שעה בערך מהחיים - הזמן שאת עונה עליו - וזהו...] ערב טוב

או...

קטיה, נראה לי אנחנו הבית ספר היחיד שלא ניגש למועד חורף. אבל עם המורות שלנו זה לא מפתיעה...

tttttttttt1

New member
אני לא קטיה אבל גם בבית ספר שלי

לא עשינו את שאלון E בחורף וזה די חבל... אבל לא נורא..כבר עברתי אתה שאלון הזה אז זה לא כל כך משנה עכשיו..

למעלה