אממ 2 תשובות לשאלה
1. לא! כי את צריכה ציון מגן ובלי זה את לא יכולה לגשת על דעת עצמך לבחינה 2. [בבתי ספר מממש מעטים] אם היית שואלת את זה מש בתחילת שנה אולי הייתה לך אפשרות לבקש מבית ספר את האופציה להבחן בחורף, אם היו מסכימים את היית צריכה באיזשהיא דרך להבחן בבית ספר ולקבל ציון מגן..עכשיו זה כבר ממש מאוחר כי הבגרות היא עוד מעט ולא תוכלי להשלים מבחניםן בית ספריים....בכל מקרה - אני לא הייתי סומך על האפשרות הזאת כי בתי ספר לא נוהגים להרשות דברים כאלה....בית ספר צריך להגיש את כל התלמידים באותו מועד ולא יכול כמעט להגיש תלמידים בודדים לבגרות סתם ככה [אצלנו בבית ספר זה לא קרה אבל שמעתי מחבר שלי שבבית ספר אחר תלמיד שהוא דובר אנגלית שפת אם ביקש לעשות את הבגרות באנגלית בכיתה יא'..הוא כל השנה עשה את במקביל את המבחנים של בית ספר לכיתות יא' ויב' [כיתות יא' עושים שם את שאלון E וכיתות יב' את שאלון F ו-G ולכל שאלון יש מבחנים נפרדים] והוא ניגש בקיץ לכל הבגרות באנגלית ועכשיו סיים עם זה....אבל זה מקרה קיצוני רק כי הוא דובר אנגלית שפת אם..אצלנו בבית ספר אני לא חושב שהיו נותנים לו לעשות את אותו דבר... בכל מקרה - ב-99.99999999999% מהמקרים,בתור תלמידת בית ספר, את לא תוכלי לעשות דבר כזה, גם בכיתה יב'.. לא נורא...מתישהו זה יגמר =)